Şey eee bu biraz da ben ayıptır söylemesiValla seni bildi@İlteriş Yılmaz

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şey eee bu biraz da ben ayıptır söylemesiValla seni bildi@İlteriş Yılmaz
Sana sallamadım ya inanmayanlara salladım abloşum, çok kırıyosun beni...Salladın yine
Ben inanırım ki![]()
Sana sallamadım ya inanmayanlara salladım abloşum, çok kırıyosun beni...
Aha bir kıskanç gördümŞey eee bu biraz da ben ayıptır söylemesi![]()
En gezici benim en çok seven de benimAha bir kıskanç gördüm![]()
Keşke sen beni bilseydin be abla.Valla seni bildi@İlteriş Yılmaz
Ah beee yengeçler çok kadersiz bence. Yengeç erkekleri ah ki ne ah. Vah vah sizeYengeçlerin yüzü gülecek mi bu sene?![]()
Bu biraz tatsız olmuş yaa. Ben neydim acaba bakmak lazımÇin burçlarında bile Edjerha Kaplan gibi hayvanlar dururken Fare olmuşum, gelde astrolojiye inanÖnce burcu benimsemek gerekmez mi
![]()
hadi yaa. biz neyiz acaba. inşallah ayı falandır.Çin burçlarında bile Edjerha Kaplan gibi hayvanlar dururken Fare olmuşum, gelde astrolojiye inanÖnce burcu benimsemek gerekmez mi
![]()
hadi yaa. biz neyiz acaba. inşallah ayı falandır.
teşekkür ederim ms.helvacı. at kafası çıktıkÇin Burcu Hesaplama | m5bilisim.com
Çin burç sistemi en eski astroloji kurgusudur. Burçlar takımyıldızlara göre kurgulanmaz. Aşağıda bulunan form vasıtası ile doğum bilgilerinizi girerek çin burcunuzu ve burcunuzun özelliklerini öğrenebilirsiniz.www.m5bilisim.com
Cansın emmim, sana kırılır mıyım hiç. Takılıyorum.Canım kardeşim ilterişim olurmu öyle şey bizimki biliyorsun latife olsun seviliyorsun sevgiyle,sağlıkla kal
Ekli dosyayı görüntüle 12913
Sen dayısın.hadi yaa. biz neyiz acaba. inşallah ayı falandır.
Bak bu ara çok hak veriyorum sana mevzu çıkacak yakındır.Sen dayısın.![]()
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.