Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugün planlama yapalım, çok ayrı kaldık. Mevzu çıkaralım. Mert de izinli.Bak bu ara çok hak veriyorum sana mevzu çıkacak yakındır.
O şifa o şifa değil ama olsun hocam, sizin yol da güzel.Astroloji ile net bildiğim akreplerden uzak durmam gerektiği, şifa kısmını kitaplardan ve uzak durduğum gluten ve şeker ile hallediyorumBurada neler görürüz, bekleyip göreceğiz
![]()
Güzel kadro ama doğum günü partisi var laaaBugün planlama yapalım, çok ayrı kaldık. Mevzu çıkaralım. Mert de izinli.
Oooo partiye davetli değiliz, eyvallaaah. Tamam paslaşırız, sana bir şey olmaz.Güzel kadro ama doğum günü partisi var laaayarın tekrar hastane
herhalde cuma paslaşırız ölmez sağ kalırsam
olm sevmezsin sen ya kostümlü .Oooo partiye davetli değiliz, eyvallaaah. Tamam paslaşırız, sana bir şey olmaz.
Astroloji ile şifa da ne bileyimO şifa o şifa değil ama olsun hocam, sizin yol da güzel.![]()
![]()
O şifa enerjisel bir şifa.Astroloji ile şifa da ne bileyim![]()
En azından benim gibi keçi değil
Etkileri nasıl pekiEn azından benim gibi keçi değil
Bilmem yaşayıp gidiyoruz hanıma sormak lazımEtkileri nasıl peki![]()
Abi lepistesleri olan adamdan zaten zarar gelmez beeeBilmem yaşayıp gidiyoruz hanıma sormak lazım
biz sadık insanlarız bizden ne iş, ne aşk zarar gelmez. Hani vur sırtına al lokmayı tarzı
Dur iki dişiyi yavruluga çektim bı hareket olcak mı gorcez. Işıklar, tepe filitre vs baya şey yaptım konu dağılmasın oraya gecekAbi lepistesleri olan adamdan zaten zarar gelmez beee
Bu astroloji biz oğlaklar için ne diyor acabaValla seni bildi@İlteriş Yılmaz
İyi şeyler diyolar. İş yapar bunlar diyolar.Bu astroloji biz oğlaklar için ne diyor acaba![]()
Sana 3 vakte kadar Türkiye yolu görünüyor. 3 hafta, 3 ay ya da 3 yıla kadar.@İlteriş Yılmaz bana da bir fal bak ya![]()
İyi şeyler diyolar. İş yapar bunlar diyolar.
Sana 3 vakte kadar Türkiye yolu görünüyor. 3 hafta, 3 ay ya da 3 yıla kadar.![]()
Benim sallama uzmanlığım bu kadar.Biraz fazla ayrıntılı olmuş
![]()
Imhoteb’in yeryüzündeki Aslanına yakışmaz bu söylemlerBenim sallama uzmanlığım bu kadar.![]()
![]()
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.