Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 9000 BTU klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperen4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

alperen4

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35000
Marka Model Bilgisi
GREY-MİDEA
Merhabalar sayın forum üyeleri.Yatak odası için önceliğim konfor olan iç ve dış ünitesi sessiz bir klima ihtiyacım varOdam 15 m2 son kat yalıtım konusunda problem yok ve klimayı sadece soğutma için ve geceleri kullanacağım.Bir kaç firma keşif için geldi ve 9000 btunun yeterli olduğuna karar verdiler.Grey pular,grey fairy ve midea xtreme save arasında kaldım.Bayiler genellikle yatak odası için fairyi önermiyorlar onun yerine puları tavsiye ediyorlar fairy biraz sesliymiş sanırım.Sizler ne tavsiye edersiniz.

Merhaba
Öncelik sessizlik konforsa midea xreme 9 btu
İç ve dış ünite oldukça sessizdir.
Gree'nin pular serisi giriş serisi alt segment bir ürün onu tavsiye etmiyoruz.
Bulunduğunuz il'in bayii yapılanmasını resmi siteden kontrol edebilirsiniz
Screenshot_2024-07-05-00-15-46-23_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar sayın forum üyeleri.Yatak odası için önceliğim konfor olan iç ve dış ünitesi sessiz bir klima ihtiyacım varOdam 15 m2 son kat yalıtım konusunda problem yok ve klimayı sadece soğutma için ve geceleri kullanacağım.Bir kaç firma keşif için geldi ve 9000 btunun yeterli olduğuna karar verdiler.Grey pular,grey fairy ve midea xtreme save arasında kaldım.Bayiler genellikle yatak odası için fairyi önermiyorlar onun yerine puları tavsiye ediyorlar fairy biraz sesliymiş sanırım.Sizler ne tavsiye edersiniz.
Merhaba bende midea derim fakat 9 btu ile 12 btu arasında çok fiyat farkı yok. 12 btu 28 bin

Hepsiburada üzerinden satın alarsanız 9 taksit yapıyor ve montaj dahil fiyat veriyor türkiyenin her yerine gönderiyor. Midea bayileri genel'de çoğu 6 taksit yapıyor ve bölgene yakınsa gelip kurulum yapıyor yoksa farkını alıyorlar. Tavsiyem bu linkten alın 9 taksit ile. İsterseniz satış yapan bayinin telefon numarası verebilirim fgeurope yetkili satıcı 6 yıl grantii

Aşırı güçlü bir ürüne ihtiyacınız yok sizin. o alana 9 luk Airfel bile yeter o kadar pahalı ürünler almanıza bence gerek yok fakat yine de siz bilirsiniz.

Yatak odası kliması olarak kullanacaksanız 9000btu da kalmanızı öneririm.

@Mustaffa selam :)

12 lik olanı 4700btu altına inemiyor. 9 luk olan 3500 e kadar inebildiği için sessizliği daha ön plana çıkaran dostumuz için 9 luk olanın daha uygun olduğu görüşündeyim 💜 ❤️

Aşırı güçlü bir ürüne ihtiyacınız yok sizin. o alana 9 luk Airfel bile yeter o kadar pahalı ürünler almanıza bence gerek yok fakat yine de siz bilirsiniz.

Yatak odası kliması olarak kullanacaksanız 9000btu da kalmanızı öneririm.

@Mustaffa selam :)

12 lik olanı 4700btu altına inemiyor. 9 luk olan 3500 e kadar inebildiği için sessizliği daha ön plana çıkaran dostumuz için 9 luk olanın daha uygun olduğu görüşündeyim 💜 ❤️
Sen ne dersen doğrudur abi ama iki tane bayi ile görüştüm ben midea için onlarda 9 btu almak yerine 12 btu öneriyor fiyat farkı 1-2 bin için biraz daha büyük al odaya büyük gelir doğru ama kışın ara ara sıcak içinde açarsın veya şimdi odan 15metre kare evin değişince oda büyük olur 12 btu gerek olur felan diyince ordan öyle dedim

Sen ne dersen doğrudur abi ama iki tane bayi ile görüştüm ben midea için onlarda 9 btu almak yerine 12 btu öneriyor fiyat farkı 1-2 bin için biraz daha büyük al odaya büyük gelir doğru ama kışın ara ara sıcak içinde açarsın veya şimdi odan 15metre kare evin değişince oda büyük olur 12 btu gerek olur felan diyince ordan öyle dedim
Bayilere kalsa 18 lik 24 lük satmak istiyorlar çünkü btu ne kadar büyürse para o kadar artıyor :D

Klima işinde aslolan ideal btu değeridir gerçekten. Bizim çocukluğumuzda okul formalarını bir beden büyük alırlardı seneye de giyelim diye. Klima işi uygun btu olmadığında konfor koşulları etkileniyor, hele ki yatak odasında güç faktörü bana göre yanlış değerlendiriliyor.

Bu arada aman abi ben ne dersem o değil, istişare her zaman çok kıymetlidir. Yazdıklarınızı ve önerilerinizi büyük bir keyif ile okuyor, ben de silzerden bilgiler öğrneiyorum, cansınız ❤️

Bayilere kalsa 18 lik 24 lük satmak istiyorlar çünkü btu ne kadar büyürse para o kadar artıyor :D

Klima işinde aslolan ideal btu değeridir gerçekten. Bizim çocukluğumuzda okul formalarını bir beden büyük alırlardı seneye de giyelim diye. Klima işi uygun btu olmadığında konfor koşulları etkileniyor, hele ki yatak odasında güç faktörü bana göre yanlış değerlendiriliyor.

Bu arada aman abi ben ne dersem o değil, istişare her zaman çok kıymetlidir. Yazdıklarınızı ve önerilerinizi büyük bir keyif ile okuyor, ben de silzerden bilgiler öğrneiyorum, cansınız ❤️
Eyvallah abi cansın seviliyorsun. O zaman benim'de arkadaş ile durum aynı 15 mt yatakodası için klima düşünüyorum osmaniye bölgesi yalıtım yok 9lik airfel 25 bin. 9lik midea save 26 bin ikimiz içinde aynı durum aradaki 1000 tl fiyat farkına değer galiba doğru mu :))

Eyvallah abi cansın seviliyorsun. O zaman benim'de arkadaş ile durum aynı 15 mt yatakodası için klima düşünüyorum osmaniye bölgesi yalıtım yok 9lik airfel 25 bin. 9lik midea save 26 bin ikimiz içinde aynı durum aradaki 1000 tl fiyat farkına değer galiba doğru mu :))
Doğru tabi bak bu başka durum. 9 luk airfel 25, 9 luk xtreme 26 ise tabi ki tartışmsız xtreme :)

Son 1 tane Kalmış 29.999 TL A+++ Seer 9.3 görünüyor. Bir araştırın derim.
Ekli dosyayı görüntüle 17386

Aslında şu ürünleri de incelemeyi çok istiyorum.
Seer 9.3 inanılmaz iddialı bir değer :alala

benim için önemli olan, donanım ve veya uygulamada ne gibi farklılıklar olduğunu tespit etmek :D

Kaira yeniden stoklara girmiş 9000 btu modeli şuan 19.999 tl den hepsiburada da satılıyor. Ücretsiz kurulum ve daikin servis ağı ile tercih edilebilir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri