Merhaba abi söz uçar yazı kalır demişler bizim yazılar yerinde zaten?
sen bizi boşver
Evlatlarının tadını çıkar gerisi can sağlığı ?

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba abi söz uçar yazı kalır demişler bizim yazılar yerinde zaten?
sen bizi boşver
Evlatlarının tadını çıkar gerisi can sağlığı ?
Sağolasın başkanım iyiyim sen nasılsın ?Nasılsın abi? Kış ve testler nasıl gidiyor? Sıkıntı var mı?
Muhammedim ocak 19 ta yız lâkin havalar bahar havası gibi gidiyor. Gündüz 10° Gece ise 0° arasında seyr ediyoruz. Geçen seneki gibi -17 leri görecek miyim bilmiyorum. Kıyamet alametlerini yaşıyoruz. Mevsimlerin yeri değişti. Gökten yağmur yağmıyor. Ektigimiz ekinler suya hasret kar a hasret kaldı. ALLAH sonumuzu Hayr eylesinHalil abi önümüzdeki günlerde esas oğlan soğuklar gelince senin Mitsubishi nin performansını burada paylaşırsan seviniriz.
Hava -10 15 leri bulurmu bilmiyorum ama tüketimden ziyade sert soğuklarda davranışı nedir eksi havalarda 24 saatte kaç kez df yapıyor df de kaç dk kalıyor bunlar çok önemli şeyler
Tüketimi ezberledik sayılır ?
Aynı zamanda Maraştada eksileri -7 10 15 leri görürsek bende gerçek zamanlı olarak performans ve klimanın davranışını paylaşım yapacağım
Şuan doğalgaz kombi calistirmayip klima ile yetinenler var. Bu tamamen tercih meselesi. Ben merkezdeki evimde her ikisini de kullanıyorum. Her taraf aynı ısıda olması açısından kombi daha konforluBiz klimacıyız?
Kombisi olan remzi kardeşimiz
Gördüm bunu takip ediyorum x de ?
Eskiden ayvayı yerdik, şimdi ''plastiği yedik'' diyoruz
Pardon düzeltiyorum. R32 karışım gaz değilmiş. Yanlış hatırlıyor muşum.Bitane klima ustası r32 gaza ekleme yapılmayacağını bir karışım olduğunu boşalt doldur yapmak gerektiğini söylüyor düşünceniz nedir beyler neden böyle diyor 20 yıllık klima ustasıymış doğru mu söylüyor ben r410 un öyle olduğunu biliyordum@Adem Helvacı @mbirol @muhammet göl @ByCilo @İRFAN
AmaninbooEkli dosyayı görüntüle 11747baba giriş yaptı ?
Isıtmada gear yok abi dediğin gibi soğutma da varMidea özellikle prime da ısıtma modunda Gear özelliğini çalıştırabiliyor muyuz. Denedim çalışmıyor. Sadece soğutma modu ile mı çalışıyor.
Tüh olsa iyiydi güneş panelleri ile teste başladım. Hava parçalı bulutlu paneller bir yetiyor bir yetmiyor sebekeden alıyor.Isıtmada gear yok abi dediğin gibi soğutma da var
Tüm modelleri bu şekilde
Ooo süper gelişme çok sevindim abi ?Tüh olsa iyiydi güneş panelleri ile teste başladım. Hava parçalı bulutlu paneller bir yetiyor bir yetmiyor sebekeden alıyor.
İrfan abi prime için parametre yapmak istiyor musun hâlâ ?Tüh olsa iyiydi güneş panelleri ile teste başladım. Hava parçalı bulutlu paneller bir yetiyor bir yetmiyor sebekeden alıyor.
İsmini yanlış hatırlamıyorsam Turgut Bey aradı dün. Konuştuk biraz sağolsun halimi hatırımı sordu. İstek tavsiye konusunda da konuştuk. Prime konusunda da konuştuk parametreler den bahsettim orasi sıkıntı cihazı geri dönülmez bozabilirsiniz dedi. Ama bilgi bilgidir bir kenarda dursun.İrfan abi prime için parametre yapmak istiyor musun hâlâ ?
Adem abiye soralım istersen?
Güneşli olduğu sürece tüketim 0 olur bir sorun çıkmazsa.Ooo süper gelişme çok sevindim abi ?
Yazın işin kolay abi midea da 100w tan aşağı iner ama kışın zor
işin kötü yanı yazın bol güneş olur kışın belirsiz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.