Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Daha öncede Turgut müdüre söylediğim bu uyarının gaz eksikliği ile alakalı olduğu kesinleşmiş oldu ?

Ekli dosyalar

• IMG-20231211-WA0014.jpg
    IMG-20231211-WA0014.jpg
    29.3 KB · Görüntüleme: 23
  • Videoshot_20240113_104115.jpg
    Videoshot_20240113_104115.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 19
Şimdi Turgut bey geri dönüş yaptı komple gaz boşaltılıp yeniden dolum yapılacak hayırlısı bakalım. ?

12 binlik neden buzlanma yapıyor sizce ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Aşağıda 18 birliğin resmi var tertemiz. Hepsi aynı anda çekildi.
Kapasite farklı. Dış ünite deki boru uzunluğu ve finlerin toplam yüzey alanları farklı. 12 lik aynı işi yapmak için daha düşük sıcaklıklarda çalışmak zorunda.

Kapasite farklı. Dış ünite deki boru uzunluğu ve finlerin toplam yüzey alanları farklı. 12 lik aynı işi yapmak için daha düşük sıcaklıklarda çalışmak zorunda.
İrfan servis montaj aşamasında rekor bağlantısında bir aksilik nedeniyle gazı ve ekovat yağını kaçırmış ben evde yoktum ama duvardaki ıslaklık benzeri sıvılardan anladım. ? Bunlar nedir diye sorunca söylemek zorunda kaldı. ? Eskiden kovboy filmlerinde yoldaki izlerden ne tarafa gidildiğini kaç saat önce geçildiğini tahmin eden tipler vardı! İşte o tiplerden biride benim. ? Sabah 20dk df yaptı 20dk df hiç normal değil. ?

Denk geldi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Buda bomba ?

İrfan servis montaj aşamasında rekor bağlantısında bir aksilik nedeniyle gazı ve ekovat yağını kaçırmış ben evde yoktum ama duvardaki ıslaklık benzeri sıvılardan anladım. ? Bunlar nedir diye sorunca söylemek zorunda kaldı. ? Eskiden kovboy filmlerinde yoldaki izlerden ne tarafa gidildiğini kaç saat önce geçildiğini tahmin eden tipler vardı! İşte o tiplerden biride benim. ? Sabah 20dk df yaptı 20dk df hiç normal değil. ?
Hayırlısı olsun. Vakum ve tekrar şarj sonrası gelişmeye bakarız

Harbi ha 20dk df midea için normal değil beko Vestel Arçelik olsa neysede

hocam 3 gün önce arçelik 15325 aldım 19 bine vade farksız 7 taksit nasıl bir ürün. bugün de taktılar.

Uzun zamandır takip ediyorum aslında bir açığını arıyordum hava bu sabah sıfır derecelere gelince kendini belli etti. ?
Bu şekilde buzlanmanın yani bu derecede olmasının -5 lere kadar yolu vardır ama 0 larda normal değil bence hele 20dk hiç normal değil bizzat görüp yaşadığım için kesin yorum yapıyorum daha önce prime vardı bende -6 da bile günde 2 kez yapar 2dk bile sürmezdi.
Dün mesela maras -2 idi gece 4ten sonra niye buzlanmadı benim aep %100 de nem vardı ayaz yani ?
Bugün dünden daha soğuk olacak muhtemelen gece -4 olacaktır

hocam 3 gün önce arçelik 15325 aldım 19 bine vade farksız 7 taksit nasıl bir ürün. bugün de taktılar.
Hayırlı olsun forumda Arçelik beko grubunu kullanan epeyce bir kullanıcı var onlar bolbol yorum yapmış gerçek kullanıcı ağzından duymak daha iyi bence bizde midea var?

Bu şekilde buzlanmanın yani bu derecede olmasının -5 lere kadar yolu vardır ama 0 larda normal değil bence hele 20dk hiç normal değil bizzat görüp yaşadığım için kesin yorum yapıyorum daha önce prime vardı bende -6 da bile günde 2 kez yapar 2dk bile sürmezdi.
Dün mesela maras -2 idi gece 4ten sonra niye buzlanmadı benim aep %100 de nem vardı ayaz yani ?
Bugün dünden daha soğuk olacak muhtemelen gece -4 olacaktır
Hemen yanında diğer örnek 18 binlik tertemiz canavar gibi çalışıyor ?

Hayırlı olsun forumda Arçelik beko grubunu kullanan epeyce bir kullanıcı var onlar bolbol yorum yapmış gerçek kullanıcı ağzından duymak daha iyi bence bizde midea var?
hocam açık söylemek gerekirse midea gerçekten pahalı. ayrıca yok montaj ücretli yok boru ücretli uğraşmak cazip gelmiyor. elektrik tüketim değerleri eski vestel bioplusa göre çok iyi. dükkanda mitsubishi marka bir klima ve altus marka bir klima var. evdeki de bozulmuştu onu da yenilemek şimdi nasip oldu.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri