Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bildiğim kadarıyla kapağı odayı istediği şartlara getirmeden kapatmaya izin vermiyor hocam
Led konusu kendi çalışması ortam hoş gözüksün diye yapmış
Isıtma modunda kapak kapatmaz kapatırsa ortamı isitamaz
👆 Şu yazıyı bir okuyun
teşekkürler hocam

https://vigorplus.com.tr/urun/fakir-drywind-nem-alma-cihazi/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Merchant Center&utm_medium=cpc&utm_term=13472&srsltid=AfmBOoqwtfek3IhEXQlM05m2HxHCK6Q2bF-s2J-hyjY6EPPit_ASmJxi4ZM

Bu cihazlar hakkında bilgisi olan varmı. Görevi sadece nem almak ama klima kadar fiyatı var. Zaten tüm klimalarda nem alma modu var. Klimadan daha etkili mi acaba bu.
Hocam fiyat kısmını bilmiyorum. Çalışma prensibi klima ile benzer. Ancak nem alma cihazını bu işin profesyonel cihazı olarak düşünebiliriz. Solunum yolu hastalığı olan veya allerjik bünyeler için daha hassas ayarlanabilir bir cihaz olması lazım. Klima temel işlevi olan soğutma işini yaparken yan iş olarak nem almış oluyor. Klima nem alma işini efektif yapmaz, düzensiz yapar ve nemi belli bir aralığa sabitlemez. Dış ortam sıcaklığından, hava durumundan, klimayı kullanma alışkanlığınızdan etkilenir.

www.fgeurope.com sitesinden veya FG Europe Yetkili Bayisi olduğunu teyit ettiğiniz her yerden alışveriş yapabilirsiniz ve 4 metreye kadar bakır boru , konsol, vibrasyon takozu, drenaj borusu dahil her şey ücretsizdir.

Düşük fiyatlı gösterip eksip boru konsol veya montaj hariç satış yapan yerlerden alışveriş yapmayınız.
Cevabınız için teşekkürler. Adem bey bir sorum daha olacak. Klimayı amerikan mutfak ve cam balkon olan 25-30 m2 yere kurduracağım. Yaşadığım şehir Mersin. Sadece soğutma için düşünüyorum. 18 btu den daha düşük 12 veya 14 btu klima yeterli olur mu? Ayırca Midea xtream save giriş orta segment mi yoksa daha yüksek bir segment mi

Cevabınız için teşekkürler. Adem bey bir sorum daha olacak. Klimayı amerikan mutfak ve cam balkon olan 25-30 m2 yere kurduracağım. Yaşadığım şehir Mersin. Sadece soğutma için düşünüyorum. 18 btu den daha düşük 12 veya 14 btu klima yeterli olur mu? Ayırca Midea xtream save giriş orta segment mi yoksa daha yüksek bir segment mi
Şöyle ilginç bir cevap vereyim buna.

Xtreme modeli Midea klimaların günümüzde satılan klimaların en alt modelidir. Dolayısı ile buna giriş diyebilirisniz.

Dİğer yandan Mideanın giriş seviyesi olarak gördüğümüz bu cihaz bazı yerli markaların amiral gemisi diye sattıkları klimaları çakmak cebinden çıkartır :)

Bazı Çin segment premium adı altında üretim yapan klimaları geride bırakır, bazı japon segment ürünlerle ise kafa kafaya sonuçlar verir tüketimde (Konfor konusu tartışılır)

Siz bu klimayı 12000btu diye satın alıyorsunuz ancak bunun üst kapasitesi zaten soğutmada 14700btu.

Xtreme modeli Midea klimaların günümüzde satılan klimaların en alt modelidir. Dolayısı ile buna giriş diyebilirisniz.

Dİğer yandan Mideanın giriş seviyesi olarak gördüğümüz bu cihaz bazı yerli markaların amiral gemisi diye sattıkları klimaları çakmak cebinden çıkartır :)

Bazı Çin segment premium adı altında üretim yapan klimaları geride bırakır, bazı japon segment ürünlerle ise kafa kafaya sonuçlar verir tüketimde (Konfor konusu tartışılır)

Siz bu klimayı 12000btu diye satın alıyorsunuz ancak bunun üst kapasitesi zaten soğutmada 14700btu.
Bu dediğim alana 12 btu lusu yeter mi peki

merhaba arkadaşlar midea 12 btu xtreme save kullanan varmı önerirmisiniz?

daikin sensira alacaktım vazgeçtim..

ev için almak istiyoruzda web sitesinden alınca bayi getiriyormuş sanırım ? böyle alan oldumu
Ben 22-23 m2 salonumda 12000 btu Arçelik klimayı yetersiz geldiği için söktürüp Midea xtreme save 12000 taktırdım. 1 aydır kullanıyorum memnunum. İmkanım elverince diğer odaya da 9 luk taktırmayı planlıyorum.

Herkese merhaba. Klima içerdeki nebi aldiği için buhar makinası kullanılıyor genelde yoksa içerisi çok kuruyor. Buna neden hiç bir marka klima üzerinde bir çözüm üretmiyor. Birde mitsubishi 10 yıl garanti verirken neden midea ek garanti yapmıyor. Bu konuda bir gelişme olmayacakmı garanti yüzünden midea ya biraz mesafeliyim.
@Adem Helvacı
Abi nekadar para okadar ekmek mitsubihinim 80
Bin ₺ ye sattığı klimayı midea 40 bin₺ ye satıyor keşke mitsubishide ek garanti yapmasada sadece zenginlerin evinde olmasa😂

Abi nekadar para okadar ekmek mitsubihinim 80
Bin ₺ ye sattığı klimayı midea 40 bin₺ ye satıyor keşke mitsubishide ek garanti yapmasada sadece zenginlerin evinde olmasa😂
Yani tabiki fiyat farkı var ama mideanın da en üst modeli çok uygun değil bahsettiniz kadar da fiyat farkı olduğunu düsünmüyorum. Ha şu var garanti dısında midea dan sonra mitsubishi aldım soğutma ve ısıtmada uçurum bir fark olduğunu düsünmüyorum. Elektrik konusunda birsey diyemem tabiki elimde ölçecek birsey olmadiği için

Yani tabiki fiyat farkı var ama mideanın da en üst modeli çok uygun değil bahsettiniz kadar da fiyat farkı olduğunu düsünmüyorum. Ha şu var garanti dısında midea dan sonra mitsubishi aldım soğutma ve ısıtmada uçurum bir fark olduğunu düsünmüyorum. Elektrik konusunda birsey diyemem tabiki elimde ölçecek birsey olmadiği için
Abi daha dün fiyat aldık birisi için ME Legendera cihazı 12’lik taksitli fiyatı 75.000₺
Breezeless+ 12 Btü taksitli fiyatı 39.000₺
Tüketim konusunda arasında çok bir fark yok ama malzeme kalitesi konusundada 10 bin ₺ fark koysak gene olmuyor yani satın aldığımız klimanın fiyatına bakarak verdiği şeyleri yorumlamak lazım

Hocam burada ben devreye gireyim müsaadeniz olursa, yatak odamda biliyorsunuzki Fujitsu Prime 9k Klima kullanıyorum 90 100 watt'lara kadar kendisini kısabiliyor makina fakat gel gelelim konfor kısmına, ben makinayı yatak odamda sessiz modda kullanamıyorum çünkü 0,6 0,7 amperlerde geziniyor odayı soğutamıyor, otomatik fana alıyorum tamam o zaman soğutma yapıyor bu defada yüksek fan hızına çıkıyor ben yatak odasındaki klimada neden yüksek fan sesi isteyeyim, haydi diyelim bu makina az yakıyor ben kulağıma tıpa takarım dedik :) (zorlayacağız ya olayı ) bu defada 25 ayarlarsam 26,5 27 oluyor oda yine beni terletiyor, 23 ayarlarsam 24,5 25 derece oluyor tamam güzel diyelim, fakat yan odada midea üretimi bosch 9 K makina silent(sessiz) modda 27 ayarlı iken 25 - 25,5 derecelere getirirken odayı ben neden fazla para veripte aldığım makinada bu sıkıntılara katlanmak isteyeyim. İşte bende bu sebeplerden dolayı oturma odasına aldığım Japon Malı 12 K Fujitsuyu iade edip Çin malı dedikleri Midea All Easy Pro aldım çünkü hiç şikayet eden duymadım.

Abi daha dün fiyat aldık birisi için ME Legendera cihazı 12’lik taksitli fiyatı 75.000₺
Breezeless+ 12 Btü taksitli fiyatı 39.000₺
Tüketim konusunda arasında çok bir fark yok ama malzeme kalitesi konusundada 10 bin ₺ fark koysak gene olmuyor yani satın aldığımız klimanın fiyatına bakarak verdiği şeyleri yorumlamak lazım
Fiyatların bu sekilde olduğunu bilmiyordum gercekten baya fark var ben sahsen midea tercih ederim. Ama prime da tek sıkıntımız ısınmadaki genleşme sesi. Yanlış hatırlamıyorsam @Adem Helvacı abi all easy proda o ses yok demisti. Breezeless de varmı acaba

Hocam burada ben devreye gireyim müsaadeniz olursa, yatak odamda biliyorsunuzki Fujitsu Prime 9k Klima kullanıyorum 90 100 watt'lara kadar kendisini kısabiliyor makina fakat gel gelelim konfor kısmına, ben makinayı yatak odamda sessiz modda kullanamıyorum çünkü 0,6 0,7 amperlerde geziniyor odayı soğutamıyor, otomatik fana alıyorum tamam o zaman soğutma yapıyor bu defada yüksek fan hızına çıkıyor ben yatak odasındaki klimada neden yüksek fan sesi isteyeyim, haydi diyelim bu makina az yakıyor ben kulağıma tıpa takarım dedik :) (zorlayacağız ya olayı ) bu defada 25 ayarlarsam 26,5 27 oluyor oda yine beni terletiyor, 23 ayarlarsam 24,5 25 derece oluyor tamam güzel diyelim, fakat yan odada midea üretimi bosch 9 K makina silent(sessiz) modda 27 ayarlı iken 25 - 25,5 derecelere getirirken odayı ben neden fazla para veripte aldığım makinada bu sıkıntılara katlanmak isteyeyim. İşte bende bu sebeplerden dolayı oturma odasına aldığım Japon Malı 12 K Fujitsuyu iade edip Çin malı dedikleri Midea All Easy Pro aldım çünkü hiç şikayet eden duymadım.
Mideadan şikayet eden insalar internete fake hesaplarda var sadece daha burda kullanıp bu nasıl klima soğutmuyor ısıtmıyor çok yakıyor diyeni duymadım😂

Fiyatların bu sekilde olduğunu bilmiyordum gercekten baya fark var ben sahsen midea tercih ederim. Ama prime da tek sıkıntımız ısınmadaki genleşme sesi. Yanlış hatırlamıyorsam @Adem Helvacı abi all easy proda o ses yok demisti. Breezeless de varmı acaba
Prime üretimi yok şuan xtremede o ses var. All Easy, Breezeless gibi modellerde yok. ME noviro me cihazımda da vardı genleşme sesi

Hocam kasa genleşme sesi Vestel den tutun tank gibi denilen gree de aklınıza ne gelirse hepsinde var ha olmasa süper olur bende isterim ama var gree gtech gibi klimada bile var.

Mitsubishi elektrik orjinal serilerde geçenlerde bir video da denk geldim adam ondada var demişti normalde orjinal me ürünlerde olmaz ama denkmi geldi şansmı fabrikasyon bir sorunmu vardı bilemedim okuduğum yeri bir türlü bulamadım videonun birinin yorumundaydi bulursam atarım resim olarak.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri