Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV ÖNERİSİ ÇOK ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Acaba665
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Acaba665

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40.000 TL
Marka Model Bilgisi
Samsung/TCL/LG/PHILIPS TV
Yaklaşık 40.000 TL’lik bir bütçem var 4 metrelik izleme mesafesi için bir TV almak istiyorum ama kafam araştırdıkça iyice karıştı. Önerilerinize açığım. Samsung QE55QN85DB modeline biraz ısındım gibi ama olumsuz yorumlar da var. 120hz olmasını istiyorum PS5 için yardımcı olursanız çok memnun olurum

Samsung'un o modeli gözümden kaçmış. O televizyon bunlardan üste gelir Miniled bir cihaz o.
Paneli VA mı ve hiç olumsuz bir tespitiniz oldu mu ? Ben LG G4 Evo’ya da baktım.
Fiyat tabi biraz daha pahalı ama OLED için de yanma riski gözümü korkutuyor. Eşim karasal yayın dizilerini izler bundan dolayı miniled yöneldim.

Samsung'un o modeli gözümden kaçmış. O televizyon bunlardan üste gelir Miniled bir cihaz o.
Bu arada hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Samsung’un o modeli amazonda indirimde o yüzden almayı düşündüm ama daha iyisi varsa bu fiyatlara elbette sizin önerilerimiz çok kıymetli

Paneli VA mı ve hiç olumsuz bir tespitiniz oldu mu ? Ben LG G4 Evo’ya da baktım.
Fiyat tabi biraz daha pahalı ama OLED için de yanma riski gözümü korkutuyor. Eşim karasal yayın dizilerini izler bundan dolayı miniled yöneldim.
Evet VA panel olarak görünüyor ama sonradan değişti mi ya da Türkiye'ye başka bir panelle mi geldi bilemem. Şöyle bir durum var IPS tabanlı Samsung televizyon gördüğümü hatırlamıyorum ben. Çok yüksek ihtimalle VA tabanlı bir panelle geliyordur. OLED konusuna gelirsek oyunda filmde gerçekten güzel sonuçlar verir diğer televizyonları sollar geçer ama televizyon gün içinde kaç saat açık kalıyor eğer fazla değilse pek sıkıntı olmaz. Maksat sürekli aynı kanalda tutmayarak NOW, ATV, TRT gibvi kanal logolarının olduğu yerlerden paneli korumak.

Bu arada hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Samsung’un o modeli amazonda indirimde o yüzden almayı düşündüm ama daha iyisi varsa bu fiyatlara elbette sizin
Evet VA panel olarak görünüyor ama sonradan değişti mi ya da Türkiye'ye başka bir panelle mi geldi bilemem. Şöyle bir durum var IPS tabanlı Samsung televizyon gördüğümü hatırlamıyorum ben. Çok yüksek ihtimalle VA tabanlı bir panelle geliyordur. OLED konusuna gelirsek oyunda filmde gerçekten güzel sonuçlar verir diğer televizyonları sollar geçer ama televizyon gün içinde kaç saat açık kalıyor eğer fazla değilse pek sıkıntı olmaz. Maksat sürekli aynı kanalda tutmayarak NOW, ATV, TRT gibvi kanal logolarının olduğu yerlerden paneli korumak.
LG piksel kayması gibi bir özellik getirerek bunun önüne geçmeye çalışmış ama ben çok işe yarayacağını düşünmüyorum o risk hep var. Eşim Müge anlı mutlaka izleyecektir o sebeple en az 3 saat aynı kanal açık kalır diye düşünüyorum :)

Bu arada hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Samsung’un o modeli amazonda indirimde o yüzden almayı düşündüm ama daha iyisi varsa bu fiyatlara elbette sizin

LG piksel kayması gibi bir özellik getirerek bunun önüne geçmeye çalışmış ama ben çok işe yarayacağını düşünmüyorum o risk hep var. Eşim Müge anlı mutlaka izleyecektir o sebeple en az 3 saat aynı kanal açık kalır diye düşünüyorum :)
Hiç OLED alıp riske atmayın o zaman. Bu arada aceleye gelip televizyonu gözünüzle görmeden almayın derim.

Hiç OLED alıp riske atmayın o zaman. Bu arada aceleye gelip televizyonu gözünüzle görmeden almayın derim.
Aslında baktım televizyona güzel görünüyor ama performans sorunu olur mu ileride bilemem tabi fiyatı iyi gibi geldi. Peki 4 metre mesafe için 55 inç yeterli mi yoksa küçük mü kalır

Aslında baktım televizyona güzel görünüyor ama performans sorunu olur mu ileride bilemem tabi fiyatı iyi gibi geldi. Peki 4 metre mesafe için 55 inç yeterli mi yoksa küçük mü kalır
İşte o yüzden diyorum gözünüzle görmeden almayın diye. Televizyonu gözünüzle görünce hem görüntü performansından emin olursunuz hem de takribi şekilde hesap yaparsınız olur mu küçük kalır mı diye.

İşte o yüzden diyorum gözünüzle görmeden almayın diye. Televizyonu gözünüzle görünce hem görüntü performansından emin olursunuz hem de takribi şekilde hesap yaparsınız olur mu küçük kalır mı diye.
Peki son olarak aynı özellikle TCL mini led TV’ler de var ama ikisi arasında Samsung mu önerirsiniz ?

TCL 55C845 ile kafa kafaya aynı cihazlar. Ürün olarak TCL, satış sonrası hizmet olarak Samsung bir çıt önde.
65 inch TCL C755 ile mukayese edince hangisi daha iyidir ? 65 inch TCL C755 Hepsiburadada indirimle 44.000 geliyor ama Samsung Amazon’da en uygun 54.000 geliyor. 55 inch televizyonun küçük olacağına kanaat getirdik. Sizce 10.000 TL farka değer mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri