- Bütçe
- 500
- Marka Model Bilgisi
- Doldurulabilir Pil
Mouse vs çok fazla pilli cihaz var. Ve mouse özellikle sürekli kullandığım için pil dayanmıyor. Doldurulabilir pil daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bir öneri yaparsanız alacağım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla reis hiç anlamıyorum o yüzden burdan yardım alıyorum. Mesela Bu en çok yorum atan GP cihaz.Normalde direkt olarak ürün önermek istemem ama istediğiniz için atıyorum detaylı fiyat araştırması yapmadım ama ürün olarak şunlar olabilir:
bu şarj aleti + 4 tane aaa boyut 950 mah pil
bu şarj aleti + 4 tane aa boyutu 2600 mah pil
bu ikisi fiyat olarak uygun duruyor ve cihazla piller güncel. Ayrıdan pil alırsanız pilin üzerinde bundakiyle aynı ambalajda olanları alın bunlar daha yeni.
Şarj aleti usb kablo ile bağlanıyor kendi kablosuyla kullanmaya çalışın yada 5v 1 amper ve altı çıkışlı başka kablo/şarj aleti takarsanız da olur yoksa çok ısınabilir
bu eski şarj aleti ve pilValla reis hiç anlamıyorum o yüzden burdan yardım alıyorum. Mesela Bu en çok yorum atan GP cihaz.
Anladım en güncel iyisi sizin attığınız o zaman hem aa hem aaa şarj edebiliceğim. Pilleride atar mısın yanlış ürün almak istemiyorumbu eski şarj aleti ve pil
Çok detaylı fiyat bakamadım ama uygun bulduklarım bunlar siz daha uygun fiyatlısını bulursanız alırsınız pil ambalajı bunlardan olucakAnladım en güncel iyisi sizin attığınız o zaman hem aa hem aaa şarj edebiliceğim. Pilleride atar mısın yanlış ürün almak istemiyorum
Çokta abartmaya fiyat konusunda bence gerek yok kral. Mouse tv kumandası vs. Ev için yani. Yedeği olur şarj ederiz. 2700 mah aa ve 950 mah aaa siparişi veriyorum. Cihaz olarakta aaa 950 pille gönderileni sipariş veriyorum. En çok kalem pil kullanılıyor.Çok detaylı fiyat bakamadım ama uygun bulduklarım bunlar siz daha uygun fiyatlısını bulursanız alırsınız pil ambalajı bunlardan olucak
6 tane 950 mah aaa
6 tane 2100 mah aa hepsiburada 700 TL'ye 100 tl indirim var galiba o yüzden ekledim
6 tane 2100 mah trendyol
6 tane 2700 mah aa
bir de recyco pro var yüksek şarj döngüsüne sahip ve daha uzun süre kendiliğinden bitmeden durabiliyor ama gerekli bulmadığım için fiyat araştırmadım daha önce bahsettiğim durumlara sahipseniz bunu düşünebilirsiniz almak isterseniz ambalajı örnek olsun diye atıyorum
recyco pro 8 tane 800 mah aaa
bazı satıcıların yenilerin fotoğrafını koyup eski ürün sattığını görmüştüm hiçbirinde satıcıya yapılan yorumlara dikkat etmedim siz ona dikkat edersiniz.
Tekrardan yazıyorum kusura bakmayın. Kutuda '' Bu cihazı şarj ederken 5v 1000mah 1(ah) adaptör kullanın yazıyor. Daha yükseği erime yapıyormuş. Ben buna uygun adaptörü nerden bulabilirim ki? Ya da Schneider akım korumalı priz var usb şarj slotları var ordan şarj etsem olur mu=Çok detaylı fiyat bakamadım ama uygun bulduklarım bunlar siz daha uygun fiyatlısını bulursanız alırsınız pil ambalajı bunlardan olucak
6 tane 950 mah aaa
6 tane 2100 mah aa hepsiburada 700 TL'ye 100 tl indirim var galiba o yüzden ekledim
6 tane 2100 mah trendyol
6 tane 2700 mah aa
bir de recyco pro var yüksek şarj döngüsüne sahip ve daha uzun süre kendiliğinden bitmeden durabiliyor ama gerekli bulmadığım için fiyat araştırmadım daha önce bahsettiğim durumlara sahipseniz bunu düşünebilirsiniz almak isterseniz ambalajı örnek olsun diye atıyorum
recyco pro 8 tane 800 mah aaa
bazı satıcıların yenilerin fotoğrafını koyup eski ürün sattığını görmüştüm hiçbirinde satıcıya yapılan yorumlara dikkat etmedim siz ona dikkat edersiniz.
Akım korumalı prizin usb portu 5v 1000 mah ise her kabloyla sorunsuz takarsanız bilgisayar usb portları da olur ama bunları düşünmeye gerek yok pilin şarj aletinden çıkan kabloyla şarj ederseniz bir şey olmaz.Tekrardan yazıyorum kusura bakmayın. Kutuda '' Bu cihazı şarj ederken 5v 1000mah 1(ah) adaptör kullanın yazıyor. Daha yükseği erime yapıyormuş. Ben buna uygun adaptörü nerden bulabilirim ki? Ya da Schneider akım korumalı priz var usb şarj slotları var ordan şarj etsem olur mu=
2.4A değerindeymiş prizin usb çıkışları uygun oluyor mu?Akım korumalı prizin usb portu 5v 1000 mah ise her kabloyla sorunsuz takarsanız bilgisayar usb portları da olur ama bunları düşünmeye gerek yok pilin şarj aletinden çıkan kabloyla şarj ederseniz bir şey olmaz.
farklı kablo kullanmayın pil şarj aletinden çıkan kendi kablosuyla istediğiniz usb portuna takabilirsiniz bir şey olmaz sadece mesela yatağın üzerinde şarja bıraktınız diyelim üstünü yorganla felan kapatmayın2.4A değerindeymiş prizin usb çıkışları uygun oluyor mu?
Kendi kablosu ile takıcam özellikle dikkat edicem benzer kablolar var çünkü. Prizin portuna takıyorum. Bide ben bunu hiç kullanmadım pilleri takıp usb portuna mı bağlıyorum yoksa kutusumu şarjlı.farklı kablo kullanmayın pil şarj aletinden çıkan kendi kablosuyla istediğiniz usb portuna takabilirsiniz bir şey olmaz sadece mesela yatağın üzerinde şarja bıraktınız diyelim üstünü yorganla felan kapatmayın
pilleri takıp usb bağlıyorsunuz kutunun kendi şarjı yokKendi kablosu ile takıcam özellikle dikkat edicem benzer kablolar var çünkü. Prizin portuna takıyorum. Bide ben bunu hiç kullanmadım pilleri takıp usb portuna mı bağlıyorum yoksa kutusumu şarjlı.
Çok teşekkür ederimpilleri takıp usb bağlıyorsunuz kutunun kendi şarjı yok
Konuyu tekrar hortlatıyorum ama kusura bakmayın. Bu pilleri aldım hepsini şarj ettim. Cihazda ışık sabit yanana kadar şarj ettim. Razer mousea takıyorum ve razer uygulamasında şarjı 48 olarak gözüküyor tüm küçük piller büyük pili de taktım oda 50 olarak gözüktü. Yüzde 43e düştü şuandada. Sürekli de bağlantısı gidiyor mouseun. Sahte ürünmü geldi acaba.pilleri takıp usb bağlıyorsunuz kutunun kendi şarjı yok
Şarjlı pillerin voltajı normal pillere göre daha düşük olduğu için pil yüzdesi daha düşük gözükür normaldir mouse bağlantı kopması voltaj düşük geldiği için olabilir mouse kullanma klavuzunu kontrol eder misiniz şarjlı pil kullanmayın sadece 1.5v pil kullanın gibi uyarılar var mı kontrol edinKonuyu tekrar hortlatıyorum ama kusura bakmayın. Bu pilleri aldım hepsini şarj ettim. Cihazda ışık sabit yanana kadar şarj ettim. Razer mousea takıyorum ve razer uygulamasında şarjı 48 olarak gözüküyor tüm küçük piller büyük pili de taktım oda 50 olarak gözüktü. Yüzde 43e düştü şuandada. Sürekli de bağlantısı gidiyor mouseun. Sahte ürünmü geldi acaba.
Doğal olarak öyle gözükecekKonuyu tekrar hortlatıyorum ama kusura bakmayın. Bu pilleri aldım hepsini şarj ettim. Cihazda ışık sabit yanana kadar şarj ettim. Razer mousea takıyorum ve razer uygulamasında şarjı 48 olarak gözüküyor tüm küçük piller büyük pili de taktım oda 50 olarak gözüktü. Yüzde 43e düştü şuandada. Sürekli de bağlantısı gidiyor mouseun. Sahte ürünmü geldi acaba.
ÜRÜN GEREKSİNİMLERİ:Şarjlı pillerin voltajı normal pillere göre daha düşük olduğu için pil yüzdesi daha düşük gözükür normaldir mouse bağlantı kopması voltaj düşük geldiği için olabilir mouse kullanma klavuzunu kontrol eder misiniz şarjlı pil kullanmayın sadece 1.5v pil kullanın gibi uyarılar var mı kontrol edin
Bu pilleri kullanmaya başladığımdan beri bi bağlantı sıkıntısı yaşıyorum. Bazen sıkıntısız kullanıyorum bazen bağlantısı gidiyor uzun süre gelmediği oluyor bazen hemen geliyor.Doğal olarak öyle gözükecek
Ayarlardan pil tipi seçilmeyen modellerde normal
Alkalin gibi tek kullanımlılar 1.5V
NiCd, NiMh gibi dolabilen piller 1.2V
normal voltaj değeridir.
Normalde bak 1,5v gerekli yazıyor şarjlı pil 1,2(nominal) voltaj uygun değil derdim de zaten çoğu cihazda 1.5v yazıyorlar özel uyarı olsaydı daha kesin konuşabilirdim. Yüzdenin düşük gözükmesi normal bir durum olsada bağlantı kopması can sıkıcı bir durum özür dilerim şarjlı pille kullanılamama ihtimalini söylemek hiç aklıma gelmedi halbuki pil dayanmıyor diye daha önce yazmışsınız aklıma gelseydi sizi uyarırdımÜRÜN GEREKSİNİMLERİ:
1X 1,5 v AA PİL
İstenirse 1 AAA pil ile kullanılabilir. Şarjlı pille alakalı bir yazı görmedim.
Dediğim gibi sürekli olan bir şey değil. Bilgisayarı ilk açtığımda bi sıkıntı oldu bugün gitti gelmedi pili çıkardım taktım yine gelmedi vs. Çözemiyorum bilgisayarla ilgili çok problem yaşıyorum delirmek üzereyim.Normalde bak 1,5v gerekli yazıyor şarjlı pil 1,2(nominal) voltaj uygun değil derdim de zaten çoğu cihazda 1.5v yazıyorlar özel uyarı olsaydı daha kesin konuşabilirdim. Yüzdenin düşük gözükmesi normal bir durum olsada bağlantı kopması can sıkıcı bir durum özür dilerim şarjlı pille kullanılamama ihtimali hiç aklıma gelmedi gelseydi sizi uyarırdım. Daha önce pil dayanmadığını söylemişsiniz bunun sebeplerinden biri mouse'ın yüksek voltaja ihtiyaç duyması nedeniyle pil diğer cihazlara yetecek kadar enerjiye sahip olsa bile mouse'a yetemediği için bittiğini sandığınız için olabilir bu şarjlı pili veya eski mouse pilini farklı cihazlara takarak test edebilir misiniz.
Bir de normal pil taktığınızda şarj yüzde kaç gözüktüğü zaman mouse kullanılamayacak hale geliyordu.
Bluetooth hoparlör sorunuyla ilgili konu açmışsınız kullandığınız mouse da mı bluetooth acaba onla alakası olabilir mi normal pil kullanıp da dener misiniz.Dediğim gibi sürekli olan bir şey değil. Bilgisayarı ilk açtığımda bi sıkıntı oldu bugün gitti gelmedi pili çıkardım taktım yine gelmedi vs. Çözemiyorum bilgisayarla ilgili çok problem yaşıyorum delirmek üzereyim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.