Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çamaşır Kurutma Makinesi Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

teknolojist

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
13000
Marka Model Bilgisi
Altus Grundig
Merhabalar, yakın zamanda kış mevsiminin gelmesi ile birlikte çamaşır kurutma durumu soğuk havalarda pek mümkün olmuyor. Dolayısıyla bir kurutma makinası almak zorunlu oluyor. Forumdaki çamaşır kurutma makinası önerilerinin bir çoğunu okudum. Isı pompalı ve çelik kazan olması gerekliliği ön plana çıkmış gibi görünüyor. Açıkçası yoğuşmalı ve ısı pompalı makinalarının arasında performans ve kurutma farkı var mı bilmiyorum. Elektrik tüketimini göz önüne alırsak, performansı tercih ederim. Bütçem 13 bin, biraz daha zorlayabilirim. Fiyat performans olarak hangi çamaşır makinasını almam isabet olabilir? Destek yorumu yapacak üyelere şimdiden teşekkür ediyorum.

Vestel KM96201 öneririm. Sepette 14.500 lira bence kaçırmayın normal fiyatları epey zam yemiş. Başka marka model alacaksanız bile ısı pompalı olmasına dikkat edin çünkü ısı pompasız düz elektrikli modeller hem fazla elektrik tüketiyorlar hem de kıyafetleri çok yıpratıyorlar. Vestel kurutma makinesi konusunda iyidir ve ısı pompası, çelik kazan, cam kapak, çift filtre gibi teknik özellikleri de oldukça eksiksizdir. Eğer durumunuz yeterse +4 yıl garanti yaptırmanız çok iyi olur, olmazsa yine servise sorun en geç ne kadar garanti uzatabilirim diye.

Vestel KM96201 öneririm. Sepette 14.500 lira bence kaçırmayın normal fiyatları epey zam yemiş. Başka marka model alacaksanız bile ısı pompalı olmasına dikkat edin çünkü ısı pompasız düz elektrikli modeller hem fazla elektrik tüketiyorlar hem de kıyafetleri çok yıpratıyorlar. Vestel kurutma makinesi konusunda iyidir ve ısı pompası, çelik kazan, cam kapak, çift filtre gibi teknik özellikleri de oldukça eksiksizdir. Eğer durumunuz yeterse +4 yıl garanti yaptırmanız çok iyi olur, olmazsa yine servise sorun en geç ne kadar garanti uzatabilirim diye.
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Grundig GDH 92 modeli fiyat performans olarak çok önerilenler içerisinde karşıma çıktı. O modele odaklamıştım lakin tavsiye ettiğiniz ürün modelinide şu an değerlendiriyorum. Tekrar teşekkür ederim.

Hocam selam, yeni bir konu açmak istemedim.
Makineden memnun musunuz?

@Murat ALA hocam f/p olarak önerebileceğiniz kurutma makinesi hangisi olur. Bütçe yazmıyorum çünkü makinelerin çoğu aynı işi görüyor gibi bir söylenti var. Sizden de yorum almak istedim.
Mesajı çok geç cevapladığım için üzgünüm. Makineden gayet memnunum hocam, büyük bir rahatlık sağlıyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri