Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Playstation Salonu İçin TV Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Musfel

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
LG Samsung
Merhaba. Playstation oyun salonu açmak için 15 adet 65 inç tv ihtiyacım var. Bir süredir araştırma yapıyorum. Başlangıçta alıcağım tv nin kesinlike 120 hz olması gerek diye düşünüyordum ona göre araştırma yapıyordum. En son odaklandığım model samsung Q70B modeliydi. 28500 tl gibi bi fiyat almıştım samsung bayisinden ama o anda daha para ayarlayamamıştım. Şimdi bu model stoklarda yok gözüküyor artık Q70C gelicekmiş ve tabiki yüksek bir fiyattan. Playstation oyun salonunda %95 futbol oynanıyor ve biraz da maddi durum sıkıntı olduğu için 120 hz şartımdan vazgeçtim gibi. Güzel bir fiyat performans tv sine ihtiyacım var. LG 65NANO766 modeli şu an cazip geliyor. Sizlerin önerisi nedir. Teşekkürler

Toplu alım yapacaksanız fiyatlarda iyi bir düşüş olabilir. TCL 65C735'i inceleyin derim.

Merhaba. Playstation oyun salonu açmak için 15 adet 65 inç tv ihtiyacım var. Bir süredir araştırma yapıyorum. Başlangıçta alıcağım tv nin kesinlike 120 hz olması gerek diye düşünüyordum ona göre araştırma yapıyordum. En son odaklandığım model samsung Q70B modeliydi. 28500 tl gibi bi fiyat almıştım samsung bayisinden ama o anda daha para ayarlayamamıştım. Şimdi bu model stoklarda yok gözüküyor artık Q70C gelicekmiş ve tabiki yüksek bir fiyattan. Playstation oyun salonunda %95 futbol oynanıyor ve biraz da maddi durum sıkıntı olduğu için 120 hz şartımdan vazgeçtim gibi. Güzel bir fiyat performans tv sine ihtiyacım var. LG 65NANO766 modeli şu an cazip geliyor. Sizlerin önerisi nedir. Teşekkürler
ben olsam onvo bakardım zaten bütçe kısıksa iyi olur

Playstation Cafe kurup kafeye Onvo koymak saçma olur. Mecbur kaliteli ürün toplayacaksın.
anlıyorum da paraya bakar murat abi. icabında en az %30 fiyat farkı var. ya da şöyle söyleyeyim bu abimiz aynı paraya %30 daha fazla tv alabilir. ömürleri de aşağı yukarı aynı artık zaten. 120hz ürünler hdmi olarak 60hz çalışabiliyor o konuda detaylı araştırma yapmak gerekir. o tvlerin kafede ekrandan başka hiçbir şeyi kullanılmayacak nihayetinde.

Tamamda bu ürünlerin Playstation performansları çok düşük olur. Arkadaşlarla Playstation cafeye gitmiştik adam PS4 Pro ve PS5 lerden set kurmuş ama gidip Awox televizyonlara bağlamış. Kör olduk çıkarken o kadar kötüydü. Masraftan kaçmamak gerekir böyle işler için maalesef. 10 masa kuracağına 5 masa kur iyi ekipmanlarla yap sonra 5 tane daha eklenir.

120 Hz Onvo'da yok. Yoksa PS Cafe'de TV'nin markasına çok da takılmazlar diye düşünüyorum. Hatta benim evdeki TV'nin marka plakasını söküp, açılış logosunu da değiştirince millete Samsung diye bile yuttururum :hihi

120 Hz Onvo'da yok. Yoksa PS Cafe'de TV'nin markasına çok da takılmazlar diye düşünüyorum. Hatta benim evdeki TV'nin marka plakasını söküp, açılış logosunu da değiştirince millete Samsung diye bile yuttururum :hihi
120 olmadığını ben de biliyorum. 120 hz tvler çok pahalı. abimiz de olmazsa olmaz demiyor benim anladığıma göre.

Tamamda bu ürünlerin Playstation performansları çok düşük olur. Arkadaşlarla Playstation cafeye gitmiştik adam PS4 Pro ve PS5 lerden set kurmuş ama gidip Awox televizyonlara bağlamış. Kör olduk çıkarken o kadar kötüydü. Masraftan kaçmamak gerekir böyle işler için maalesef. 10 masa kuracağına 5 masa kur iyi ekipmanlarla yap sonra 5 tane daha eklenir.
sen de haklısın abi

Maalesef bütçede biraz sıkıntı var ama önemli olan bazı kriterler var. Tv 120 hz olmasa bile iyi bir yazılımla pürüzsüz görüntü vermesi gerekiyor. Mesela fifa oynarken uzun atışta topun akıcı hareket etmesi gerekiyor. Diğer önemli özellik gecikme süresi. Tuşa bastığınızda tv nin hemen tepsi verip komutu yerine getirmesi gerekiyor. Malum kol bozuk bahanelerinin birçoğu aslında bundan kaynaklı?

Maalesef bütçede biraz sıkıntı var ama önemli olan bazı kriterler var. Tv 120 hz olmasa bile iyi bir yazılımla pürüzsüz görüntü vermesi gerekiyor. Mesela fifa oynarken uzun atışta topun akıcı hareket etmesi gerekiyor. Diğer önemli özellik gecikme süresi. Tuşa bastığınızda tv nin hemen tepsi verip komutu yerine getirmesi gerekiyor. Malum kol bozuk bahanelerinin birçoğu aslında bundan kaynaklı?
Kol bozuktan başka bir bahanem daha oldu oynarken, TV dandik derim artık :ROFLMAO:

İki farklı segment de yapılabilir, birazı 120 Hz, örnek olarak TCL, bir kısmı Onvo gibi. Sonra duruma göre güncellenebilir. PS4'e 60 Hz Tv, PS5'e 120 Hz TV. Zaten genelde PS4 ile PS5 saat ücretleri farklı oluyor, o yüzden millet TV dandik de demez. :hihi:hihi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri