- Bütçe
- 500
- Marka Model Bilgisi
- Doldurulabilir Pil
Mouse vs çok fazla pilli cihaz var. Ve mouse özellikle sürekli kullandığım için pil dayanmıyor. Doldurulabilir pil daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bir öneri yaparsanız alacağım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde 300 400 tane pil olunca bu cihazlardan mwvcutreis çok pahalıymış o kadar pil kullanmıyorum evde![]()
bu marka iyi midir uyumlu mudur. Siparişleri bu akşam geçicem pişman olmıyım reis. Bi kumanda pili için ince pil bir de mouse vs için bi büyüğü olan. Kalem pil deniyordu sanırımBizde 300 400 tane pil olunca bu cihazlardan mwvcut
Asagida 2li buldum
Serce parmak gibi olan aaa pil digeri AA pil mevcut pilinin üstünde ne yaziyor. O cihazi biz kullanmadik ama yorumlarda kullanan mevcutbu marka iyi midir uyumlu mudur. Siparişleri bu akşam geçicem pişman olmıyım reis. Bi kumanda pili için ince pil bir de mouse vs için bi büyüğü olan. Kalem pil deniyordu sanırım
Yorumlara her zaman inanmıyorum reis ya. Bildiğiniz kullandığınız yüzde yüz sıkıntı yok dediklerini gönder. Kumanda ve kalem pili ikisiniede şarj edebileyim.Serce parmak gibi olan aaa pil digeri AA pil mevcut pilinin üstünde ne yaziyor. O cihazi biz kullanmadik ama yorumlarda kullanan mevcut
Bizdeki dediğim o pahalı modelden çunkü işletme cok kisi oldugundan ama bence fiyat perfomans ürünü cikabilir eğer beklersen yarina sorim firmayaYorumlara her zaman inanmıyorum reis ya. Bildiğiniz kullandığınız yüzde yüz sıkıntı yok dediklerini gönder. Kumanda ve kalem pili ikisiniede şarj edebileyim.
İyi olur reis ya. Pil içinde o kadar para harcamaya gerek yok ev için sonuçtaBizdeki dediğim o pahalı modelden çunkü işletme cok kisi oldugundan ama bence fiyat perfomans ürünü cikabilir eğer beklersen yarina sorim firmaya
Üstad sordumda hic uygun fiyatli almamişlar şarj cihaziİyi olur reis ya. Pil içinde o kadar para harcamaya gerek yok ev için sonuçta
o dediğiniz model maalesef yok 06 var 0628 yok. Güzel bir cihaz ve pil artık bulmam gerek. Mouse saatler kumandalar vs pil çok. İki türlü pilide şarj etçek bi cihaz lazım.Bir ara Konnoc KCR-0628 üniversal pil şarj cihazı vardı şu an piyada bulamıyorum çok kaliteli güzel bir cihaz bulabilirseniz tavsiye aa aaa c d tipi pilleri şarj edebiliyor.
Alınabilir. Ama daha ucuz ve f/p isterseniz bundansa gp öneririm gp şarj aleti ve piliyle birlikte alınabilir ama buda olur olmadı varta isterseniz oda olur bu markaların hepsi işinizi görür daha önce de konu açmıştınız sanırım kararsızlıkdan hala alamadınız gerçekten bu kadar kafayı takmanıza gerek yok içinizden hangisi gelirse onu alın geçin sorun olmaz hepsi de iyi iş görür. Almışken pil ve şarj aletinin markası aynı olursa daha iyi olur illa şart değil ama özellikle yüksek hızlı şarja sahip şarj aleti alırken ona takacağınız pile daha çok dikkat etmek gerekebilir kolay kolay başınızı ağrıtacak bir sorun olmaz ama ihtimal dahilinde olduğu için söyledim aynı marka pil ve şarj aleti alırsanız daha sağlıklı ve uyumlu olur daha hızlı şarj imkanı da olabilir kafanız da rahat olmuş olur bu başka marka şarj aleti alınmaz gibi algılanmasın genel markalar için üretilen şarj aletleri daha ucuza işinizi görebilir. Bu arada pil alırken kapasite seçiminde duruma bağlı olarak gereksiz yere fazla kapasite almanıza gerek yok bunu diğer konunuza yazmıştım isterseniz bakabilirsiniz.Pil ve şarj cihazı bakıyorum. Mouse vs pil çok kullanıyorum. En çok tercih edilenlerde Duracell Cef14 vardı. Sizce alınır mı? Anlık fiyatı 980TL 2+2 pil de gönderiyorlar.
8li gerek yok gibi geldi. Vartanın 8li modelide var daha güzel evde toplasan 8 pill yok olsa bile hepsi aynı zamanda bitmez.Evdeki tüm pilleri şarjlı pile çevirmiş biri olarak bulunduğunuz ilde ikea varsa 749 tl fiyatlı 8 pil şarj etme kapasitesine sahip tjugo pil şarj ediciyi tavsiye ederim. Duracell de iyi ancak 4 olması negatif yönü.
Gp de olur bana fark etmez hocam siz daha iyi biliyorsunuz. Büyük ve küçük iki pilide şarj etmesi önemli benim içinAlınabilir. Ama daha ucuz ve f/p isterseniz bundansa gp öneririm gp şarj aleti ve piliyle birlikte alınabilir ama buda olur olmadı varta isterseniz oda olur bu markaların hepsi işinizi görür daha önce de konu açmıştınız sanırım kararsızlıkdan hala alamadınız gerçekten bu kadar kafayı takmanıza gerek yok içinizden hangisi gelirse onu alın geçin sorun olmaz hepsi de iyi iş görür. Almışken pil ve şarj aletinin markası aynı olursa daha iyi olur illa şart değil ama özellikle yüksek hızlı şarja sahip şarj aleti alırken ona takacağınız pile daha çok dikkat etmek gerekebilir kolay kolay başınızı ağrıtacak bir sorun olmaz ama ihtimal dahilinde olduğu için söyledim aynı marka pil ve şarj aleti alırsanız daha sağlıklı ve uyumlu olur daha hızlı şarj imkanı da olabilir kafanız da rahat olmuş olur bu başka marka şarj aleti alınmaz gibi algılanmasın genel markalar için üretilen şarj aletleri daha ucuza işinizi görebilir. Bu arada pil alırken kapasite seçiminde duruma bağlı olarak gereksiz yere fazla kapasite almanıza gerek yok bunu diğer konunuza yazmıştım isterseniz bakabilirsiniz.
büyük ve küçük dediğiniz aa ve aaa olan kalem piller ise şarj aletlerinin hemen hepsi ikisini de şarj ederGp de olur bana fark etmez hocam siz daha iyi biliyorsunuz. Büyük ve küçük iki pilide şarj etmesi önemli benim için
Link atarsanız sipariş geçeyim. Pil ve cihazı bu forumda insanları yanlış yönlendirme olmuyor o yüzden güveniyorumbüyük ve küçük dediğiniz aa ve aaa olan kalem piller ise şarj aletlerinin hemen hepsi ikisini de şarj eder
Normalde direkt olarak ürün önermek istemem ama istediğiniz için atıyorum detaylı fiyat araştırması yapmadım ama ürün olarak şunlar olabilir:Link atarsanız sipariş geçeyim. Pil ve cihazı bu forumda insanları yanlış yönlendirme olmuyor o yüzden güveniyorum
Elimizden geldiğince tüm önerileri takip etmeye çalışıyoruz kimse üzülmesin diye.Link atarsanız sipariş geçeyim. Pil ve cihazı bu forumda insanları yanlış yönlendirme olmuyor o yüzden güveniyorum
Konu sahibi bipekkan bu işin duayeni işinin piri bir kişiydi. Uzun süredir takip edemiyordum orada biraz eskisede güzel bilgiler var. Cef14 standart tavsiye edilen bir şarj aleti daha profesyonel bir şey olsun şarj deşarj etsin kapasite ölçümü yapsın derseniz daha yüksek bütçe ayırmanız lazım. Zamanında Aliexpresten alma imkanı vardı şimdi o imkanda kalmadı. Şimdi tam modelini hatırlamıyorum ama isterseniz evdeki şarj aletinin marka modelini yazarım. Pillerde bilinen pek çok marka fason üretim yaptırıyor. Zamanında Ikea ladda 2450 mA lik pillerini bipekkan tavsiye ediyordu, sanyo üretimi idi ama yıllar geçti son durumu bilemiyorum.Zamanında gamepad, klavye, fare, kumanda için GP Reckyo almıştım, uzun zamandır iş görüyordu. GP, Energizer, Varta vs. alabilirsiniz. Bu işin eskiden beri en üst konusu donanımhaber formundaydı.
https://forum.donanimhaber.com/sarjli-piller-hakkinda-her-sey--11309414
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.