Ben tek bir resimi görüp böyle bir yorum yaptıysam bunu birde sosyal medyada düşünelim

Yani bu durumda bir tek kötü söz ve görüntünün manipülasyon için nasıl bir etki edeceğini ve iftira atılabileceğini görmüş olduk
Herkeste bizim gibi bu işleri yada kullandığı ürünü yada daha önceki aldığı hizmeti gördüğü ilgiyi bilmedigine göre vay anam vay hadi biz üründen servisten müdür den eminiz tanırız güveniriz ama işte bunu gelde hiç birşey bilmeyen ilk kullanıcıya yada satın almak isteyen vatandaşa anlat
Abi otelin sahibi tam bir kansız mış desem yeridir böyle bir iftira olmaz ya
Ya abi ben bunu var ya 8 ay boyunca yaşadım, 5 ay sürdü 288 adet klimanın montajını bitirebilmem.
Sana bir soru sorayım.
Birisi sana şu fotoğrafı yollasa ve dese ki ''O çok inandığın güvendiğin Adem Helvacı taktı bu klimaları'' ve sen de bana gelsen desen ki ''Abi bu klimaları sen mi taktın?'' ben sana ''Evet ben taktm'' derim.
Peki sen bana desen ki ''Abi iyi güzel de, en sağdaki hariç diğer klimalar arıza yapsa, rekorlara, kontrol paneline nasıl ulaşılacak?'' Ben sana ne cevap verebilirim?
Veya bana desen ki ''Abi iyi güzel sen bunları buraya taktın ama, bu klimalar yarın servis hizmeti alacağında her seferinde vinç mi gelecek?'' Ben sana ''Evet'' derim.
Sonra sen bana dersin ki ''Sana inandığım yıllara yazıklar olsun''
Evet bu senaryo ile kesinlikle haklısın ama şu lanet olası klimaların projesini ben yapmadım, keşfini de ben yapmadım, İnşaatın montajı bana ihale ettiklerinden sonra 4 ay boyunca abartısız 20 den fazla raporlama yaptım keşfin hatalı, montaj sürecinin hatalı olduğuna ve bu montajların usulüne uygun olmadığına dair.
İşte bu inşaatın sahibi olan kansızlar da birilerinin tanıdığıymış da oradan baskı kurulıuyor diye bana ''Sen işine bak, tak deniyorsa tak'' baskısı yaptılar.
O inşaat denen çukurun da, bana bu baskıyı kuranın da Allah Belasını versin diyorum bugün halen.
Yani ben bu işi sadece teknik olarak bilen değil bütün bu süreci yaşamış birisi olarak da yazıyorum yorumlarımı ve o nedenle böyle otel inşaat sahibi, müteahhit vs tarzı benim gözümde bu karakterdeki tiplerin dediklerinin zerre kadar değeri olmuyor.
Aradan aylar geçti, projenin sonuna geldik, son iki klimanın sadece iç ünitelerini takmam kaldı ama onu da takamama nedenim şu aşağıda gördüğünüz fotodaki alandı ve bu kansız bir kere daha şikayet etti beni ''Klimalarımı takmıyor'' diye.
Al sana klimaları takmadığım iddiası ile şikayet edildiğim alan
Ve bu karaktersizin şikayeti ile firma benim cari hesabıma blokaj koyup ''O inşaatın sahibi senden memnun olduğunu beyan edene kadar hesabın blokede kalacak'' dedi yönetici olacak olan kansız.
25 Ağustos 2015 de Saat 17:58 de istifa yazımı yazdım ve bu Allahın belası yöneticiler ile de bütün emir komuta zincirimi kopartıp attım, hemen arkasından servis denetleme müdürlüğüne 9 sayfalık bir rapor yazdım bu inşaaattki montajların tamamen usulsüz ve teknik kaidelere aykırı olduğu gerekçesi ile.
Bugün Milas Kıyıkışlacık bölgesini bilen varsa bu inşaat alanını belki hatırlar, o klimaların tamamını HATALI PROJHE olması nedeniyle sonra 300 tüketici tek tek vinç çağırıp klimalarını balkonlarına taşıtmak zorunda kaldılar.
Yani bana anlatmasınlar bu inşaatçı otelci tipler ''Onu aldım takmadılar, bunu aradım dönmediler'' kimsin la sen? Emir erin mi senin o yöneticiler, haddini bileceksin, orada emek veren klimacı emekçilere saygılı olacaksın ve insan olacaksın öncelikle, YALAN söylemeyeceksin, ''30 klima aldım gelip akmadılar'' demeyecksin, ''30 klima aldım, BİTİRMEDİĞİM inşaata gelip takmadılar'' diyeckesin.
Yemin ediyorum şu yazılanları okuyup bu tipleri gördükçe aklıma geliyor o 2015 dönemi ve bugün halen o günmüş gibi sinirden deliriliyorum..