Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi AKILLI Wİ-Fİ PRİZ ÖNERİSİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Şmartin bir işe yaradığını görsem TV için almayı planlıyorum elektrik kesilmelerine karşı koruma sağlar mi bilemiyorum...
kesilmeler derken ne gibi koruma elektrik gidince hepsi kapanır sonuc olarak ha elektrik gidip gelince gücü verme diyorsan o ayrı tp linkte bir ayar var vermiyor ama sen acacan gücü geri,ben schneider priz kullanıyordum pc de şu 6li usb çıkışlı olandan birgün tutmuş ana sigortayı arttır mış aradım taradım bulamadım sonraki gün pc açam dedim anahtarı bir açtım Cat çat dedi anahtar yandı o şekilde anladım sigortayi "güya"akım korumalı prizin artırdığını hâlâ aklım almış değil o anahtar neden yanar toplasan 600w gücünde benim pc hadi 550 w olsun oda yükte ha, geri iletişim kurdum sıfırı geldi o ayrı mesele de koruyacak olduktan sonra tv pc yada başka her neyse üzerindeki elektrik besleme kartı bence işini daha iyi yapar,bir haftadır ara ara ara kafam patladı iyi bir wi-fi akıllı sigorta bulamadım hepsi çin malı bildiğimiz şeyler değil hepside ewelink sunucusunun çatısı altında ama markaların neci olduğu bellisiz vazgeçtim almiyacagim pes ettim piyasa bildiğin çorba :tara

Son düzenleme:
Donanımsal bir gelişme mi yoksa yazılımsal mi
Akim 16 a kadar koruduğu yazıyor. Normal prizlerle test edilsin bizde ona göre alalım.Bununla ilgili bir youtube video çekebilirler

Donanımsal bir gelişme mi yoksa yazılımsal mi
Akim 16 a kadar koruduğu yazıyor. Normal prizlerle test edilsin bizde ona göre alalım.Bununla ilgili bir youtube video çekebilirler
aslında videoda izlesek orda özellik tanıtımı yapılıyor sadece yani gerçek kullanıcı yorumları gibi olmaz,bende çok aradım sonunda birine karar verip aldım kullanıyorum deneyimlerimi burayada aktarıyorum ona göre karar verir bu tür şeyler arayan kişiler diye,bendeki tplink 16amper 3600wat destekliyor iki gündür buzdolabında takılı görevini yapıyor ama aklıma birşey takıldı cihazın kasası hafif ılıman duruyor çok ısınacak mı diye bakıyorum ara ara aşırı ısınma yok ama sürekli ılıman çektiği güç max 200w oda sürekli değil, ortam ısısı max 34 sürekli 30° dolabın arka kapağı elimle yokladım çalışırken öyle sıcakta değil tplink kapaktan sıcaktı.şimdi aklıma şu geldi benim basit watmetre var düz düğmeli büyük ekranlı wi-fi siz olandan bir kış sıcak içerde takılı idi klimada o isinmazdi çektiği güçte 1000w ile 300 arası değişirdi bu neden ısınır ki cihazları sürekli guvensemmi acaba diye düşünmeye başladım. tp nin içini açacak vidası olsa açıp bakacaktım vida yok :kiskis ölçüm merakınız varsa bence düz watmetre ler daha iyi butür uzaktan ölçüm yada elektrik kontrollü şeyleri iyi deneyimleyip seçmek lazım iç parçaları nekadar güvenilir diye.

Ekli dosyalar

• IMG_20230824_135736.jpg
    IMG_20230824_135736.jpg
    30.8 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20230824_135830.jpg
    IMG_20230824_135830.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20230824_135650.jpg
    IMG_20230824_135650.jpg
    61.6 KB · Görüntüleme: 11
İyi geceler @gölge46 wifi priz almayı düşünüyorum klima montajı yapılınca takip için kullanığınız tapo p110 dan memnunmusunuz? Başka cihaz önerirmisiniz?

İyi geceler @gölge46 wifi priz almayı düşünüyorum klima montajı yapılınca takip için kullanığınız tapo p110 dan memnunmusunuz? Başka cihaz önerirmisiniz?
İyi geceler
1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim tek eksiği voltaj ve amper göstergesi yok
geriye kalan şeyler gayet ayrıntılı ve hoş.
( Altyapı tplink uygulama tplink ölçüm işlerini sadece p110 ve p115 yapar ( p100 yapmaz)
P115 daha az yer kaplar p110 biraz kaba köşeli ikiside özellik olarak aynı tipleri farklı.

Ben Bundan başka priz kullanmadım diğer aletler hakkında yorum yaparsam doğru olmaz ama diğer tuya altyapılı priz kullanan arkadaşlarda var onlar fikir verebilir.

fonri diye bir marka var oda Türk malıymış sanırım anlık tüketim gösteriyormuş fiyatıda uygun alıp denemeyi düşünüyorum

Şımartın akıllı prizi vardı sizde galiba @Adem Helvacı abi bu prizde anlık tüketim verisi görünüyor mu?
Anlık volt watt amper gösterir
haftalık yada aylık tüketim göstergesi ne durumda tam bilmiyorum adem abi kullanıyordu hatta resim atmıştı bireylerde ama hangi konuda :alala

İlk aldığımda güven duymadım tplink e ama maşallah 1 yıldır sorunsuz çalışıyor ilk günlerinde hafif ısınma yapıyordu onuda havada yaz olunca birde mutfak sıcaklığı dolayısıyla yaparmış diğer odalarda takılı olanlarda ısınma yok.

Abi almak mesele değilde alınca pişman etmesin yeter bence iyi araştır sonra beğenmeyip başka bişi bakarsan durum aynı fiyata gelebilir 😀
Bu fonri ile şımatın arayüzleri benzer yorumlar falan iyi bakalım 300 lira şuan denerim beğenmezsem iade ederim ama uzun kullanımda nasıldır bilinmez

Saygıdeğer abiler ve kardeşler
Konuyu en başından beri okudum bir solukta. Genellikle forumlarda pek yazmayı seven değil nispeten okuyan bir arkadaşınız sayılırım. Bugün Beko Ekolojik 31825 klima montajı yapılınca ben de bir akıllı priz alayım kontrolünü de zaman zaman yapar verileri tutarım dedim. @Adem Helvacı abinin kullandığı ürünü tr de bulamadım. Zaten kendisi de bahsetmişti ama bana bu kadar detaya da gerek olmayabilir diye düşündüm .Nihayetinde ben son kullanıcı olarak kullanacağım. Daha önceleri YouTube kanalını da takip ettiğim için cihazın ne kadar detaylı olduğunu görmüştüm benim için. Sanıyorum @gölge46 nin kullandığı tapo da karar kılacağım. 4 lu paket halinde satışı da mevcut. Lakin watt ve volt değeri yok demiştiniz bir güncelleme gelip de bunlar eklendi mı acaba?

Saygıdeğer abiler ve kardeşler
Konuyu en başından beri okudum bir solukta. Genellikle forumlarda pek yazmayı seven değil nispeten okuyan bir arkadaşınız sayılırım. Bugün Beko Ekolojik 31825 klima montajı yapılınca ben de bir akıllı priz alayım kontrolünü de zaman zaman yapar verileri tutarım dedim. @Adem Helvacı abinin kullandığı ürünü tr de bulamadım. Zaten kendisi de bahsetmişti ama bana bu kadar detaya da gerek olmayabilir diye düşündüm .Nihayetinde ben son kullanıcı olarak kullanacağım. Daha önceleri YouTube kanalını da takip ettiğim için cihazın ne kadar detaylı olduğunu görmüştüm benim için. Sanıyorum @gölge46 nin kullandığı tapo da karar kılacağım. 4 lu paket halinde satışı da mevcut. Lakin watt ve volt değeri yok demiştiniz bir güncelleme gelip de bunlar eklendi mı acaba?
Şu an için volt amper değerlerini vermiyor.

Az önce p110 modelinin 4 lu paketini aldım. Gelsin bakalım deneyeceğim ben de. P100 almayı düşünmüştüm. Amazonda hem de taksitle ve hızlı teslimat seçeneği hem de daha uygun fiyatı vardı. Ama almayı düşünenler için söyleyeyim p100 deki akım taşıma kapasitesi 10A arkadaşlar p110 da ise 16A bilginiz olsun.

Az önce p110 modelinin 4 lu paketini aldım. Gelsin bakalım deneyeceğim ben de. P100 almayı düşünmüştüm. Amazonda hem de taksitle ve hızlı teslimat seçeneği hem de daha uygun fiyatı vardı. Ama almayı düşünenler için söyleyeyim p100 deki akım taşıma kapasitesi 10A arkadaşlar p110 da ise 16A bilginiz olsun.
Ayrıca p100'de wattmetre yok.

günsan'ınki bence gayet iyi. tuya ile uyumlu, google home'a ekleyip asistanla sesli komut aç kapa yapabiliyorsunuz. normal uygulamadan aç kapa, anlık amper volt watt, toplam aylık ve günlük tüketim verileri, timer ayarı vs.

2.jpeg
1.jpeg

Ayrıca p100'de wattmetre yok.
Hocam p110 4 lü kit almıştım. 4 ünü tanıttım uygulamaya da ekledim dün. Şans eseri bugün Beko firması Wifi modülü montajı için eve geldiğinde "Abi klimanın elektriği kapatır mısın?" dedi. Ben de dur şu prizi deneyeyim dedim. Kapattım ve bir de baktım ki halen elektrik gidiyor. Sonrasında ise fişi çektim servis teknisyenleri işlerini hallettiler gittiler. 4 prizi tek tek denedim 3' ü fiziksel veya uygulama üzerinden kapatılıyor ve kapandığında ise güç tüketimi <1w olarak belirtiyordu. 4. prizde ise kapatsam bile güç tüketimi devam ediyordu. Resimleri ekliyorum. Şok oldum. Hemen Hepsiburada üzerinden talep oluşturdum firmaya yazdım. Ama sonra da dedim ki TP-Link i bir arasam ne çıkar acaba. Sağ olsunlar müşteri hizmetlerine 30sn de bağlandım. Önce resetleyip denememi istediler, sonrasında ise bir talep kodu gönderdiler bu ürünü ücretsiz kargo ile tarafımıza gönderin en geç 20 iş günü içerisinde tarafınıza tamir edilebilirse tamirli; edilemezse yeni ürünü gönderelim dediler. Bu arada 4 lü paket olduğu için tek ürünü garantiye sadece tp link e gönderebiliyormuşuz. "Pazaryeri" adı altında geçen herhangi bir satıcıya tekli ürün değişim talebi mümkün olmayabiliyormuş. TP-Link in ilettiğidir.

Ekli dosyalar

• Enerji açık.jpeg
    Enerji açık.jpeg
    60.7 KB · Görüntüleme: 23
  • Enerji kapalı.jpeg
    Enerji kapalı.jpeg
    67.4 KB · Görüntüleme: 20
  • Kettle ışık.jpeg
    Kettle ışık.jpeg
    72.8 KB · Görüntüleme: 20
  • Uygulama enerji açık.jpeg
    Uygulama enerji açık.jpeg
    55.6 KB · Görüntüleme: 19
  • Uygulama enerji kapalı.jpeg
    Uygulama enerji kapalı.jpeg
    51.1 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba bu kullandığınız prizler arasında uygulaması elektrik kesintisini bildirim olarak haber veren var mı? Yani elektrik kesilince modem de kapanacaktır ama en azından cihaza ulaşılamıyor bildirimi de olsa iş görür diye düşünüyorum

Hocam p110 4 lü kit almıştım. 4 ünü tanıttım uygulamaya da ekledim dün. Şans eseri bugün Beko firması Wifi modülü montajı için eve geldiğinde "Abi klimanın elektriği kapatır mısın?" dedi. Ben de dur şu prizi deneyeyim dedim. Kapattım ve bir de baktım ki halen elektrik gidiyor. Sonrasında ise fişi çektim servis teknisyenleri işlerini hallettiler gittiler. 4 prizi tek tek denedim 3' ü fiziksel veya uygulama üzerinden kapatılıyor ve kapandığında ise güç tüketimi <1w olarak belirtiyordu. 4. prizde ise kapatsam bile güç tüketimi devam ediyordu. Resimleri ekliyorum. Şok oldum. Hemen Hepsiburada üzerinden talep oluşturdum firmaya yazdım. Ama sonra da dedim ki TP-Link i bir arasam ne çıkar acaba. Sağ olsunlar müşteri hizmetlerine 30sn de bağlandım. Önce resetleyip denememi istediler, sonrasında ise bir talep kodu gönderdiler bu ürünü ücretsiz kargo ile tarafımıza gönderin en geç 20 iş günü içerisinde tarafınıza tamir edilebilirse tamirli; edilemezse yeni ürünü gönderelim dediler. Bu arada 4 lü paket olduğu için tek ürünü garantiye sadece tp link e gönderebiliyormuşuz. "Pazaryeri" adı altında geçen herhangi bir satıcıya tekli ürün değişim talebi mümkün olmayabiliyormuş. TP-Link in ilettiğidir.
Güncelleme olarak yazıyorum

Tp link üründe hata olduğunu bu sebeple yenisinin gönderileceğini belirtti. Bekliyorum bakalım gelince yeniden güncellerim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri