Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Siemens çamaşır makinesi karşılaştırma

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Abdullah tuzane

Meraklı
Meraklı
Marka Model Bilgisi
Siemens çamaşır makinesi
Bu 3 ürün arasında hangisi daha iyi fiyatları birbirine yakın fotoğrafları yükledim wm14up91tr.......wg442zotr......wg44a2f0tr murat ala fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-08-00-22-09-177_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-10-08-00-22-09-177_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    86.6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2024-10-08-00-22-04-547_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-10-08-00-22-04-547_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    87.6 KB · Görüntüleme: 27
Epey, cart, curt, teknoloji mağazalarının karşılaştırmalarına pek aldırış etmeyin. Çünkü bilgiler eksik ya da yanlış giriliyor karşılaştırma işi karışıyor. 3'lü arasında en özellikli makine WG44A2F0TR modelidir. Aradaki en temel fark bu makinede I-DOS otomatik deterjan dozajlama sisteminin bulunmasıdır. Ayrıca program farklılıkları da bulunmakta.

Epey, cart, curt, teknoloji mağazalarının karşılaştırmalarına pek aldırış etmeyin. Çünkü bilgiler eksik ya da yanlış giriliyor karşılaştırma işi karışıyor. 3'lü arasında en özellikli makine WG44A2F0TR modelidir. Aradaki en temel fark bu makinede I-DOS otomatik deterjan dozajlama sisteminin bulunmasıdır. Ayrıca program farklılıkları da bulunmakta.
İ-dos hepsinde var bir modelde extra home connect özelliği de var

Wm14up91tr serisi siemensin sayfasında en yüksek fiyat olan makine bu makinede hem i-dos. Hem home connect özelliği de var siemensin sayfasında satışı var hala ama ürün üretim yılını göremedim daha eski üretim olabilir mi

Wm14up91tr serisi siemensin sayfasında en yüksek fiyat olan makine bu makinede hem i-dos. Hem home connect özelliği de var siemensin sayfasında satışı var hala ama ürün üretim yılını göremedim daha eski üretim olabilir mi
İ-dos hepsinde var bir modelde extra home connect özelliği de var
I-Dos hepsinde yok. WM14UP91TR ve WG44A2F0TR'de var. WM14UP91TR eski model bulabilir misiniz bilemem.

Hocam, şu iki ürün arasında kararsız kaldım. 2bin lira gibi fark var aralarında. Yanlız yaşıyorum, temiz yıkaması dışında pek bir beklentim yok. Hangisini neden önerirsiniz, ona göre pazartesi günü almayı düşünüyorum.

WG42A1X2TR
WG42A1X2TR

Hocam, şu iki ürün arasında kararsız kaldım. 2bin lira gibi fark var aralarında. Yanlız yaşıyorum, temiz yıkaması dışında pek bir beklentim yok. Hangisini neden önerirsiniz, ona göre pazartesi günü almayı düşünüyorum.

WG42A1X2TR
WG42A1X2TR
aynı ürünü yazmışsınız

Siemens wg44a2f0tr çamaşır makinesini aldım ürün çok sessiz çalışıyor alman tankı gibi çok ağır ve dolu bir makine sıvı deterjan ile çalışıyor almak isteyenlerin bilgisine i-dos otomatik dozajlama çok güzel tavsiye ederim murat ala hocam çok teşekkür ederim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri