Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Xtreme kasa olarak üretilen Dayrelax klima ısıtmada 395watt anlık tüketimin altını göremiyor sanki ama henüz kesinleştiremedim. Biraz daha takip edeceğim olmadı verileri alıp PC de bir bakacağım.

Eğer öyle ise bu durum iyi bir şey de olabilir, belki de bazı yerlerden bazı ayarları değiştirip ana marka verilerine yakınlaştırabiliriz veya belki de hiç uğraşmayız :D
kaira o kadar düşebilse termostat yapmayacak 485 w altını görmüyor makine şuna bi ayar yapmamız lazım :(

üfleme yönüne bakarsak kairaya etki ediyor aslında bi kaç sayfa önde paylaşmıştım konumunu. Kaira termostattan çıkamıyo ki tüketsin :) Kaira kendini düşürebilse düzgün bir şekilde çalışacak ama nerdeee
Aynen ortam AEP in etkili fanı sayesinde genel anlamda kırılıyor kairaya yapacak pek birşey kalmıyor ☺️

kaira o kadar düşebilse termostat yapmayacak 485 w altını görmüyor makine şuna bi ayar yapmamız lazım :(
Manuel fan biraz engel oluyor mesela benim 18lik Xtreme hiç termostat yapmadı gün boyu %55 fan 23 set son ayarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Screenshot_20250118_000748.webp

Manuel fan biraz engel oluyor mesela benim 18lik Xtreme hiç termostat yapmadı gün boyu %55 fan 23 set son ayarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 23557
Zıpkın gibi. Nazara gelirsin hepsi motor indirir sana diyim abi :krokop :krokop

Devlet böyle otoban yamıyor beee. Jilet mübarek. Şebeke elektriği de mi dalgalanmaz senin orda.

Ekli dosyayı görüntüle 23557

Bence G-Tech in olayı extrem soğuklar. Yoksa adamlar dış ünitenin yoğuşma tavasına niye ısıtıcı rezistans koysun adamlar manyak mı. Hanginizin yoğuşma tavasında resiztans var.

Bence G-Tech in olayı extrem soğuklar. Yoksa adamlar dış ünitenin yoğuşma tavasına niye ısıtıcı rezistans koysun adamlar manyak mı. Hanginizin yoğuşma tavasında resiztans var.
Yurtdışı üretimlerde bu rezistans var o nedenden bir bak bakalım aklıma birşey geliyor tahmini sonra söyleyeceğim 😂

@ByCilo şuan -2 kuru soğuk halinde Maraş en sevmediğim hava diyelim 😒
hava -2 nem %70 set 25° anlık 420w şeklinde ilerliyor makina.

geçenlerde -6 idi yine set 25 25.5° arası 520w şeklinde sabitlemisti gecede.

bugünlerde yan odada tek göz soba yanıyor gece 12 sabah 7 arası 15 dk aç 15 dk kapa şekilde ayarladım tapoşu 😀

günde 1.7kw de sobanın yükü var ha babam ha :cigara
( sabit ısıtılmış bir ortama ) sobanın iyi faydası oluyor şimdilik böyle dengeyi tutturdum bakalım.

@ByCilo şuan -2 kuru soğuk halinde Maraş en sevmediğim hava diyelim 😒
hava -2 nem %70 set 25° anlık 420w şeklinde ilerliyor makina.

geçenlerde -6 idi yine set 25 25.5° arası 520w şeklinde sabitlemisti gecede.

bugünlerde yan odada tek göz soba yanıyor gece 12 sabah 7 arası 15 dk aç 15 dk kapa şekilde ayarladım tapoşu 😀

günde 1.7kw de sobanın yükü var ha babam ha :cigara
( sabit ısıtılmış bir ortama ) sobanın iyi faydası oluyor şimdilik böyle dengeyi tutturdum bakalım.
Isıtıcı fanlı mı

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri