Ofis 55m2 abi. Biz arkada kullanmadığımız odanın kapısını kapalı tutup 40m2 ye düşürdük etki altına almak istediğimiz alanı.Ben bu ofisi toplam 40m2 diye hatırlıyorum yine adem abiye soralım bakalım![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ofis 55m2 abi. Biz arkada kullanmadığımız odanın kapısını kapalı tutup 40m2 ye düşürdük etki altına almak istediğimiz alanı.Ben bu ofisi toplam 40m2 diye hatırlıyorum yine adem abiye soralım bakalım![]()
Bu elektrik fatura konusunu ayrı başlıkta tartışacağzı dostlar zira karakter yoksunu elektrik dağıtım şirketi her ay 16 sında yaptığı okumayı bu ay yapmadı, bilin bakalım neden?Abi 115 kwh 39 gün daha ne olsunBugün benim zamsız son faturam gelecek bakalım bizim Xtreme ne tüketmiş
![]()
zamlı tarifeye denk getirmek için mi?Bu elektrik fatura konusunu ayrı başlıkta tartışacağzı dostlar zira karakter yoksunu elektrik dağıtım şirketi her ay 16 sında yaptığı okumayı bu ay yapmadı, bilin bakalım neden?
Bu kullanımda enerji tüketimi nasıldı?
ben yemek yapıp yedikten sonra izlerim dedim. banaa ne önce ben ss atacaktım
Ben de yedikten sonra izliyorum zatiben yemek yapıp yedikten sonra izlerim dedim. banaa ne önce ben ss atacaktımsaymıyorum
Ben yemek yemeden aç acına izledimBen de yedikten sonra izliyorum zati
Ben yemek yemeden aç acına izledim![]()
![]()
Bak bu çok iyi hissettirmedi bana haberin olsunBen yemek yemeden aç acına izledim![]()
![]()
Nasıl yaniBak bu çok iyi hissettirmedi bana haberin olsun
Bu bir ara forumda birşeyler yazan korkutelideki eleman değil mi? Midea alıp yetmedi diyip sonra ME alanŞu hoca kılıklı şeytanın nickini bilen varsa biriniz etiketleyin hele sinirim tavan yaptı iyi bir giydireyim şuna
Ekli dosyayı görüntüle 17272
He abi adı halil ama nickin sonundaki rakamları unuttumBu bir ara forumda birşeyler yazan korkutelideki eleman değil mi? Midea alıp yetmedi diyip sonra ME alan
Sanırım forumdan temizlenmiş.He abi adı halil ama nickin sonundaki rakamları unuttum
Birkaç deneme yaptım bulamadım dediğin gibi yok abiSanırım forumdan temizlenmiş.
Prim vermeyin şu at hırsızına. Yüz bulamadı burada iftira atıyor düzenbaz. Bir de hoca olacak.Şu hoca kılıklı şeytanın nickini bilen varsa biriniz etiketleyin hele sinirim tavan yaptı iyi bir giydireyim şuna
@REMZİ96 yanındayım kardeşim helal sana diline sağlık
Ekli dosyayı görüntüle 17273
Ekli dosyayı görüntüle 17272
Bu davar tamda şeytanın evrim geçirmiş hâli yani şeytan bunun yanında geri kalır utanır mesleği bırakır.Prim vermeyin şu at hırsızına. Yüz bulamadı burada iftira atıyor düzenbaz. Bir de hoca olacak.
25m2 odaya kafasına göre 24000btu All Easy Pro satın alıp ''ürün termostat yapıyor'' diye şikayet eden, kendisini ürün incelemesi yapıyor zanneden hoca kılıklı şaklaban mı? Evet oBu bir ara forumda birşeyler yazan korkutelideki eleman değil mi? Midea alıp yetmedi diyip sonra ME alan
Çok oldu ben onu atalı.Sanırım forumdan temizlenmiş.
YouTube yorum silme olayını çok yapıyor özellikle bir dünya yazı yazıp YouTube'ın yorumumu sildiğini görünce cinnet oluyom.Prim vermeyin şu at hırsızına. Yüz bulamadı burada iftira atıyor düzenbaz. Bir de hoca olacak.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.