Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Düzenli temizlik yapıyorum dış üniteye de iç Filtreleri de zaten mobil uygulama hatırlatıyor 250 saat dokunca temizliyorum
Benim klimanın yeri ful gölgede ona rağmen gece 100 110 w lara kıstığı gibi kısmıyor.

neden çünkü güneş vurmasada ortamda sıcaklık basıncı var gölge olduğu halde anlık 200 w birde güneş olmuş olsa direkt 300 400 w ile çalışıp senin tüketimi kovalarım.

Gölgede dahi olsa etrafında güneş varken o sıcağı atmak kolay değildir.
Screenshot_20240813_150711_SmartHome.jpg
Screenshot_20240813_151027_Tapo.jpg

Merhabalar,
Midea xtreme save 9000 klimayı, istanbul ili, 14.4 mt2, güney doğu cephesine bakan oda için önerir misiniz? Veya farklı bir model mi bakmam daha doğru olur?

Klimayı açıp hava yönlendiriciyi sabitleyip elinizle biraz yukarı kaldırıp sonra klimayı kaptmayı denermisiniz ? Aynısı benim başıma ME Hare de gelmişti açık kaldığı boşluktan biraz daha fazla yukarı kaldırıp klimayı kapattım sonra düzeldi.
Az evvel dediğiniz gibi yaptım düzeldi Bilgi için teşekkürler.
Dikey motorda mı hata oluyor da böyle yapıyor?

Az evvel dediğiniz gibi yaptım düzeldi Bilgi için teşekkürler.
Dikey motorda mı hata oluyor da böyle yapıyor?
Muhtemelen birisinin elide çarpmış olabilir mesela ben temizlik yaparken elim değmişti, klimayı kapatınca fark ettim aşağıda kaldığını öyle fark etmiştim.

Benim klimanın yeri ful gölgede ona rağmen gece 100 110 w lara kıstığı gibi kısmıyor.

neden çünkü güneş vurmasada ortamda sıcaklık basıncı var gölge olduğu halde anlık 200 w birde güneş olmuş olsa direkt 300 400 w ile çalışıp senin tüketimi kovalarım.

Gölgede dahi olsa etrafında güneş varken o sıcağı atmak kolay değildir.
Ekli dosyayı görüntüle 19068Ekli dosyayı görüntüle 19069
Sensörlerde yanılma olabilir mi diye düşünüyorum. Belki kumandanın sensörünü denerim

@gölge46 tapo ile wattmetreyi aynı klimaya taktım değerler aynı aynı çıktı 0.951 birisi 0.956 birisi çıktı.

Nasılsınız Cümleten?

Dün bir Mitsubishi Heavy Klimanın montajına refakat ettik Antalya Bölge Servis Şefi ve Satış Şefi ile birlikte.
Kondenser yapısı dikkatimi çekti klimanın, 9 luk klimanın ebatları da ayrıca dikkatimi çekti. Detayları paylaşırım yakında.

Yarın da bir sorun olmazsa Elektrik Şirketi çalışlanları tarafından suçlu ilan edilen ve ayda 4500tl elektrik faturası gelmesine sebep olduğu belirtilen VIESSMANN klimanın tüketim ve performans testlerini yapmaya yaklaşık 100km yola gidiyoruz @İlteriş Yılmaz ile :D

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri