44 YılmazÜstad senin adın nedir yaş kaçtır? Günaydın bu arada
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
44 YılmazÜstad senin adın nedir yaş kaçtır? Günaydın bu arada
Olurmu olur abi klimaların hepsi şartlara göre çok yada az tüketir.Şöyle düşünmek lazım. Gaziantep 6 derecekken onun orası 0° . Hem rakımı yüksek hem de karasal iklim hakim. Adem abiye de dedim. Bu midea nın 12 liği olsa benim bulunduğum yerde emin ol bunlardan daha fazla tüketir. 12lik aep ısıtmada A++ 4.6
Yılmaz abi benim de 3944 Yılmaz
Ortam 26.5 27⁰ olduğunda kendini kısar ama hangi algoritma ile bunu yapıyor bilemiyorum.Anlık g_tech açılalı 1 saat oldu 25.5 set ortam ölçülen 26 tüketim 825w stabil emme sıcaklığı 32 sensörün olması gereken yerdeki sıcaklık 30 fabrika konumundaki sensör sıcaklığı 28.12 derece ölçülüyor.
İlk termostat tan sonra 575w ile devam ediyor.Ortam 26.5 27⁰ olduğunda kendini kısar ama hangi algoritma ile bunu yapıyor bilemiyorum.
Öncesi çalışmadığından mıdır bilmem baya soğuk birde odanın dışına çıkınca mevsim değişiyor.@İRFAN birde bu kadar yüksek setlere gerek var mı? Ben şuan 18binlik ile 22⁰ set ile çok rahat ediyorum ortam 23⁰ 23.5⁰ dolaşıyor.
Dediğin gibi ? bende full modda çalışıyor iki klimada biri yukarıda biri aşağıda ?Öncesi çalışmadığından mıdır bilmem baya soğuk birde odanın dışına çıkınca mevsim değişiyor.![]()
Gree de yapmıştım testi 29w tüketiyordu full fan modundaAbi inanki hiç dikkat etmedim @REMZİ96 ye soralım fan modunda test yapıyordu geçenlerde belki gözüne çarpmıştır
Benim kafama takılan cross fan 30w çekse dışarıdaki kompresör ve fan 60 mı çekiyor da bu Mitsubishi 90w ile ısıtıyor ?Gree de yapmıştım testi 29w tüketiyordu full fan modunda
Legendera yı önerdiğimi nereden çıkardın remzi abim? Herkes istediğini alabilir. Şuan bende 3 klima var midea aep 24 btu mhi premium 18 ve legendera 18 btu birde yeni sipariş ettigimiz panasonic heatcharge 9 btu. 2016 dan beri tüm klimaları profesyonel ekipmanlarimla test edip inceliyorum. Daha 19 gün önce mhi yi sattım. İlerleyen zamanlarda legendera yı satar daikin ururu zarara yı alır test ederim. Bunu marka sempatizanı olarak düşünmeyin. Herkes istediğini alıp kullanabilir. Bir ürün önerecekseniz de midea nın 18 lik ve 24 lugunu önermeyin! ! !@1071HALİL1453
Abi biz buradan tüm klimalar hakkında konuşma ve muhabbet yapıyoruz ve klimalarımızın güzel ve çirkin yanlarını paylaşıyoruz insanlarla ve bütçelere uygun öneriler yapmaya çalıyoruz ama senin insanların maddi imkanlarını düşünmeden sürekli me legendra önermen ve sürekli yarışa sokmam çok mantıksız bundan vazgeç bence sen bilirsin tabi sadece bir öneri..
90 w ile hic bir klima ısıtmaz. Isıtması için kalori gerekir ve bunu elde edebilmesi için enerjiyi kullanması gerekir. Benim anlatmak istediğim 90 w lara kendini kısıp termostat a 87 w larda girmesi.Benim kafama takılan cross fan 30w çekse dışarıdaki kompresör ve fan 60 mı çekiyor da bu Mitsubishi 90w ile ısıtıyor ?
Sende 18 lik midea vardı dimi @İRFANİlk termostat tan sonra 575w ile devam ediyor.
12 lik gree g-techSende 18 lik midea vardı dimi @İRFAN
İrfan abi ben karşıda otururken bir sıcak bir serin şeklinde algılıyorum acaba sanadami öyle geliyor sürekli serinmi geliyor yoksaÖncesi çalışmadığından mıdır bilmem baya soğuk birde odanın dışına çıkınca mevsim değişiyor.![]()
Remzi nerelerde sin sen ya aep i ne yaptın test vs yapabildinmi senin gözünden yorum alalım birde?Abi benim ME noviro me ‘ de flapta şöyle bir sorun vardı. Flaplar en yukarı ayarlı ben koltukta oturuyorum kafama değiyordu soğuk. Elimde yukarı kaldırmaya çalışıyordum çift flap olduğu için birbirine çarpıyordu yukarı kalkmıyordu oyüzden sağ sol flapı full sol yapıyordum öyle kullanıyordum @muhammet göl
İlk çalıştırmada 1 saat dediğin gibi ama 1-2 termostat yaptıktan sonra pek hissedilmiyor. Fanı 2 veya 3 cü kademe tutuyorum zaten daha yukarısı rahatsız ediyor ve rüzgar sesi oluyor.Aylık testlere bu gidişte giremiyeceğim gibi. 560w altına pek inmiyor uzunca bir sürede termostat yapmıyor. set değeri ile aynı veya 0,5 derece yüksek iken kendini kısıyor 1 derece yüksekken termostata giriyor 0,5 derece düşükken kendini açıp yüksek watlara çıkıyor. Dikkatimi çeken termostat sonrası ilk başlangıçta 1100-1300 watlarda dolanıyor. Nedendir bilmiyorum.İrfan abi ben karşıda otururken bir sıcak bir serin şeklinde algılıyorum acaba sanadami öyle geliyor sürekli serinmi geliyor yoksa
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.