Bu TV hakkında ki yorumunuz nedir nasıldır ana kartı olsun ekranı olsun alınır mı bu fiyata ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
11bin TL fiyatı varBu TV hakkında ki yorumunuz nedir nasıldır ana kartı olsun ekranı olsun alınır mı bu fiyata ?
50uq81006 kullanıyorum. Forumda inceleme yazısı da var bakabilirsiniz LG düşünüyorsanız. 75006 ortalama denk sayılır o şekilde yorumlayabilirsiniz. Fakat bazı sitelerde IPS bazı sitelerde VA panel olarak geçiyor. 50uq81006 VA panel.Bu TV hakkında ki yorumunuz nedir nasıldır ana kartı olsun ekranı olsun alınır mı bu fiyata ?
Hocam bu va panel değerleri tam olarak nedir ? Mva Hva vs cof miktarı antiglare özellikleri?50uq81006 kullanıyorum. Forumda inceleme yazısı da var bakabilirsiniz LG düşünüyorsanız. 75006 ortalama denk sayılır o şekilde yorumlayabilirsiniz. Fakat bazı sitelerde IPS bazı sitelerde VA panel olarak geçiyor. 50uq81006 VA panel.
50UQ81006 model için sordum. Bir de 50UQ81006LB modelden farkı ?Hocam bu va panel değerleri tam olarak nedir ? Mva Hva vs cof miktarı antiglare özellikleri?
Hocam bu va panel değerleri tam olarak nedir ? Mva Hva vs cof miktarı antiglare özellikleri?
Aynı cihaz tam kodu yazılmış hali LB ile50UQ81006 model için sordum. Bir de 50UQ81006LB modelden farkı ?
Bunlara baktım hocam ben belirttiğim modelde hangisi olduğunu öğrenmek istemiştim![]()
HVA Panel Nedir?
HVA Panel hakkında yeterli bilgi bulunmadığı için sizlere bu konuda bilgi vermek istedik. TFT LCD dünyasında panel yapı tiplerini öğrenmeniz adına girdiğimwww.inceleriz.com
![]()
AMVA3 Panel Nedir? VA MVA AMVA Özellikleri Nelerdir?
AMVA3 Panel Özellikleri VA MVA AMVA Nedir başlığı biraz uzun gibi olsa da aslında size anlatmak istediğim AMVA teknolojisiydi. Fakat size AMVA'yı anlatabilmemwww.inceleriz.com
![]()
COF Nedir? Panelde COF Sayısı (Adedi) Neden Önemlidir?
COF nedir? Panelde COF sayısı (Adedi) Neden Önemlidir? yazımızda sizlere başlıktan da anlaşılacağı üzere sitemizde tv panel detaylarını sizlere paylaşırkenwww.inceleriz.com
Burada detaylı olarak hepsi anlatılmış bir göz gezdirin isterseniz.
UQ81006 da iki panel çeşiti var biri CSOT firmasının VA paneli diğeri de HKC firmasının VA paneli. İkisi de 12 cof aralarında ufak farklılıklar var ama sizin seyir zevkinizi etkilemez.Bunlara baktım hocam ben belirttiğim modelde hangisi olduğunu öğrenmek istemiştim
Yan açılardan görüntü nasıl? Memnun musunuz?UQ81006 da iki panel çeşiti var biri CSOT firmasının VA paneli diğeri de HKC firmasının VA paneli. İkisi de 12 cof aralarında ufak farklılıklar var ama sizin seyir zevkinizi etkilemez.
120-140 derece aralarında iyi tam yandan bakarsanız VA panel olduğu için kontrast sapması illaki oluyor.Yan açılardan görüntü nasıl? Memnun musunuz?
LG’nin hangi gruplarında ips panel kullanılıyor peki ?120-140 derece aralarında iyi tam yandan bakarsanız VA panel olduğu için kontrast sapması illaki oluyor.
Modelden modele değiştiği gibi ekran boyutunda da değişiyor aynı modelin 43 inç olanı ips panel fakat cof sayısı da 6.LG’nin hangi gruplarında ips panel kullanılıyor peki ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.