Sabah 9 gibi işten gelince evi havalandırma yaptım abi 20dk kadarOrtadaki yükselme neden kaynaklı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sabah 9 gibi işten gelince evi havalandırma yaptım abi 20dk kadarOrtadaki yükselme neden kaynaklı.
chrome uygulaması hocam. android ya da ios aplikasyonu değil.Arada inceleriz uygulamasını yükle diye bir uyarı geliyor ama hemen kayboluyor. Böyle bir uygulama var mı?
MHİ i sen bağlamışsındır abi bencede![]()
Ben öğle boru işleseydim, bu meslekte bir daha klimaya el sürmezdim galiba. ME ben takmıştım çok çok eskidenMHİ i sen bağlamışsındır abi bencede![]()
12 binlik neden buzlanma yapıyor sizce ?
Aşağıda 18 birliğin resmi var tertemiz. Hepsi aynı anda çekildi.
Bildin abi?Odayı havalandırma yapmış olabilir ?
Aslında direk havalandırmış diyecektim ama çok bilmişlik yapmak istemedim. ?Bildin abi?
Diğer yandan Yalıtım işi özellikle soğuk havalarda ciddi fark ediyor dikkat ettim de makina odayı sabit tutmak için gazlayıp durmuş grafik çıkıp çıkıp inmiş demekki ısı kaybı o sıralarda kısa zamanda gerçekleşmiş?
De abi nolcak sanki aman sende beyaaa?Aslında direk havalandırmış diyecektim ama çok bilmişlik yapmak istemedim. ?
Bugün dışarının sürekli soğuk olmasından dolayı içerideki ısının 1.5⁰ kadar düştüğünü gözlemledim 18bin olanı 22⁰ setten 23⁰ set değerine çekerek durumu tolare ettim. Üfleme 41.5⁰ den 48⁰ ye zıpladı yaklaşık bir saat içinde 42 43⁰ seviyelerine geriledi. Senin 26⁰ sette neden kullandığını şimdi daha iyi anladım. ?
Orada oturmaya devam edecekseniz odanın dışa bakan duvarlarına dekorasyon köpeklerinden döşeme yapsan çok artısını görürsünüz. ?De abi nolcak sanki aman sende beyaaa?
Aynen öyle dahada sert havalarda taban ısısı kaybı daha fazla oluyor bunu zaten otururken hissediyor insan şimdilerde iyide şöyle -6 -10 vs olursa seti 29 lara kadar çekiyorum bu sayede üfleme ısısı daha yüksek oluyor kısıp dengeleme yapıyor ?
Şükür perişan etmiyor beni en çok bu huyunu seviyorum ?
Bu kış kesin burdayım abi ama bu ev sahibi ile hiçbir şey yapılmaz oyuzden uğraşmam yüksek set işi kurtarıyor kışı atlatalım bakacam artık durumlara ?Orada oturmaya devam edecekseniz odanın dışa bakan duvarlarına dekorasyon köpeklerinden döşeme yapsan çok artısını görürsünüz. ?
Hava şartları normal (7 derece altında değilse) klimayı ilk açtığınız, andan itibaren 15 - 30 dakika içinde bu şekilde katlanma varsa, gaz, basıncı düşük demektir. Yani kaç kaçağı olabilir. V@mbirol ustam bu durum için ne dersin gaz eksikliği düşüncem doğru mu? ?
Ustam bizim gaz kaçağı ilk montaj sırasında olmuş ben evde yoktum ustalar duvarları ekovat yağı ile yıkamışlar ama bir sorun olmazmış. ?Hava şartları normal (7 derece altında değilse) klimayı ilk açtığınız, andan itibaren 15 - 30 dakika içinde bu şekilde katlanma varsa, gaz, basıncı düşük demektir. Yani kaç kaçağı olabilir. V
Sağ üstteki mi abi MEBen öğle boru işleseydim, bu meslekte bir daha klimaya el sürmezdim galiba. ME ben takmıştım çok çok eskiden
Günaydın kardeşim Benimde yapmam gerekiyor akşama bir el atayım ?Cümleten günaydın?
Yine devam..?
Bugün günlerden filtre ?
Filtre yıkama zamanı geldi 15 günü doldu ?
@muhammet gölMerhaba midea prime için parametre ayarları nasıl yapılıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
Abi geçmişte yaptım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum @Adem Helvacı abiye soralım
12lik olanı midea üretim gözüküyor muhtemelen 24luk te öyle olabilirMerhabalar DİJİTSU 2400 BTU kilma nere üretimi acaba detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.