@cby60 Çok geç görmüşüm fakat bana şöyle bir mesaj atmış bir philips çalışanı(!)
Kendisine verdiğim cevabın tam metinini aşağıya ekliyorum.
Nazik girip sonra kabalaşmışsınız. Sizin, yorumlarım hakkında ne düşündüğünüzün benim için bir önemi olmasa da nezaketen cevaplayayım. ''Philips çalışanıyım'' derken muhtemelen Phiips markasının satışını yapan bir işletme veya çalışanı olmalısınız aksi halde zaten Philips televizyonların Philips şirketi ve çalışanları ile ilgisi olmadığını, Philips TV lerin TPV sorumluluğunda olduğunu bilirdiniz. ''TPV Çalışanıyım'' deseniz bir anlamı olurdu da, Mevcut koşullarda sizin yardımcı olacağınız bir durum olmadığı net şekilde ortada. Bu nedenle yazma amacınızın yardım olmadığını düşündüğümü de belirtmek isterim.
Buna paralel, TPV çalışanı olsanız beni zaten kesin tanırdınız zira Ticaret Bakanlığına benim ihbarlarım ile kaç kere savunma verdiğinizi de bilirdiniz.
Yani benim söylemlerimin asıllı veya asılsız olup olmadığını patronlarınıza sorun onlar gayet iyi bilirler.
Tüm bunların haricinde bahsi geçen tüketicinin bilgilerini benim size paylaşmak gibi bir yükümlülüğüm olmamakla birlikte bir şirket çalışanı olarak bir tüketicinin bilgilerini başkasından istemenizin de KVKK kapsamında uygun olmadığını bilmeniz gerekir. Yine de tüketici bu yönde bir gizlilik ricasında bulunmadığı ve kendi ismi ile paylaşımda bulunduğu için ASILSIZ olduğunu düşündüğünüz iddialarımı TPV şirketini de etiketlediğim Linkedin paylaşımlarında yaptığı yorumda tüketicinin kim olduğunu görebilirsiniz
Philips Televizyon ürünlerini Ülkemizde Temsil eden TPV nedense Türkiye Satış Sonrası Hizmet operasyonlarında hizmet kalitesini arttırmamak ve tüketicilere…
www.linkedin.com
Beni hangi kanallarla karıştırdınız bilmiyorum ancak ben bana ispatları sunulmamış hiç bir bilgiyi sosyal mecrada paylaşmam, prim kasmak uğruna yalan yanlış içerik üretmem.
Aşağıdaki linkten tüketicinin kendisine ulaşabilir, iletişim numarasını isteyebilirsiniz.
Philips Televizyon ürünlerini Ülkemizde Temsil eden TPV nedense Türkiye Satış Sonrası Hizmet operasyonlarında hizmet kalitesini arttırmamak ve tüketicilere…
www.linkedin.com