Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Belki de android olmayanlarda hex editör ile yapılanlar işlerine gelmeyince bu işletim sisteminde kapatmışlardır ne dersin?Bu mb170 android erişebilirlik kapalı kısıtlı. Android tarafında kısıtlsmışlar burasını sevmedim yarım adroidli tv olmuş.
Yani onu zannetmiyorum, başlarına çok iş alırlar yasal olarak.eyvah yoksa wisdom share mi? öyle ise yandın ki ne yandın![]()
Yok bu öyle birşey değil Adem abi bazı uygulamalar erişebilirlik izni ister onu vermezsek çalışmaz erişebilirlik kapalı olunca bir nevi düz smart Tv gibi oluyor o Tv Netflix lisanslı ama uygulama kısmında erişebilirlik engeli var onu kapatmışlar.Belki de android olmayanlarda hex editör ile yapılanlar işlerine gelmeyince bu işletim sisteminde kapatmışlardır ne dersin?![]()
Android 11 olanlarda da durum böyle mi acaba test etme imkanı olan varsa yazabilir mi?Bu mb170 android erişebilirlik kapalı kısıtlı. Android tarafında kısıtlsmışlar burasını sevmedim yarım adroidli tv olmuş.
11 olanlar Mb185 diye biliyorum onlarda sorun yok.Android 11 olanlarda da durum böyle mi acaba test etme imkanı olan varsa yazabilir mi?
FIFA ❝Yılın Futbolcusu❞ ödülünün sahibi Lionel Messi oldu.
#TheBest
Futbol hiç ilgi alanım değil ?Bence bu sene Benzema veya Mbapbe olmalıydı.Messi'ye kıyak geçmişler.![]()
Futbol hiç ilgi alanım değil ?
Mühebbet muhabbetteler abibir skandal daha
Kahramanmaraş merkezli depremler sonunda on binlerce yurttaş yaşamını yitirmişken Kızılay bir skandala daha imza attı. Kızılay Edremit şube başkanı ve yönetim kurulu üyesinin bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı. (halktvcomtr-Seyhan Avşar)
Ekli dosyayı görüntüle 792
geçen sordular takımın ne diyeÇocukluğumdan beri takip ederim.En azından biraz stresten kurtulmak,deşarj olmak için iyi geliyor.Özellikle stada gidersen daha iyi oluyor.
Hep beraber olsun usta teşekkürlerMühebbet muhabbetteler abi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.