- Bütçe
- 500
- Marka Model Bilgisi
- Doldurulabilir Pil
Mouse vs çok fazla pilli cihaz var. Ve mouse özellikle sürekli kullandığım için pil dayanmıyor. Doldurulabilir pil daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bir öneri yaparsanız alacağım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sirkette 2500 mah sarj edilebilir pil kullaniyoruz onun altindakilerin şarji hizli tukeniyor tavsiye etmem. Sarj unitesi var ortak herkes ordan gidip doldurup yenisini aliyorMouse vs çok fazla pilli cihaz var. Ve mouse özellikle sürekli kullandığım için pil dayanmıyor. Doldurulabilir pil daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bir öneri yaparsanız alacağım..
Mouse vs çok fazla pilli cihaz var. Ve mouse özellikle sürekli kullandığım için pil dayanmıyor. Doldurulabilir pil daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bir öneri yaparsanız alacağım..
Duracell in 2500 alırız ya Duracell iyidir herhalde. Cihaz önemli şarj edecekSirkette 2500 mah sarj edilebilir pil kullaniyoruz onun altindakilerin şarji hizli tukeniyor tavsiye etmem. Sarj unitesi var ortak herkes ordan gidip doldurup yenisini aliyor
Biz duracell kullanmiyoruz gp veya varta marka kullaniyoruz avansas ta bulabilirsin 1 seneyi götüruyor 2500mahDuracell in 2500 alırız ya Duracell iyidir herhalde. Cihaz önemli şarj edecek
Varsa hepsiburada linki atar mısınBiz duracell kullanmiyoruz gp veya varta marka kullaniyoruz avansas ta bulabilirsin 1 seneyi götüruyor 2500mah
gp pilleri ve şarj aleti f/p oranı olarak iyidir kapasite olarak düşük kapasiteli piller alkalin pilleri düşününce yine iyi süre gider daha sık pil değiştirmek sorun değilse her markanın düşük kapasiteliler iş görmesine görür yalnız yüksek voltaj isteyen cihazlarda çok sık değiştirmek gerektirebilir kullandığınız cihaza göre hem düşük hem yüksek kapasiteli pil almak da düşünülebilir mesela saat ve televizyon kumandası gibi ürünler için düşük kapasite mantıklı bu cihazlar çok uzun süre aynı pille kaldığı için 2 kat yüksek kapasiteli pil taksanız pil 2 kat daha uzun gitmez oranı sallıyorum 1.5 kat daha fazla gider verim azalır yani.Mouse vs çok fazla pilli cihaz var. Ve mouse özellikle sürekli kullandığım için pil dayanmıyor. Doldurulabilir pil daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bir öneri yaparsanız alacağım..
birde harici değilde dâhili Bluetooth'lu mauslar çıkmış abiBenim maus şarjlı![]()
Evet , çok iyi aslında onlar. Bende 2 tane maus var , usb dangel lar kayıp , çöp oldu. Bu şarjlı olan sessiz mausbirde harici değilde dâhili Bluetooth'lu mauslar çıkmış abi
yanında Bluetooth usb aparatı olmadan çalışan
güle güle kullan abi
Varsa hepsiburada linki atar mısın
Kesin mutlaka al sıkıntı olmaz dediğiniz pil ve cihazını atar mısınız? Arada kalmayı sevmiyorum konularda birden fazla öneri olunca insanın aklı karışıyor şimdi siparişi vericem. Amazon, hepsibuarada fark etmez![]()
Varta 2100mAh Şarjlı AA Kalem Pil 2'li Paket Fiyatı | Avansas
Varta 2100mAh Şarjlı AA Kalem Pil 2'li Paket uygun fiyatla Avansas'ta. Tıkla, 1 iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al!www.avansas.com
![]()
Panasonic 1900 mAh Şarjlı AA Kalem Pil 2'li Paket Fiyatı | Avansas
Panasonic 1900 mAh Şarjlı AA Kalem Pil 2'li Paket uygun fiyatla Avansas'ta. Tıkla, 1 iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al!www.avansas.com
Bu iki pili sürekli alıyoruz varta alabilirsiniz gönül rahatliğiylaKesin mutlaka al sıkıntı olmaz dediğiniz pil ve cihazını atar mısınız? Arada kalmayı sevmiyorum konularda birden fazla öneri olunca insanın aklı karışıyor şimdi siparişi vericem. Amazon, hepsibuarada fark etmez
Şarj cihazı olarak da öneri verirseniz sipariş veriyim. Avansas güvenilir miBu iki pili sürekli alıyoruz varta alabilirsiniz gönül rahatliğiyla![]()
Avansas kurumdal firmalarin vazgecilmezidirŞarj cihazı olarak da öneri verirseniz sipariş veriyim. Avansas güvenilir mi
reis çok pahalıymış o kadar pil kullanmıyorum evdeAvansas kurumdal firmalarin vazgecilmezidir
![]()
Varta LCD Multi Charger Fiyatı | Avansas
Varta LCD Multi Charger uygun fiyatla Avansas'ta. Tıkla, 1 iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al!www.avansas.com
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.