AynenSağ sol kanatların altındaki yuvarlak yere mi sürdün abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
AynenSağ sol kanatların altındaki yuvarlak yere mi sürdün abi
Kapasite farklı. Dış ünite deki boru uzunluğu ve finlerin toplam yüzey alanları farklı. 12 lik aynı işi yapmak için daha düşük sıcaklıklarda çalışmak zorunda.12 binlik neden buzlanma yapıyor sizce ?
Aşağıda 18 birliğin resmi var tertemiz. Hepsi aynı anda çekildi.
Midea üst kat gree orta kat.İkiside aynı evdemi takılı abi
İrfan servis montaj aşamasında rekor bağlantısında bir aksilik nedeniyle gazı ve ekovat yağını kaçırmış ben evde yoktum ama duvardaki ıslaklık benzeri sıvılardan anladım. ? Bunlar nedir diye sorunca söylemek zorunda kaldı. ? Eskiden kovboy filmlerinde yoldaki izlerden ne tarafa gidildiğini kaç saat önce geçildiğini tahmin eden tipler vardı! İşte o tiplerden biride benim. ? Sabah 20dk df yaptı 20dk df hiç normal değil. ?Kapasite farklı. Dış ünite deki boru uzunluğu ve finlerin toplam yüzey alanları farklı. 12 lik aynı işi yapmak için daha düşük sıcaklıklarda çalışmak zorunda.
Hayırlısı olsun. Vakum ve tekrar şarj sonrası gelişmeye bakarızİrfan servis montaj aşamasında rekor bağlantısında bir aksilik nedeniyle gazı ve ekovat yağını kaçırmış ben evde yoktum ama duvardaki ıslaklık benzeri sıvılardan anladım. ? Bunlar nedir diye sorunca söylemek zorunda kaldı. ? Eskiden kovboy filmlerinde yoldaki izlerden ne tarafa gidildiğini kaç saat önce geçildiğini tahmin eden tipler vardı! İşte o tiplerden biride benim. ? Sabah 20dk df yaptı 20dk df hiç normal değil. ?
Harbi ha 20dk df midea için normal değil beko Vestel Arçelik olsa neysedeİrfan servis montaj aşamasında rekor bağlantısında bir aksilik nedeniyle gazı ve ekovat yağını kaçırmış ben evde yoktum ama duvardaki ıslaklık benzeri sıvılardan anladım. ? Bunlar nedir diye sorunca söylemek zorunda kaldı. ? Eskiden kovboy filmlerinde yoldaki izlerden ne tarafa gidildiğini kaç saat önce geçildiğini tahmin eden tipler vardı! İşte o tiplerden biride benim. ? Sabah 20dk df yaptı 20dk df hiç normal değil. ?
Uzun zamandır takip ediyorum aslında bir açığını arıyordum hava bu sabah sıfır derecelere gelince kendini belli etti. ?Harbi ha 20dk df midea için normal değil beko Vestel Arçelik olsa neysede
Bu şekilde buzlanmanın yani bu derecede olmasının -5 lere kadar yolu vardır ama 0 larda normal değil bence hele 20dk hiç normal değil bizzat görüp yaşadığım için kesin yorum yapıyorum daha önce prime vardı bende -6 da bile günde 2 kez yapar 2dk bile sürmezdi.Uzun zamandır takip ediyorum aslında bir açığını arıyordum hava bu sabah sıfır derecelere gelince kendini belli etti. ?
Hayırlı olsun forumda Arçelik beko grubunu kullanan epeyce bir kullanıcı var onlar bolbol yorum yapmış gerçek kullanıcı ağzından duymak daha iyi bence bizde midea var?hocam 3 gün önce arçelik 15325 aldım 19 bine vade farksız 7 taksit nasıl bir ürün. bugün de taktılar.
Hemen yanında diğer örnek 18 binlik tertemiz canavar gibi çalışıyor ?Bu şekilde buzlanmanın yani bu derecede olmasının -5 lere kadar yolu vardır ama 0 larda normal değil bence hele 20dk hiç normal değil bizzat görüp yaşadığım için kesin yorum yapıyorum daha önce prime vardı bende -6 da bile günde 2 kez yapar 2dk bile sürmezdi.
Dün mesela maras -2 idi gece 4ten sonra niye buzlanmadı benim aep %100 de nem vardı ayaz yani ?
Bugün dünden daha soğuk olacak muhtemelen gece -4 olacaktır
Hah ?Hemen yanında diğer örnek 18 binlik tertemiz canavar gibi çalışıyor ?
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın tecrübe ederek paylaşırsınız iyisiyle kötüsüyle ??hocam 3 gün önce arçelik 15325 aldım 19 bine vade farksız 7 taksit nasıl bir ürün. bugün de taktılar.
hocam açık söylemek gerekirse midea gerçekten pahalı. ayrıca yok montaj ücretli yok boru ücretli uğraşmak cazip gelmiyor. elektrik tüketim değerleri eski vestel bioplusa göre çok iyi. dükkanda mitsubishi marka bir klima ve altus marka bir klima var. evdeki de bozulmuştu onu da yenilemek şimdi nasip oldu.Hayırlı olsun forumda Arçelik beko grubunu kullanan epeyce bir kullanıcı var onlar bolbol yorum yapmış gerçek kullanıcı ağzından duymak daha iyi bence bizde midea var?
Çalışır abi yemi suyu yerinde olsun canı rahat olsun hayvan gibi çalışır ??Hemen yanında diğer örnek 18 binlik tertemiz canavar gibi çalışıyor ?
Acaba servis dış üniteyi götürüp mü gaz basacak ? yeri biraz yüksek oraya çıkıp gaz basmak kolay değil.Çalışır abi yemi suyu yerinde olsun canı rahat olsun hayvan gibi çalışır ??
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.