Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Hocam merhaba bende bu ekranı bulamadım anlık tüketim gösteren ekran yok uygulamada bunun için ekstra bir aparat mı almam gerek nereden alabilirim alacaksam. 2. Olarak hedef sıcaklık ve neme hiç ulaşamamış gözüküyor görüldüğü gibi ara hol kapısı açık ondan mıdır acaba @gölge46
Hocam o tüketim ekranı tüketim olcebilen şımart' marka WiFi prize ait extra alınan bir cihaz.
hedef derece konusunda birde klimanın takılı olduğu odanın kapısını kapatarak deneyin.

Bizim buralarda hissedilir serinleme yok daha hatta 1 2° daha artış olacak
Bir 15 gün daha bunaltıcı olur gibi duruyor ondan sonra geceler serinlerse ortalık rahatlar bugün gece kuyruklu yıldızı gördüm amma 😀
Eskilere göre ham meyve kalmayacak demekmiş buda yani 10 15 gün bunaltıcı sonra rahatlama.
Şu gökyüzü izleme işini kaçırdım yaaa. Hep izleyeyim diyorum akşam unutuyorum.

Hocam o tüketim ekranı tüketim olcebilen şımart' marka WiFi prize ait extra alınan bir cihaz.
hedef derece konusunda birde klimanın takılı olduğu odanın kapısını kapatarak deneyin.
Hocam benim sigortalı klima montaj yapıldı yani prizden aldı ama prizin arkasında o wifi şımart priz alsam nasıl faydalınıcam sigortayı mı iptal etmem gerek

Hocam benim sigortalı klima montaj yapıldı yani prizden aldı ama prizin arkasında o wifi şımart priz alsam nasıl faydalınıcam sigortayı mı iptal etmem gerek
WhatsApp Image 2024-08-12 at 16.33.25.jpeg

WhatsApp Image 2024-08-12 at 16.33.24.jpeg

Ben böyle yaptım Klima dış üniteden sigortaya sigortadan prize.

Merhaba taktırdığım Midea xtrame save klimada bir şey dikkatimi çekti. Klimayı kapattığım zaman yukarı aşağı hava yönlendiricisi tam kapanmıyor. 1 cm gelir gelmez bir aralık kalıyor. Garip olan bunu her zaman yapmıyor. Bazen açık kalırken bazen de tam kapatıyor bu durumla karşılaşan oldu mu acaba?

Ekli dosyalar

• IMG-20240812-WA0044.jpg
    IMG-20240812-WA0044.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 19
  • VID-20240812-WA0045.mp4
    4 MB
Merhaba taktırdığım Midea xtrame save klimada bir şey dikkatimi çekti. Klimayı kapattığım zaman yukarı aşağı hava yönlendiricisi tam kapanmıyor. 1 cm gelir gelmez bir aralık kalıyor. Garip olan bunu her zaman yapmıyor. Bazen açık kalırken bazen de tam kapatıyor bu durumla karşılaşan oldu mu acaba?
İçini kurutmak için yapıyordur.

Klimayı açıp hava yönlendiriciyi sabitleyip elinizle biraz yukarı kaldırıp sonra klimayı kaptmayı denermisiniz ? Aynısı benim başıma ME Hare de gelmişti açık kaldığı boşluktan biraz daha fazla yukarı kaldırıp klimayı kapattım sonra düzeldi.

Klimayı açıp hava yönlendiriciyi sabitleyip elinizle biraz yukarı kaldırıp sonra klimayı kaptmayı denermisiniz ? Aynısı benim başıma ME Hare de gelmişti açık kaldığı boşluktan biraz daha fazla yukarı kaldırıp klimayı kapattım sonra düzeldi.
Oda olmazsa klimanın elektriğini kesip 2 dk sonra geri açınca flap ve düşey kanatların pozisyonunu baştan ayarlıyor yani eski haline alıyor sıfırlıyor.

Dünü 10 kwh ile kapattık bir yerlerde bi yanlış var ama bakalım çözeriz inşaallah
FA9E4D25-8D39-4A9D-AD61-C6938E9CC2BF.png
1EFC704B-02FC-4317-ABAC-BA3F59D48B59.png

Son düzenleme:
Senin durumunu takip edemedim 10kwh çok çünkü. Kullanım senaryonu kısaca anlatabilir misin
Dış ünite güneş alıyordu gölgelendirme yaptım.
F7AC616F-4EA8-4C10-9BE2-59D9492B5DCE.jpeg
Tabi haliyle tüketimde düşüş bekledim ama yok. Kullanım bu şekilde. Fanı geçen hafta %80 sabitlemiştim yine pek değişiklik olmadı
05AFD005-D671-4037-8881-38ACA30CC2D0.png

18 m2 salon yani çok büyük değil ve 24 saat kullanıyorum aç kapa değil.
Lafın özü genel bir tüketim artışı var

Son düzenleme:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri