Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnceleriz ve Astroloji ve Şifa Sistemleri Platformu I&ROOTS İşbirliği

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Uzman astrologlar gelecekte sizi nelerin beklediğini değil, gökyüzündeki etkileşimden nasıl etkilenebileceğinizi tahmin etmeye çalışıyor. Hayatınızın aşkını ne zaman bulabileceğiniz iddiasından ziyade ruh hâlinizin yeni bir aşka kapı açmaya çok daha uygun olduğu ya da kendinizi daha gergin hissedeceğiniz bir dönemin olasılığı çok yüksekse bunun ilişkilerinize de yansıyabileceği tahminlerini iletiyorlar.

İnanmayan birilerini bir şeye ikna etmek çok zor zira bir taraf ikna etmek için büyük mücadele veren ve milyon örnek delil sunan, diğer taraf hiçbir temel dayanağı olmadan ''İnanmıyorum'' diyen taraf konumunda olduğu için zaten şartlar eşit değil.

Yani bu anlamda aslında haksızlık var olsa da hakikaten oldum olası şu işe inanamadım.

Gökbilimi var ona lafım yok ama ne bileyim yaaaa ''keçi burçları dikkat etsin bu ara başlarına BÜYÜK(!) bir şey gelebilir''

Tamam abi çok güzel de dünyada 8 milyarın üstünde insan ve sanırım 10 15 burç var, eee napalım yani 800 milyon insan evden mi çıkmayalım kafamıza o byük şey gelmesin diye :D

@Yelda Helvacı senin verdiğin bilgiden hareketle ben Venüsün çarpan etkisinin akşama kola çekirdek ve topgun üçlüsüne işaret ettiğini belirtebilirim mesela. :D

Yani dostumuz hoşgeldi safalar getirdi ama @Beril ve @Yelda Helvacı nın ilgisini çekecek olan bu konu benim ilgi alanıma girmediği için ayıplamamanızı rica ederim :love:

Uzman astrologlar gelecekte sizi nelerin beklediğini değil, gökyüzündeki etkileşimden nasıl etkilenebileceğinizi tahmin etmeye çalışıyor. Hayatınızın aşkını ne zaman bulabileceğiniz iddiasından ziyade ruh hâlinizin yeni bir aşka kapı açmaya çok daha uygun olduğu ya da kendinizi daha gergin hissedeceğiniz bir dönemin olasılığı çok yüksekse bunun ilişkilerinize de yansıyabileceği tahminlerini iletiyorlar.
Kadim dönemde devlet yönetimlerinde bile etkili olmuş bir bilim aslında. Eski Türklerde Şaman Astrolojisi vardı örneğin. Kağanlar yeri gelir karar almadan danışırdı. Farklı medeniyetlerde de benzer etkileri görülüyor.

Bunun yanında bitkilerin belirli burçları var. Bu burç dönemlerinde ekilen/dikilen bitkilerin daha verimli olduğu sonucuna varılmış.

Haaaa bak bana bu tip içi dolu cümleler olacaksa başım gözüm üstüne yani yoksa ''Venüs aya ters baktı, Ay da ''aaayyy çok korktum'' dedi ve küstü gitti o yüzden teraziler bu ara çok dengesiz tartacak'' gibi söylemler ne bileyim bana oldukça boş geliyor.

İnanmayan birilerini bir şeye ikna etmek çok zor zira bir taraf ikna etmek için büyük mücadele veren ve milyon örnek delil sunan, diğer taraf hiçbir temel dayanağı olmadan ''İnanmıyorum'' diyen taraf konumunda olduğu için zaten şartlar eşit değil.

Yani bu anlamda aslında haksızlık var olsa da hakikaten oldum olası şu işe inanamadım.

Gökbilimi var ona lafım yok ama ne bileyim yaaaa ''keçi burçları dikkat etsin bu ara başlarına BÜYÜK(!) bir şey gelebilir''

Tamam abi çok güzel de dünyada 8 milyarın üstünde insan ve sanırım 10 15 burç var, eee napalım yani 800 milyon insan evden mi çıkmayalım kafamıza o byük şey gelmesin diye :D

@Yelda Helvacı senin verdiğin bilgiden hareketle ben Venüsün çarpan etkisinin akşama kola çekirdek ve topgun üçlüsüne işaret ettiğini belirtebilirim mesela. :D

Yani dostumuz hoşgeldi safalar getirdi ama @Beril ve @Yelda Helvacı nın ilgisini çekecek olan bu konu benim ilgi alanıma girmediği için ayıplamamanızı rica ederim :love:
Sana bunu gelince tarihi belgelerle anlatacağım, seversin. :hihi:hihi

Senin kola + çekirdek + top gun üçlemeni bilmek için Astroloji de gerekmiyor müneccimlik de. :haha

Kadim dönemde devlet yönetimlerinde bile etkili olmuş bir bilim aslında. Eski Türklerde Şaman Astrolojisi vardı örneğin. Kağanlar yeri gelir karar almadan danışırdı. Farklı medeniyetlerde de benzer etkileri görülüyor.

Bunun yanında bitkilerin belirli burçları var. Bu burç dönemlerinde ekilen/dikilen bitkilerin daha verimli olduğu sonucuna varılmış.
Bazı fosilleşmeye yakın bitkilerin ne zaman toprak olacağına dair öngörüleri var mı mesela abi bu bilim dalının?

Ne bileyim mesela bizim arkabahçe geçen gün baktım resmen ölmüş ama haberi yok, yani bu durumda o bahçeli yerin ne zaman havalandırılması ve gömülmesi ile ilgili detayları da alabilyor muyuz?

Şubat ayı bitmek üzere, Mart ayında bir müjde gelirmi ki bununla ilgili? Hani cemreler falan da o dönemde düşüyor o bakımdan.

Sana bunu gelince tarihi belgelerle anlatacağım, seversin. :hihi:hihi

Senin kola + çekirdek + top gun üçlemeni bilmek için Astroloji de gerekmiyor müneccimlik de. :haha
Haaa bak, ''Tom Cruise ne zaman yaşlanacak?'' mesela astrolojinin buna cevabı var mı?
Hayır yani bu adam ne yiyip içiyorsa biz de ondan yiyelim.

Ben 10 yaşındayken bu adam Top Gun filmini çekmişti, ben 50 yaşındayım adam halen Top Gun filmi çekiyor yani bu ne bohem yaşam? :kiskis

Bazı fosilleşmeye yakın bitkilerin ne zaman toprak olacağına dair öngörüleri var mı mesela abi bu bilim dalının?

Ne bileyim mesela bizim arkabahçe geçen gün baktım resmen ölmüş ama haberi yok, yani bu durumda o bahçeli yerin ne zaman havalandırılması ve gömülmesi ile ilgili detayları da alabilyor muyuz?

Şubat ayı bitmek üzere, Mart ayında bir müjde gelirmi ki bununla ilgili? Hani cemreler falan da o dönemde düşüyor o bakımdan.
Sen istiyor müneccimlik, sen istiyor yaşam danışmanlığı, sen istiyor kolay bir hayat. Maalesef be abim, elimizde kalmadı. :haha

Sen istiyor müneccimlik, sen istiyor yaşam danışmanlığı, sen istiyor kolay bir hayat. Maalesef be abim, elimizde kalmadı. :haha
Benim ne istediğimi herkes biliyor da olmuyor bir türlü :kop
O bi olsa bak kimsenin derdi kalmayacak koca ülkede :kop

O zaman mars ile venüs evlensin, Plüton yeniden gezegen kabul edilsin, Uranüsün saat yönünde dönmesi sağlansın hiç sorun değil yani :kiskis

Ee herkesin ilgi alanı aynı değil 😄 Biz internet 100 değil de 90a düştü mü fellik fellik arıza arayan adamlarız. Ya da ne bileyim oyunda fps 5 aşağı düştü mü forum forum gezeriz ki niye oldu acaba diye. İnsanlar eğlenebilecek ve güzel vakit geçirebilecekleri hobiler edinmeliler. Bizim gibi elektronik ve pc dünyası hobiniz olursa en basit alışverişe kumpasla gidersin kafayı da yersin 😄

Devletimiz şu anda da bununla ilgileniyor ve ona göre hareket ediliyor.. uluslararası anlaşma, görüşme ve operasyonel durumların sonuçlarının lehimize olacağı dönemlerde yönetmeyi tercih ediyor..
İlginç gelebiliyor ammaa.. öyle ☺️

Hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Pek ilgi alanım değil. Umarım doğru soruyorum ilgi alaniz dir.
Acaba saçım çıkar mı 😅🤣
Abi o bildiğin falcılık oluyor.
''Fikooooo, görüyoruuum, o ekilen saçlar 3 aya kadar filizlenecek va Allah seni inandırsın gadir inanır gibi olacaksıınn''

Burada bilim konuşuyoruz kardeşim :alsana

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri