Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beko Klima

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gutts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Gutts

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Beko 41265hp
Almak istediğim klima

Klima araştırması yapıyorum bu hafta bir tane alacağım fakat eşimin eve uygunluk takıntısı yüzünden gri ve siyah klimalara bakmaya başladım. Bütçem de kısıtlı 12000btü klimalardan bütçeme uygun gri renkte bulabildiğim klima bu sizce nasıl sorun yaşayan var mı? Sizin alternatif olarak önereceğiz başka klimalar var mı ?

LG dualcool plus modeli 18-20 civarlarında satılıyor. Beko Ekolojik ile Aktif Hijyen Plus arası bir ürün.

Uygun fiyatlı olarak Kaira markası da değerlendirilebilir.

LG dualcool plus modeli 18-20 civarlarında satılıyor. Beko Ekolojik ile Aktif Hijyen Plus arası bir ürün.

Uygun fiyatlı olarak Kaira markası da değerlendirilebilir.

Aslında gözüm LG de artcool modelindeydi renk olarakta tam benlikti fakat 28 civarında o kadar çıkmak istemediğim için bu modeli an itibari ile aldım umarım pişman olmam.

Almak istediğim klima

Klima araştırması yapıyorum bu hafta bir tane alacağım fakat eşimin eve uygunluk takıntısı yüzünden gri ve siyah klimalara bakmaya başladım. Bütçem de kısıtlı 12000btü klimalardan bütçeme uygun gri renkte bulabildiğim klima bu sizce nasıl sorun yaşayan var mı? Sizin alternatif olarak önereceğiz başka klimalar var mı ?
Kullanacağınız oda kaç m2

Beko bayisi arkadaşım var bu yaz başında klima işine merak salmadan önce beyaz gri siyah 7 8 tane klima aldık ordan benim ve arkadaşlarımın işyerlerine malzeme kalitesi genleşme sesi olarak çok iyiler sessizlik konusunda da muhteşem ama soğutma ve ısıtma performansı çok standart aşırı sıcaklarda soğuyamadık şuan da ısıtmada da gerekli verimliliği göremiyorum yaz kış üfleme sıcakları vb herşey vasattı bana göre tek artısı kasa genleşme sesi yok ve çok sessiz çalışıyor eğer iptal etme şansınız varsa size şunları öneririm bu ürünleri bayiye giderek %10-15 indirimli bir fiyat teklif ederek alabilirsiniz bayiler ciddi alıcı olduğunuzu anlayınca net %10-15 indirimi yapar

Beko bayisi arkadaşım var bu yaz başında klima işine merak salmadan önce beyaz gri siyah 7 8 tane klima aldık ordan benim ve arkadaşlarımın işyerlerine malzeme kalitesi genleşme sesi olarak çok iyiler sessizlik konusunda da muhteşem ama soğutma ve ısıtma performansı çok standart aşırı sıcaklarda soğuyamadık şuan da ısıtmada da gerekli verimliliği göremiyorum yaz kış üfleme sıcakları vb herşey vasattı bana göre tek artısı kasa genleşme sesi yok ve çok sessiz çalışıyor eğer iptal etme şansınız varsa size şunları öneririm bu ürünleri bayiye giderek %10-15 indirimli bir fiyat teklif ederek alabilirsiniz bayiler ciddi alıcı olduğunuzu anlayınca net %10-15 indirimi yapar

Bu söylediğiniz ile kafam karıştı evet internetten hepsiburada dan aldım 20.9 a geldi. Henüz kargolanmadı iptal edebilir miyim bilmiyorum Antalya'daki Beko bayiden gelecek.Evim baya küçük salon 17 metrekare felandir. Hemen yan odası da yatak odam dibimde aslında oraya da biraz sıcaklığı etkilesin istiyorum yaz kış, memnun kalmazsam büyük hayal kırıklığı olacaktır elbette. Bu önerdiklerinizden gree marka.olan 24 bandında aslında onu da alabilirmisim. Gördüm ben onu yorumlar kafamı karıştırmıştı performansı diğer klimalarla aynı demişlerdi. Bende o kadar para vermek istemedim bildiğime gittim.

Bu söylediğiniz ile kafam karıştı evet internetten hepsiburada dan aldım 20.9 a geldi. Henüz kargolanmadı iptal edebilir miyim bilmiyorum Antalya'daki Beko bayiden gelecek.Evim baya küçük salon 17 metrekare felandir. Hemen yan odası da yatak odam dibimde aslında oraya da biraz sıcaklığı etkilesin istiyorum yaz kış, memnun kalmazsam büyük hayal kırıklığı olacaktır elbette. Bu önerdiklerinizden gree marka.olan 24 bandında aslında onu da alabilirmisim. Gördüm ben onu yorumlar kafamı karıştırmıştı performansı diğer klimalarla aynı demişlerdi. Bende o kadar para vermek istemedim bildiğime gittim.
24 olduğuna bakmayın ürün yeni zamlandı 10 gün önce 21e aldı bir arkadaş sizde bayiye gitseniz fiyatta yardımcı olurlar bence en fazla 22-23 e alırsınız antalya gibi sıcak bir yerde beko nun verim vereceğini sanmıyorum bakım emin değilim sadece benim deneyimlerim bu şekilde keşke renk takıntınız olmasa Midea almanızı önerirdim. Sigmalar da kaliteli bir katoloğ verisine sahip dış görüntüsüde çok şık aynı zamanda iklimsa güvencesiyle 6 yıl garanti ile alıyorsunuz ve Exclusive serisi Gree üretimi diye biliyorum ama Exculisive kullanıcılarına sormak lazım. Tabi fikir sizin ama bu bahsettiğimiz klimaların hepsi giriş segment cihazlar oyüzden kesinlikle bunu al pişman olmazsın diyemiyorum üst seğment bir cihaz almadıkça veya Adem abinin selamıyla Midea almadıkça garantisi yok hiçbir şeyin :D

F/P olarak genellikle Kaira ya da Airfel markaları önerilir. Mesela aşağıdaki bağlantıdaki Kaira'nin kendisinin sattığı klima 12 bin BTU 13.900 TL

Evet haklısınız ama gri veya siyah olması lazım. Bende ki en büyük problem o. Arkadaşın önerdiği gree fairy nasıl model acaba yani siparişi iptal edip onu alacak ve ona 4 milyar fazla verecek kadar iyi mi ?

24 olduğuna bakmayın ürün yeni zamlandı 10 gün önce 21e aldı bir arkadaş sizde bayiye gitseniz fiyatta yardımcı olurlar bence en fazla 22-23 e alırsınız antalya gibi sıcak bir yerde beko nun verim vereceğini sanmıyorum bakım emin değilim sadece benim deneyimlerim bu şekilde keşke renk takıntınız olmasa Midea almanızı önerirdim. Sigmalar da kaliteli bir katoloğ verisine sahip dış görüntüsüde çok şık aynı zamanda iklimsa güvencesiyle 6 yıl garanti ile alıyorsunuz ve Exclusive serisi Gree üretimi diye biliyorum ama Exculisive kullanıcılarına sormak lazım. Tabi fikir sizin ama bu bahsettiğimiz klimaların hepsi giriş segment cihazlar oyüzden kesinlikle bunu al pişman olmazsın diyemiyorum üst seğment bir cihaz almadıkça veya Adem abinin selamıyla Midea almadıkça garantisi yok hiçbir şeyin :D
Yok istanbuldayim kargo bana Antalya'dan gelecek. 20 bin kusure denk geldi Beko 4 milyar fazla verip gree fairy almaya değer mi ?

Evet haklısınız ama gri veya siyah olması lazım. Bende ki en büyük problem o. Arkadaşın önerdiği gree fairy nasıl model acaba yani siparişi iptal edip onu alacak ve ona 4 milyar fazla verecek kadar iyi mi ?
Gree markasınıda övüyorlardı klima araştırmam sırasında. Sorduğunuz cevabı iki modelede hâkim üstadlar cevap verebilir.

Ama teknik bilgi olarak karşılaştırır isem seer seviyesi gree fairy'inki daha iyi. Seer ne kadar yüksek ise sogutmadaki verimi daha fazladır.
Gree fairy'nin soğutma da en az harcayabilicegi watt miktarı Beko ten daha az. Yani mesela ayarladiginiz 24 ⁰C ulaştıktan sonra gree 220 w ile sıcaklığı korunmaya çalışırken Beko 693 w ile korumaya çalışacak.

Bence iptal edip green olanı alın derim. İstanbul'dasınız. Bayi de pazarlık ile aynı fiyata bulabilirsiniz.

BEKO

Screenshot_20231110-170108.jpg

GREE

Screenshot_20231110-163508.jpg

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri