Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helalin var, ben de videoyu izleynce hatırladım.Karsan olması lazım adem abi
teşekkürler abi. 2 tane bayi var gözüküyor.@REMZİ96 Gaizantep de boykot ettiğimiz Midea bayisi kimdi unuttum işletme adını.
Hata edip de oradan ürün almasın pişman olur dostumuz.
Dur videosunu bulup ekleyeyim en iyisi
Nizip bayisini ara ve benim selamımı iletteşekkürler abi. 2 tane bayi var gözüküyor.
birisi Nizip'te birisi de Gaziantep Merkezde
tamamdır abicimNizip bayisini ara ve benim selamımı ilet
Merkezdeki yukarıda ismi geçen işletmeden uzak dur lütfen.
Görüşme sonucunu ve gelişmeleri haber ver lütfentamamdır abicim, çok teşekkürler.
O değerlere hiçbir zaman güvenmedim abiEni sonu meteoroloji istasyonuda bozuldu yada değerleri girmeyi unuttular
Bu saatte 25° hayal
Dışarısı Şuan 36°
Ekli dosyayı görüntüle 17006
Gece 3 ten sonra gitmiş abi istasyonO değerlere hiçbir zaman güvenmedim abi
Toplu hareket her zaman daha erken ve kolay sonuç verir abiAdem abi benim bölgenin elektrik dalgalanma sorunu olayı genişliyor mahalle artık tepki vermeye başladı dün 2 kişi birden şikayet için aradılar umarım düzelir.
Karşı komşunun Demirdöküm klima var hataya düşüyormuş buna kombileri de dahil yan komşu da ışıkların lip lip etmesinden dolayı aramış Ayrıca bende destek vereceğimi ölçüm aleti ile kayıt tuttuğumu belirttim dedim gerekirse komple toplanalım gidelim dilekçe imza vs ne gerekiyorsa yapalım.
bakalım neler olacak.
2021 yılında Alarko klimalara midea üretimi demişler şuan işler değişti mi Allah bilirAlarko marka klimalarda 24 saatte montaj garantisi var. Acaba Airfel e alternetif ürün mü? Donanım olarak bilgisi olan var mı?
Bugun Xtreme save 12'lik ürünü satın aldım arkadaşlar hafta içi montaj olacağını söylediler bu klima vakum olayı en fazla ne kadar olmalı servisteki arkadaşlara dayatayım![]()
Karsan soğutma abi ismi onun@REMZİ96 Gaizantep de boykot ettiğimiz Midea bayisi kimdi unuttum işletme adını.
Hata edip de oradan ürün almasın pişman olur dostumuz.
Dur videosunu bulup ekleyeyim en iyisi
telefondayım senin konu ile ilgili, yazacağım bitince@Adem Helvacı abi klima da soğutma modunda çalışırken ince boru karlama yaparsa gaz eksik olduğundan yapar diye biliyorum. Ancak yine soğutmada kalın yani (emme hat=borusu) karlama yaparsa (gaz verilip ince borudaki karlama gittikten bir süre sonra hem ince hemde kalın boruda karlama yaparsa) gaz fazla mı oluyor bunu bir netleştirebilir miyiz.
İlk esnada ince boru karlama yapıyor biraz gaz verince ince borudaki karlama gidiyor bir süre sonra hem ince hemde kalın boru (özellikle kalın) karlama yapıyor. R32 gaz
Şimdi abi benim aklıma ilk gelen soğutma yükü sorunu oldu ama malum ben profsyonel klimacı olmadığım için işin uzmanı olan @mbirol@Adem Helvacı abi klima da soğutma modunda çalışırken ince boru karlama yaparsa gaz eksik olduğundan yapar diye biliyorum. Ancak yine soğutmada kalın yani (emme hat=borusu) karlama yaparsa (gaz verilip ince borudaki karlama gittikten bir süre sonra hem ince hemde kalın boruda karlama yaparsa) gaz fazla mı oluyor bunu bir netleştirebilir miyiz.
İlk esnada ince boru karlama yapıyor biraz gaz verince ince borudaki karlama gidiyor bir süre sonra hem ince hemde kalın boru (özellikle kalın) karlama yapıyor. R32 gaz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.