Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tv panelinde ufak bir leke ve ışık sızması vardı. Yetkili servis değişim içinKullanılan paneli öğrendiniz mi?
Hayırlı olsun kurulum yapıldıktan sonra ölü pixel testi yaparsanız iyi olurTelevizyonu satın aldım pazartesi kurulum yapılacak.
Hangi testleri yapmam gerekiyor konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Hayırlı olsun tekrardanKurulum yapıldı.
Ölü pixel yok.
Hd yayınlar 25hz olarak görünüyor. panel kaç hz bilmiyorum. akşam pc bağlayıp bakacağım HDMI üzerinden kaç Hz olarak göründüğüne.
Kanal geçişleri iyi sayılabilecek düzeyde.
Hocam sizin için iki tvyi de epeyde karşılaştırdım tek fark 9000de hdr tüketim daha az 9001de daha fazlaMerhaba 9000 ile 9001 farkı nedir acaba
Teşekkürler hocamHocam sizin için iki tvyi de epeyde karşılaştırdım tek fark 9000de hdr tüketim daha az 9001de daha fazla
Tv panelinde ufak bir leke ve ışık sızması vardı. Yetkili servis değişim içinKullanılan paneli öğrendiniz mi?
Tv panelinde ufak bir leke ve ışık sızması vardı. Yetkili servis değişim için Tv yi merkeze gönderdi. gelişmeleri yazacağımTv panelinde ufak bir leke ve ışık sızması vardı. Yetkili servis değişim için
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.