Hocam burada ben devreye gireyim müsaadeniz olursa, yatak odamda biliyorsunuzki Fujitsu Prime 9k Klima kullanıyorum 90 100 watt'lara kadar kendisini kısabiliyor makina fakat gel gelelim konfor kısmına, ben makinayı yatak odamda sessiz modda kullanamıyorum çünkü 0,6 0,7 amperlerde geziniyor odayı soğutamıyor, otomatik fana alıyorum tamam o zaman soğutma yapıyor bu defada yüksek fan hızına çıkıyor ben yatak odasındaki klimada neden yüksek fan sesi isteyeyim, haydi diyelim bu makina az yakıyor ben kulağıma tıpa takarım dedik

(zorlayacağız ya olayı ) bu defada 25 ayarlarsam 26,5 27 oluyor oda yine beni terletiyor, 23 ayarlarsam 24,5 25 derece oluyor tamam güzel diyelim, fakat yan odada midea üretimi bosch 9 K makina silent(sessiz) modda 27 ayarlı iken 25 - 25,5 derecelere getirirken odayı ben neden fazla para veripte aldığım makinada bu sıkıntılara katlanmak isteyeyim. İşte bende bu sebeplerden dolayı oturma odasına aldığım Japon Malı 12 K Fujitsuyu iade edip Çin malı dedikleri Midea All Easy Pro aldım çünkü hiç şikayet eden duymadım.