Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

:love: Nasılsın abi? Kış ve testler nasıl gidiyor? Sıkıntı var mı?
Sağolasın başkanım iyiyim sen nasılsın ?
Testler süper bende sıkıntı yok artık Kendi halinde çalışıyor klima?
Daha extrem soğukları bekliyorum bakalım aep modeli bazında ilk defa rahat kafayla df gözlemleme yapacağım tek merakım o kaldı bakalım fiziksel olarak buz tutacak mııı tutmayacak mı ?

Halil abi önümüzdeki günlerde esas oğlan soğuklar gelince senin Mitsubishi nin performansını burada paylaşırsan seviniriz.
Hava -10 15 leri bulurmu bilmiyorum ama tüketimden ziyade sert soğuklarda davranışı nedir eksi havalarda 24 saatte kaç kez df yapıyor df de kaç dk kalıyor bunlar çok önemli şeyler
Tüketimi ezberledik sayılır ?

Aynı zamanda Maraştada eksileri -7 10 15 leri görürsek bende gerçek zamanlı olarak performans ve klimanın davranışını paylaşım yapacağım
Muhammedim ocak 19 ta yız lâkin havalar bahar havası gibi gidiyor. Gündüz 10° Gece ise 0° arasında seyr ediyoruz. Geçen seneki gibi -17 leri görecek miyim bilmiyorum. Kıyamet alametlerini yaşıyoruz. Mevsimlerin yeri değişti. Gökten yağmur yağmıyor. Ektigimiz ekinler suya hasret kar a hasret kaldı. ALLAH sonumuzu Hayr eylesin

Screenshot_2024-01-19-22-48-59-78_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

nimomed pc 868 infrared termometre kalibrasyon ayarları bozuldu. ? Dün gece biraz uğraştım yapamadım. Yanlışlıkla kalibrasyon açılmış bende bir iki tetiğe bastım sonradan farkettim hep yanlış ölçmeye başladı şimdi kalibrasyon parametre ayarlarına giremiyorum.

Son düzenleme:
R32 saf bir gazdır bu nedenle R32 gaz kaçağı olduğunda, kaçan gazın yerine yeni gaz eklenebilir.

Aslında bir ara biz buna ASAL GAZ dedik ama ataştırınca R32 nin asal gaz olmadığı da ortaya çıktı.

R410 gaz malum R32 ve R125 gazlarının karışımıydı bu nedenle R410 gaz kaçağı olduğunda kaçan gazın yerine yeni gaz eklenmezdi çünkü hangi kısımdan ne kadar kaçtığını, hangisinin ne derece gaz durumuna veya lkikit durumda olduğunıu bilemiyorduk. Bu şekilde ekleme yapıldığında karışımın oranını değiştirdiği için klimanın performansını olumsuz etkileyordu.

Bütün bunlar aslında şu Floro karbon ve Hidro floro karbon mevzularından yani çevre etkisinden kaynaklanıyor ama sonuçta R32 ye gaz eklemesi yapılabilir dostlar.

Yine de işin uzmanı olan @mbirol ustamıza soralım :ok

Midea özellikle prime da ısıtma modunda Gear özelliğini çalıştırabiliyor muyuz. Denedim çalışmıyor. Sadece soğutma modu ile mı çalışıyor.

İrfan abi prime için parametre yapmak istiyor musun hâlâ ?
Adem abiye soralım istersen?
İsmini yanlış hatırlamıyorsam Turgut Bey aradı dün. Konuştuk biraz sağolsun halimi hatırımı sordu. İstek tavsiye konusunda da konuştuk. Prime konusunda da konuştuk parametreler den bahsettim orasi sıkıntı cihazı geri dönülmez bozabilirsiniz dedi. Ama bilgi bilgidir bir kenarda dursun.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri