Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Arada inceleriz uygulamasını yükle diye bir uyarı geliyor ama hemen kayboluyor. Böyle bir uygulama var mı?

@mbirol ustam bu durum için ne dersin gaz eksikliği düşüncem doğru mu? ?

12 binlik neden buzlanma yapıyor sizce ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Aşağıda 18 birliğin resmi var tertemiz. Hepsi aynı anda çekildi.

Odayı havalandırma yapmış olabilir ?
Bildin abi?
Diğer yandan Yalıtım işi özellikle soğuk havalarda ciddi fark ediyor dikkat ettim de makina odayı sabit tutmak için gazlayıp durmuş grafik çıkıp çıkıp inmiş demekki ısı kaybı o sıralarda kısa zamanda gerçekleşmiş?

Bildin abi?
Diğer yandan Yalıtım işi özellikle soğuk havalarda ciddi fark ediyor dikkat ettim de makina odayı sabit tutmak için gazlayıp durmuş grafik çıkıp çıkıp inmiş demekki ısı kaybı o sıralarda kısa zamanda gerçekleşmiş?
Aslında direk havalandırmış diyecektim ama çok bilmişlik yapmak istemedim. ?
Bugün dışarının sürekli soğuk olmasından dolayı içerideki ısının 1.5⁰ kadar düştüğünü gözlemledim 18bin olanı 22⁰ setten 23⁰ set değerine çekerek durumu tolare ettim. Üfleme 41.5⁰ den 48⁰ ye zıpladı yaklaşık bir saat içinde 42 43⁰ seviyelerine geriledi. Senin 26⁰ sette neden kullandığını şimdi daha iyi anladım. ?

Aslında direk havalandırmış diyecektim ama çok bilmişlik yapmak istemedim. ?
Bugün dışarının sürekli soğuk olmasından dolayı içerideki ısının 1.5⁰ kadar düştüğünü gözlemledim 18bin olanı 22⁰ setten 23⁰ set değerine çekerek durumu tolare ettim. Üfleme 41.5⁰ den 48⁰ ye zıpladı yaklaşık bir saat içinde 42 43⁰ seviyelerine geriledi. Senin 26⁰ sette neden kullandığını şimdi daha iyi anladım. ?
De abi nolcak sanki aman sende beyaaa?
Aynen öyle dahada sert havalarda taban ısısı kaybı daha fazla oluyor bunu zaten otururken hissediyor insan şimdilerde iyide şöyle -6 -10 vs olursa seti 29 lara kadar çekiyorum bu sayede üfleme ısısı daha yüksek oluyor kısıp dengeleme yapıyor ?
Şükür perişan etmiyor beni en çok bu huyunu seviyorum ?

De abi nolcak sanki aman sende beyaaa?
Aynen öyle dahada sert havalarda taban ısısı kaybı daha fazla oluyor bunu zaten otururken hissediyor insan şimdilerde iyide şöyle -6 -10 vs olursa seti 29 lara kadar çekiyorum bu sayede üfleme ısısı daha yüksek oluyor kısıp dengeleme yapıyor ?
Şükür perişan etmiyor beni en çok bu huyunu seviyorum ?
Orada oturmaya devam edecekseniz odanın dışa bakan duvarlarına dekorasyon köpeklerinden döşeme yapsan çok artısını görürsünüz. ?

Orada oturmaya devam edecekseniz odanın dışa bakan duvarlarına dekorasyon köpeklerinden döşeme yapsan çok artısını görürsünüz. ?
Bu kış kesin burdayım abi ama bu ev sahibi ile hiçbir şey yapılmaz oyuzden uğraşmam yüksek set işi kurtarıyor kışı atlatalım bakacam artık durumlara ?

Hava şartları normal (7 derece altında değilse) klimayı ilk açtığınız, andan itibaren 15 - 30 dakika içinde bu şekilde katlanma varsa, gaz, basıncı düşük demektir. Yani kaç kaçağı olabilir. V
Ustam bizim gaz kaçağı ilk montaj sırasında olmuş ben evde yoktum ustalar duvarları ekovat yağı ile yıkamışlar ama bir sorun olmazmış. ?

Cümleten günaydın?
Yine devam..?
Bugün günlerden filtre ?
Filtre yıkama zamanı geldi 15 günü doldu ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-15-05-49-04-12_d705d139f7a497929568dbeeadf4f738.jpg
    Screenshot_2024-01-15-05-49-04-12_d705d139f7a497929568dbeeadf4f738.jpg
    29.9 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2024-01-15-05-48-34-80_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    Screenshot_2024-01-15-05-48-34-80_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    20.1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Merhaba midea prime için parametre ayarları nasıl yapılıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri