Vay arkadaş, vay ki ne vay.
Hani şu geçen sün sizlere de sorduğum bir Mitsubishi Electric Noviro klima ısıtmada termostat sorunu vardı ya dostlar.
Bakın tüketiciden gelen mailin bir kısmını aşağıya aktarıyorum size.
Neyse, durumu tekrar anlatım tolerans ayarından bahsettim senden bahsettim. Tolerans ayarı ilk defa duyuyorum dedi ve saçma vb dedi. Mitsubishi electric markada öyle ayar vb yok dedi tabi ben var deMedim yapanlar var başka markalar yapmış bizzat olan bir şey dedim. Fakat bizde yok dedi. Sonra benim sana dediğim şeyi dedi. Yazın dedi skıntı yaşarsın zira diyelim 4 derece düşürdük klimanın üstü 28 derece iken ayar oynamasıyla sensörü 22 derece algılar kıldık. Bu sefer yazın hava 30 derece diyelim klima 6 derece düşük algılacak yani 22 derece algılayıcağı için soğutmada problem yaşarsın dedi. Ama zaten bizde yok öyle bir şey dedi hiç sıcak bakmadı. Sen yotubedekilere bakma vb konuştu pek hoşlanmadı
)
Neyse sonra abi dedim yeri sence doğru mu peki dedim oda aslında karşı taraf daha havadar hava slkilasyonu daha iyi olmadı yerini değişelim dedi.
Sonra bayiyi aramış tekrar döndü bu sefer bayi ilna etmiş onu dış yalıtım olmadan orası asla ısınmaz diye. Ama ben ana merkeze yazıyorum onalrda gelip baksınlar başka bir göz daha görsün onalarda dış yalıtıma bağlarsa bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok dedi.
Bakalım ana merkezden gelecek ekip ne diyecek.
Benim ona yazdığım cevabı burada yazıp işi dedikodu boyutuna albette taşımayacağım ama Mitsubishi Electric diyoruz, bir kalite farkları var diyoruz ama bakış açısı bu olunca ME ne yapsın?
Kardeşim izolasyon madem sorunluydu ve biliyordunuz, ne diye sattınız vatandaşa klimayı?