Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır bu televizyon 60hz. Satın almanızda sakınca olup olmadığını anlayabilmemiz için kullanım alanı/amacı gibi bilgilere sizin kullanıcı profilinize ihtiyacımız var.Abi tcl 55c635 tv düşünüyorum nasıl bir tv birde sormak istediğim bu tv 120 hz'mi anlayamadım önerebileceğin başka tv varmı.
Hayır bu televizyon 60hz. Satın almanızda sakınca olup olmadığını anlayabilmemiz için kullanım alanı/amacı gibi bilgilere sizin kullanıcı profilinize ihtiyacımız var.
Anladığım kadarı ile futbol merakı veya oyun konsolu seçeneği yok, bu durumda 120hz tv sizin için şart olmayabilir. Qled ve sesli komut ile sosyal platformlar ile dijital içerikleri rahat kullanabileceğiniz, uzun garanti süreli ve güvendiğimiz tv üreticisinden bir Toshiba veya Vestel düşünmezmisiniz?Abi qled olsun birde sesli komut özelliği olan YouTube netflix ve.... izleyebileceğim bir tv alacağım yardım ederseniz sevinirim.
Saatın almanızda sakınca yoktur size uygun ürün.Benim aklımda Tcl 55c635 var.
Yerinde tespitlerMerhaba,
Tcl'ye dikkatli bir şekilde yaklaşmanızı öneririm.
İlk başlarda iyi gibi görünse'de süreç biraz zora girince yani ürün arızalı ölü pixel vb. sorunları olduğunda fiyat makası açılırsa değişim yapmayıp iade al kaybol diyor.
*Umarım sizde sorun çıkmaz.
Adem abi 2021 yılında bilkom markasını ağır eleştirmişti bilkom'da bu süreçten zarar görüp kendini biraz düzeltip sorunları çözme odaklı davranmıştı.
Ancak bilkom'un bu çözüm odaklı davranışı yaklaşık 1 sene sürdü belki sürmedi ve eski ayarlarına geri dönüp müşteriyi mağdur etme sürecini yeniden başlattı... Bu durum şikayetvar.com ve tcl bilkom'un kendi sayfalarındaki tepkiler'de ve bu veya bunun gibi forumlarda'da net bir şekilde belli oluyor...
Bu sadece bilgilendirme ve dikkat etmeniz için tavsiyedir.
Ürünün görünüşü güzel ancak hizmet derecesi düşük diyebiliriz.
Evet bende bir tcl mağduru olarak 2 kere cihaz geldi ikisinde arızalı çıktı ve bilkom ya paranı al yada tamir ettirelim seçeneği koydu önüme kabul etmedim cihazımın değişimini istediğimi söylememe rağmen dikkate almıyorlar dönüş yapılacak diyip geçiştiriyorlar katılıyorum bilkom kesinlikle müşteri memnuniyetini 2 ci hatta 3 cü plana atıyor umarım alacağınız cihaz sağlam çıkar tamamen tcl ve bilkom dan kaynaklı hataları zararını müşteriye yıkmaya çalışıyorlarMerhaba,
Tcl'ye dikkatli bir şekilde yaklaşmanızı öneririm.
İlk başlarda iyi gibi görünse'de süreç biraz zora girince yani ürün arızalı ölü pixel vb. sorunları olduğunda fiyat makası açılırsa değişim yapmayıp iade al kaybol diyor.
*Umarım sizde sorun çıkmaz.
Adem abi 2021 yılında bilkom markasını ağır eleştirmişti bilkom'da bu süreçten zarar görüp kendini biraz düzeltip sorunları çözme odaklı davranmıştı.
Ancak bilkom'un bu çözüm odaklı davranışı yaklaşık 1 sene sürdü belki sürmedi ve eski ayarlarına geri dönüp müşteriyi mağdur etme sürecini yeniden başlattı... Bu durum şikayetvar.com ve tcl bilkom'un kendi sayfalarındaki tepkiler'de ve bu veya bunun gibi forumlarda'da net bir şekilde belli oluyor...
Bu sadece bilgilendirme ve dikkat etmeniz için tavsiyedir.
Ürünün görünüşü güzel ancak hizmet derecesi düşük diyebiliriz.
Daha önce de belirtmiştim, TCL veya Bilkom mağdurları olarak bir başlık açıp bir noktada birleşip bu konuda mağdur olanların sizleri bulup size katılmasını sağlayabilirsiniz.Evet bende bir tcl mağduru olarak 2 kere cihaz geldi ikisinde arızalı çıktı ve bilkom ya paranı al yada tamir ettirelim seçeneği koydu önüme kabul etmedim cihazımın değişimini istediğimi söylememe rağmen dikkate almıyorlar dönüş yapılacak diyip geçiştiriyorlar katılıyorum bilkom kesinlikle müşteri memnuniyetini 2 ci hatta 3 cü plana atıyor umarım alacağınız cihaz sağlam çıkar tamamen tcl ve bilkom dan kaynaklı hataları zararını müşteriye yıkmaya çalışıyorlar
Gelecekte androidden daha çok konuşulacak olan işletim sistemi bana göre GoogleTVArkadaşlar tcl 55c735 tcl 55c735g arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.
Sizlere de hayırlı akşamlar.Sağol abi hayırlı akşamlar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.