- Marka Model Bilgisi
- Siemens çamaşır makinesi
Bu 3 ürün arasında hangisi daha iyi fiyatları birbirine yakın fotoğrafları yükledim wm14up91tr.......wg442zotr......wg44a2f0tr murat ala fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Siemens WG44A2F0TR daha yeni ürün buna bakın hocamBu 3 ürün arasında hangisi daha iyi fiyatları birbirine yakın fotoğrafları yükledim wm14up91tr.......wg442zotr......wg44a2f0tr murat ala fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
İ-dos hepsinde var bir modelde extra home connect özelliği de varEpey, cart, curt, teknoloji mağazalarının karşılaştırmalarına pek aldırış etmeyin. Çünkü bilgiler eksik ya da yanlış giriliyor karşılaştırma işi karışıyor. 3'lü arasında en özellikli makine WG44A2F0TR modelidir. Aradaki en temel fark bu makinede I-DOS otomatik deterjan dozajlama sisteminin bulunmasıdır. Ayrıca program farklılıkları da bulunmakta.
Üretim yılı olarak onu merak etmiştim teşekkürler bu bilgi için kendi sitesinde bulamadım üretim yıllarını fakat wm140 serisinde extra home connect özelliği varSiemens WG44A2F0TR daha yeni ürün buna bakın hocam
Epey, cart, curt, teknoloji mağazalarının karşılaştırmalarına pek aldırış etmeyin. Çünkü bilgiler eksik ya da yanlış giriliyor karşılaştırma işi karışıyor. 3'lü arasında en özellikli makine WG44A2F0TR modelidir. Aradaki en temel fark bu makinede I-DOS otomatik deterjan dozajlama sisteminin bulunmasıdır. Ayrıca program farklılıkları da bulunmakta.
Wm14up91tr serisi siemensin sayfasında en yüksek fiyat olan makine bu makinede hem i-dos. Hem home connect özelliği de var siemensin sayfasında satışı var hala ama ürün üretim yılını göremedim daha eski üretim olabilir miEpey, cart, curt, teknoloji mağazalarının karşılaştırmalarına pek aldırış etmeyin. Çünkü bilgiler eksik ya da yanlış giriliyor karşılaştırma işi karışıyor. 3'lü arasında en özellikli makine WG44A2F0TR modelidir. Aradaki en temel fark bu makinede I-DOS otomatik deterjan dozajlama sisteminin bulunmasıdır. Ayrıca program farklılıkları da bulunmakta.
Wm14up91tr serisi siemensin sayfasında en yüksek fiyat olan makine bu makinede hem i-dos. Hem home connect özelliği de var siemensin sayfasında satışı var hala ama ürün üretim yılını göremedim daha eski üretim olabilir mi
I-Dos hepsinde yok. WM14UP91TR ve WG44A2F0TR'de var. WM14UP91TR eski model bulabilir misiniz bilemem.İ-dos hepsinde var bir modelde extra home connect özelliği de var
I-Dos hepsinde yok. WM14UP91TR ve WG44A2F0TR'de var. WM14UP91TR eski model bulabilir misiniz bile
I-Dos hepsinde yok. WM14UP91TR ve WG44A2F0TR'de var. WM14UP91TR eski model bulabilir misiniz bilemem
I-Dos hepsinde yok. WM14UP91TR ve WG44A2F0TR'de var. WM14UP91TR eski model bulabilir misiniz bilemem
Güncel modeli alın geçinBirkaç sitede var wm14up9tr serisi fiyatları da denk hangisini almak mantıklı murat ala hocam
Epey, cart, curt, teknoloji mağazalarının karşılaştırmalarına pek aldırış etmeyin. Çünkü bilgiler eksik ya da yanlış giriliyor karşılaştırma işi karışıyor. 3'lü arasında en özellikli makine WG44A2F0TR modelidir. Aradaki en temel fark bu makinede I-DOS otomatik deterjan dozajlama sisteminin bulunmasıdır. Ayrıca program farklılıkları da bulunmakta.
aynı ürünü yazmışsınızHocam, şu iki ürün arasında kararsız kaldım. 2bin lira gibi fark var aralarında. Yanlız yaşıyorum, temiz yıkaması dışında pek bir beklentim yok. Hangisini neden önerirsiniz, ona göre pazartesi günü almayı düşünüyorum.
WG42A1X2TR
WG42A1X2TR
WG42A1X2TR ve WG52A2Z0TR olacaktı hocam.aynı ürünü yazmışsınız
En temel fark kilogram farkı başka kayda değer bir fark yok.WG42A1X2TR ve WG52A2Z0TR olacaktı hocam.
En temel fark kilogram farkı başka kayda değer bir fark yok.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.