Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 75 inch tv önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeufeLTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

TeufeLTr

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40.000 70.000
Marka Model Bilgisi
Samsung, Lg, philips, tcl
Merhaba, 75 inch tv arıyorum. Tv kanalı seyretmiyorum. Sadec pc ye bağlı oyun oynuyorum. Tv yi tam karşıdan bol güneşli bir ortamda izleyeceğim. Bugün Lg 75 qned 86T6A modeli ile, samsung QE 75QN85D modelini yan yana vatanda izlediğimde lg nin renkleri daha canlı ve çok keskin geldi. Lg 20 bin de daha ucuzdu üstelik. Ses ve işletim sistemi hiç ömemli değil zaten windows ve kulaklıkla kullanıyorum ve soundbarım var. Lg yi almayı düşünmeye başlamıştım ki bilmediğim terimler gördüm yok edge led siyah sahneleri çok kötü deniyor, neo qled bakıyorum ghosting deniyor, oled bakıyorum yanıyor deniyor kafam karıştı. 20 yıllık samsung plazma tv ile bugüne geldim.

Oledlerde ekran yanığı olmuyor mu? Bendeki tv de oyundaki silah hep o bölgede sabit durduğu için beyaz sahnelerde oyundaki silahları mermileri görüyorum. Yanmış oralar.

Oledlerde ekran yanığı olmuyor mu? Bendeki tv de oyundaki silah hep o bölgede sabit durduğu için beyaz sahnelerde oyundaki silahları mermileri görüyorum. Yanmış oralar.
Hocam sizin şuanki tvniz Plazma tv mi Oled tv mi? Sizin konuyu okuduktan sonra biraz araştırdım da Plazma tvlerde de ekran yanma riski varmış İnternette okuduğumda birkaç kişi ekran yandı demiş.Oledde de her ne kadar logo yanığı piksel temizleme vs yapılıp vs çözüldü dense de kesin birşey söz konusu değil risk var Lg hoşunuza gittiyse Lgyi alın neticede herkesin göz zevki farklıdır Qned Qled teknolojisi ile Lgnin Nanocell teknolojisinin birleşiminden oluşan bir görüntü teknolojisi

Son düzenleme:
Tcl 75C855 modelini aldım. Ben bugüne kadar tv izlemiyormuşum onu anladım. 4k 144hz mini led tv nin bukadar oled siyahında ama qled parlaklığında olacağını tahmin etmemiştim. Bütün marka modelleri canlı gördüm ama açık ara ışık gücü en fazla, en kontrastlı, en siyah bu model geldi. Teşekkür ederim cevabınız içinde.

Tcl 75C855 modelini aldım. Ben bugüne kadar tv izlemiyormuşum onu anladım. 4k 144hz mini led tv nin bukadar oled siyahında ama qled parlaklığında olacağını tahmin etmemiştim. Bütün marka modelleri canlı gördüm ama açık ara ışık gücü en fazla, en kontrastlı, en siyah bu model geldi. Teşekkür ederim cevabınız içinde.
Mükemmel bir seçim yapmışsınız hocam Hayırlı olsun keyifli seyirler

Merhaba, 20 yıllık plazma TV'den sonra yeni bir TV seçmek gerçekten zor olabilir. Özellikle günümüzdeki teknolojik gelişmeler ve farklı terimler kafa karıştırıcı olabiliyor. Oyun oynamak ve bol güneşli bir ortamda TV izlemek gibi özel ihtiyaçlarınız olduğunu belirtmişsiniz

Samsung QE 75QN85D
Oyun performansı ve parlaklık seviyeleri açısından bu model, güneşli ortamda ve oyun oynamak için ideal bir seçenektir.
Oyun performansı açısından, Samsung Neo QLED modelleri genelde çok başarılıdır. Özellikle düşük gecikme süreleri ve akıcı oyun deneyimi sunmalarıyla bilinirler.

LG 75QNED86T6A
Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve canlı renkler sizin için öncelikliyse, bu model de iyi bir seçenek olabilir.
Ancak, siyah sahnelerde bazı sorunlar yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurun.

Oyun performansı için HDMI 2.1 desteğine sahip bir TV tercih edin.
TV'nin yenileme hızının (Hz) yüksek olmasına dikkat edin.

Merhaba, 20 yıllık plazma TV'den sonra yeni bir TV seçmek gerçekten zor olabilir. Özellikle günümüzdeki teknolojik gelişmeler ve farklı terimler kafa karıştırıcı olabiliyor. Oyun oynamak ve bol güneşli bir ortamda TV izlemek gibi özel ihtiyaçlarınız olduğunu belirtmişsiniz

Samsung QE 75QN85D
Oyun performansı ve parlaklık seviyeleri açısından bu model, güneşli ortamda ve oyun oynamak için ideal bir seçenektir.
Oyun performansı açısından, Samsung Neo QLED modelleri genelde çok başarılıdır. Özellikle düşük gecikme süreleri ve akıcı oyun deneyimi sunmalarıyla bilinirler.

LG 75QNED86T6A
Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve canlı renkler sizin için öncelikliyse, bu model de iyi bir seçenek olabilir.
Ancak, siyah sahnelerde bazı sorunlar yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurun.

Oyun performansı için HDMI 2.1 desteğine sahip bir TV tercih edin.
TV'nin yenileme hızının (Hz) yüksek olmasına dikkat edin.
Teşekkür ederim cevabınız için. Tcl 75c855 miniled aldım. Çok memnun kaldım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri