Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 12.000 BTU İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Abi senin olayı fazla harlayıp olaya aksiyon verip seni daha fazla psikolojik olarak yormak veya etkilemek istemem zaten senin derdin sana yeter
Ölçüm Kalkım işlerini kabul etmeyip direkt olarak iade istersen bence senin için daha hayırlı olur.
Geri gaz eklemek bilmem ne bu işler hassas işler işin seyri sıkıntıya doğru gider.
Zaten şuan sen haklı konumdasın
Hadi en azından R32 asal gaz da ekleme yapabiliyorlar, 410 olsa ne yapacaklardı mesela?

Abi senin olayı fazla harlayıp olaya aksiyon verip seni daha fazla psikolojik olarak yormak veya etkilemek istemem zaten senin derdin sana yeter
Ölçüm Kalkım işlerini kabul etmeyip direkt olarak iade istersen bence senin için daha hayırlı olur.
Geri gaz eklemek bilmem ne bu işler hassas işler işin seyri sıkıntıya doğru gider.
Zaten şuan sen haklı konumdasın
Servisi daha ben eve sokmam Muhammet ben sadece prosedür yerini bulsun bana bir evrak versinler diye servisi istedim mecburen. Fakat gaz kaçıracaklarını bilsem gazını ölçtürmezdim, zaten sen üflemesine emişine bakmışsın sorun yok diyorsun ozaman gaza niye bakıyorsun değilmi ama.. Ben bundan sonra ne yapabilirim daha hiç bir fikrim vede bilgim yok. Adam bizim klima öyle diyor işine gelmiyorsa mahkeme orada desi resmen telefondan. Bunu diyende adana bölge müdürüymüş servisin dediğine göre. Ayıp denen bir şey var utanma olur ar duygusu olur bir insanda, eğer çocuğun dediği doğruysa ve o konuşan bölge müdür ise.

Servisi daha ben eve sokmam Muhammet ben sadece prosedür yerini bulsun bana bir evrak versinler diye servisi istedim mecburen. Fakat gaz kaçıracaklarını bilsem gazını ölçtürmezdim, zaten sen üflemesine emişine bakmışsın sorun yok diyorsun ozaman gaza niye bakıyorsun değilmi ama.. Ben bundan sonra ne yapabilirim daha hiç bir fikrim vede bilgim yok. Adam bizim klima öyle diyor işine gelmiyorsa mahkeme orada desi resmen telefondan. Bunu diyende adana bölge müdürüymüş servisin dediğine göre. Ayıp denen bir şey var utanma olur ar duygusu olur bir insanda, eğer çocuğun dediği doğruysa ve o konuşan bölge müdür ise.
Ooo şuan dahada haklısın
@Adem Helvacı abi duruma bak sen 😳

Abi İFŞA mekanizması bu nedenle iyi oluyor ama bu derece utanmazlarsa video yayınlamanın da anlamı kalır mı bilemiyorum.

Yine de yaşadıklarını ve sana yaşatılanları anlatıp yayınla dersen instada İklimsa etiketler basarız yayını, sen nasıl istersen.

İşin kötüsü, hukuk yolundan hakkını ara desem derdini komisyona da bilirkişiye de anlatamazsın, bilirkişi olarak aygaz tüpçü mü yollarlar o bile belli değil. (o da gaz, bu da gaz mantığı)

İnsta yayını işine yararsa, çek videonu, yolla bana orijinal boyutu ile, ben indirir yayınlarım sen nasıl istersen.

Abi İFŞA mekanizması bu nedenle iyi oluyor ama bu derece utanmazlarsa video yayınlamanın da anlamı kalır mı bilemiyorum.

Yine de yaşadıklarını ve sana yaşatılanları anlatıp yayınla dersen instada İklimsa etiketler basarız yayını, sen nasıl istersen.

İşin kötüsü, hukuk yolundan hakkını ara desem derdini komisyona da bilirkişiye de anlatamazsın, bilirkişi olarak aygaz tüpçü mü yollarlar o bile belli değil. (o da gaz, bu da gaz mantığı)

İnsta yayını işine yararsa, çek videonu, yolla bana orijinal boyutu ile, ben indirir yayınlarım sen nasıl istersen.
Adana bölge müdürlüğünü birde ben arayayım diyorum aslında. Bana ne diyecekler onu merak ediyorum. Benim sizden ricam Mail 'den gönderdiğim videoyu kendi youtube hesabınızda yayınlarsanız sevinirim. En azından o sorun fazla kullanıcıya ulaşmış olur. Ha siz dersenizki o bir sorun değil bazı klimalar öyle çalışıyor ozaman bir diyeceğim yok. Çünkü bende bilmiyorum sadece bu klimamı böyle davranıyor başka klimada varmı aynı davranan.

muhammet hocam bişey sormak istiyorum midea save ve prime modellerinde kadalarda genleşme sorunları oluyormuş bu konu ile ilgili bilginiz var mıdır.Hangi serilerinde oluyor?
Evet kışın ısıtmada termostat sırasında iç ünite ısınıp sogunca çıt pıt genleşme sesi var.
Bence her seride var bu genleşme sesi
İlk sene benim easy de yoktu sonra ben bunu 6, 7 kere sokünce 😀
Bendede ufak tefek olmaya başladı rahatsız edici düzeyde değil tabi

Evet kışın ısıtmada termostat sırasında iç ünite ısınıp sogunca çıt pıt genleşme sesi var.
Bence her seride var bu genleşme sesi
İlk sene benim easy de yoktu sonra ben bunu 6, 7 kere sokünce 😀
Bendede ufak tefek olmaya başladı rahatsız edici düzeyde değil tabi
hocam ses çalışma süresince süreklilik arz ediyor mu yoksa nadir duyulan bir ses mi

Abi araya girmek istiyorum. Konu japonun aklıyla alakalı değil. Biz bunu anlamıyoruz. Profesyonel iş hayatında üretim yapıyorsan bazı konularda profesyonel destek alırsın. Bu gayet normal bir durum. Neden? Herkesin uzmanlık alanı bambaşka. Örnekleyelim...

Fujitsu o klimayı üretirken tamamen kendisi üretmez. Bilmediğinden değil bazende maliyet avantajı oluşturur. Tam tamına 8 yıl hitachi üretimi branşı farklıda olsa laboratuvar cihazlarına teknik destek sağladım. O cihazların yazılımını hintliler yapıyordu. Operatör için karmaşık ama stabil çalışırken teknik personele tam bir eziyetti...
Yine sysmex japon grubu cihazların yazılımı karmaşık olsada aynı eziyet yoktu. Çok daha stabil çalışırdı.. Mekanik olarak dünya üzerinde daha iyisi sanırım yapılmamıştır.

Tüm bunlar birer etken.

Tavsiye konusunda sana kesinlikle katılıyorum. Ben evimde sigma kullanıyorsam sigma hakkında bildiğimi yaşadığımı anlatıp, bu durumun kişiye ev şartları vs değişkenlik gösterebileceği gibi faktörleri söyleyip uyarımı yapar çekilirim. Kağıt üzerinden veri yorumlama, misafirlikte gördüm bunlar bizim harcımız değil. Yorumlama yapabilmek için bile o konuda uzmanlık bana göre şarttır. Bu uzmanlık kıstasları ne oturup konuşalım?

Yeter ki tüketiciye bir nebze faydamız olsun.

Bizim tavsiye noktamız yukarıdaki hususlarda dahil olmak üzere tamamen bilgi paylaşımı son seçim kullanıcınındır kimseye şunu al demedik demeyiz
Abi sysmex japon grubunda hangi marka klimalar vardi peki hala varmı sorunsuz klimar

Abi sebebi nedir 18ligin kompresör değeri fiyatı görene yüksek olduğu için mi beğenmiyorsun
18 lik xreme nin kompresör kalorisi bir tık düşük diye beğenmiyor diye biliyorum
Hatta ondan dolayı 18 lik isteyene Bosch kaira Airfel önerileri verilmişti 🙂
Ekrem kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor alışabildinmi oralara sanırım Alanya tarafındaydın

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri