Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap TCL 65C855-Samsung-65q70d-LG 65qned86t-Samsung 65qn85d

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan1061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

orhan1061

Yeni Üye
Yeni Üye
TCL 65C855
Samsung 65q70d
LG 65qned86t
Samsung 65qn85d

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu dört tv arasında kaldım özellik olarak birbirlerine yakınlar benim için uydu yayını ve ps5 oynarken ki performansı önemli görüntü iyileştirme panel işlemci HDR vs vs özellikleri göz önüne aldığımızda bu dört TV den hangisini tercih etmeliyim son olarak gönlüm TCL den yana google tv oluşu beni cezbediyor ama onu da anroid box alarak çözebilirim kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim bu arada bütçem 60 bin TL başka tv önerilerine de açığım

TCL 65C855
Samsung 65q70d
LG 65qned86t
Samsung 65qn85d

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bu dört tv arasında kaldım özellik olarak birbirlerine yakınlar benim için uydu yayını ve ps5 oynarken ki performansı önemli görüntü iyileştirme panel işlemci HDR vs vs özellikleri göz önüne aldığımızda bu dört TV den hangisini tercih etmeliyim son olarak gönlüm TCL den yana google tv oluşu beni cezbediyor ama onu da anroid box alarak çözebilirim kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim bu arada bütçem 60 bin TL başka tv önerilerine de açığım
tcl i direk es geç

TCL 65C855
Samsung 65q70d
LG 65qned86t
Samsung 65qn85d

alacağın tv bu

TCL 65C855
Samsung 65q70d
LG 65qned86t
Samsung 65qn85d

Hocam bence kalite ve teknik servis açısından kesinlikle qn 85 d daha mantıklı olur c855 miniled olarak olede en yakın görüntüyü sunar ama satış sonrası hizmet anlamında sıkıntılı bir marka tabiki her tcl alan sorun yaşar diyemeyiz karar sizin ya 855 ya da qn 85 ikisinden biri en mantıklısı olur

tcl i direk es geç
Satış sonrası servis önemli ise qn85d alın, fiyat düşsün servis riskine girerim derseniz TCL ancak ben tcl önermem.
Mesela benim aldığım samsung panel kırık çıktı, aldığım satıcı bizzat ilgilendi ve altı gün sonra yeni tv yolladı eskiyi lojistik geri götürdü. TCL de büyük ihtimal thh ile uğraşırdım aylarca.

Hocam bence kalite ve teknik servis açısından kesinlikle qn 85 d daha mantıklı olur c855 miniled olarak olede en yakın görüntüyü sunar ama satış sonrası hizmet anlamında sıkıntılı bir marka tabiki her tcl alan sorun yaşar diyemeyiz karar sizin ya 855 ya da qn 85 ikisinden biri en mantıklısı olur
ben 2 arkadaş 2 tcl modelinde problem yaşadı :)

İadesini bekliyorum param geri yatınca oled alacağım

Ekli dosyalar

• IMG_7415.jpeg
    IMG_7415.jpeg
    97.4 KB · Görüntüleme: 25
İade sebebiz nedir peki merak ettim açıkçası TCL den direk vazgeçtim satış sonrası destek ve ürün arkasında durması açısından Samsung seçtim bende mini led teknolojisiyle mi alakalı yoksa direk marka memnuniyetsizliğimi
Marka şikayet.com yetiyor bide mililed vercem 60 70 bin bari 80 bin vereyim oled alayım dedim mini led ztb oledi taklit ediyor en yakın siyah diyoruz ya birtık daha ver alacaksan oled al ustu yok dedim kendimce

Samsung satış sonrası servis diyoruz ama 65QN90C ile her sorunuma normal diyip gittiler. Paneldeki yamukluktan dolayıda kullanıcı hatası diyip tv yi garanti dışı bıraktılar.
65C855 kağıt üstünde daha ağır basar. Daha kötü ne yaşanabilir ki diyip TCL alırdım ben.

Samsung satış sonrası servis diyoruz ama 65QN90C ile her sorunuma normal diyip gittiler. Paneldeki yamukluktan dolayıda kullanıcı hatası diyip tv yi garanti dışı bıraktılar.
65C855 kağıt üstünde daha ağır basar. Daha kötü ne yaşanabilir ki diyip TCL alırdım ben.
daha kötüsünü tcl de yaşadım. cehenneme döndü hayatım tcl i aldığım günden beri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri