hocam aynı şekilde devam değişen birşey yok desem yeridirCanım abim gönlüm aklım burada vakit buldukça uğramaya çalışıyorum. Hepinizi sohbetleri ayrı ayrı özlüyorum
@gölge46 nabııyon beaaa

sen nasılsın sağlık sıhhat nasıl iyisindir inşallah

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hocam aynı şekilde devam değişen birşey yok desem yeridirCanım abim gönlüm aklım burada vakit buldukça uğramaya çalışıyorum. Hepinizi sohbetleri ayrı ayrı özlüyorum
@gölge46 nabııyon beaaa
araları mı temizliyor
filtrenin üzeriniaraları mı temizliyor
Nasıl temizliyorfiltrenin üzerini
elle çıkarıp temizlesek daha verimli olur ama işi bilmeyen insanımızın çok olduğundan onlar için bişey olurfiltrenin üzerini
görmüyon mu abi çıkardığı sesi, temizliyor işteNasıl temizliyor![]()
Yana doğru süpürüyor sanırım bence hiç mantıklı değil biriktiği yer hastalık kaynağıNasıl temizliyor![]()
Rotası belli diyorsungörmüyon mu abi çıkardığı sesi, temizliyor işte![]()
![]()
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Muharrem ustama selamlarUzun araştırma sürecinden sonra bugün itibariyle 1+1 açık mutfak daire için İzmir Kaya gruptan xtreme save 12000 btu modelini aldım. Burada da fikir sormuştum sonrasında da bir çok konu başlığını okuyup buna karar verdim.Fikir veren ustalarımıza ve kullanıcılara teşekkürler. Umarım keşke daha uygun bir şey alsaydım diye pişman olmam. Ülke şartları yüzünden çalışan kesim olarak bir ürün alana kadar kırk takla atıyoruz. Neredeyse bir aylık maaşımı klimaya bağladım bir ay sadece klima için çalışacağımama sonuçta alabildik buna da şükür diyelim
Enerjiciler DAŞ mı yesin gardaş?@ByCilo ya depo gitmiştir yada şamandıra
patlamayan enerji kalmadı heral Türkiye'deEkli dosyayı görüntüle 24552
buzda olabilir abi daha kolay kırılırEnerjiciler DAŞ mı yesin gardaş?![]()
Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim@Adem Helvacı Geçen gün Midea için sizden destek almıştım ve dediğiniz gibi Gaziantep'teki Samet bey ile iletişime geçtim. Yarın gelip kurulumu yapacaklar. Hem size teşekkür etmek istedim hem haber vermek istedim buradan. Tüm desteğiniz ve bize gösterdiğiniz çabanız için teşekkür ederim.![]()
Valla abi kaynatma sesi gibi sanki, bunu işin profesyonellerine dinletip yorumlarını almak isterim açıkçası bu derece olanını ben de merak ettim. Tamam belli bir foşurdama sesi vardır da, bu acaba telefon etkisi mi yoksa neden bu kadar yüksek anlayamadım.abi sence neden böyle bir ses olabilir kondanserler kuru su vs yok ama şakır şakır su akıyor gibiden ziyade,
(hadi o soğutucu akışkan sesi ama)
sanki klimanın içerisinde kurbağalar cirit atıyor gibi![]()
Dış ortam kaç derece iken defrost yapıyor klimalar ? -6 derece görmüş dün burası fakat defrost yapmamış hiç sabaha kadar bendeki klima. Bende merak ettim bir yapsada sesini dinlesem diye ama hiç rast gelmedim daha.zeta 12 btu defrost ânı
meteoroloji+klimanın ölçtüğü+anlık wattları ve defrost zamanlarınıda ekledim.
3 oda şeklinde ısıtma yapıyorum helede bu aralar havalardan dolayı klimanın ciğeri söküldü
yalnııızzz tâbiki diğer odadan klimayı elektrikli soba ile destekliyorum
klima kapasitesinin üzerinde m2 ile imtihan oluyor bu tür kullanımı helede benim ev gibi yalıtım yoksa ısı kaçağı çoksa tavsiye etmiyorum neden derseniz
defrost zamanlarında 5dk duruyor ya termometreler 3 derece birden düşüyor o derece diyebilirim.
.
ısıtıcıýı 2 3 gündür hava çok sert diye 24 saat kullanıma geçtim oda anlık olarak 300w~450w arası voltajın durumuna göre değişiyor.
yine df ânının hepsine yetişemedim ama en azından elde bulunsun
tüketim haricî ben bu tür ilginç bilgileri arayıpta bulamıyorum en azından belki birilerine faydası olur veya merakı gider
Şamandradır ooo@ByCilo ya depo gitmiştir yada şamandıra
patlamayan enerji kalmadı heral Türkiye'deEkli dosyayı görüntüle 24552
Soğuk olmasada defros yapabiliyor havadaki nem bile etkiliyorDış ortam kaç derece iken defrost yapıyor klimalar ? -6 derece görmüş dün burası fakat defrost yapmamış hiç sabaha kadar bendeki klima. Bende merak ettim bir yapsada sesini dinlesem diye ama hiç rast gelmedim daha.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.