Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

Televizyonu taşıyor mu taşıyor bitti gitti asılıp barfiks çekmiyoruz. Bizim televizyonda servis aparatıyla asılı 5 senedir problem yok. Bayağı kalın vida ve dubelle takıyorlar askı elemanını duvara. Kendi plastiği de kalitesiz değil öyle. Servisin duvar montaj takımından sadece ben memnunum galiba benden başka beğeneni görmedim.
Abi apararın görüntüsü çok meymenetsiz 40 inçe taksak sıkıntı yok da 75 inçe takınca insan bir huzursuz oluyor 😃 kastırır yani kasayı şuncacık aparat.😬 iş gördüğünü biliyoruz ama insan yine de bi acaba mı diye düşünüyor.

A101 de satılan bir aparat var. Tavsiye ederim. Aynı aparat piyasa da everest marka olarak satılıyor. Geçen vatan bilgisayar da gördüm bire bir aynıydı.

Link

Selamlar, servid banada askı aparatı getirdi, sert plastik, enjeksiyon mukavemeti iyi yalnız gelen askı aparatı max.55 inç içindir, kutu üzerinde de belirtilmekte. Ya da size daha farklı ölçüde mi geldi acaba? 75 inç bir tv için bu askı aparatı kesinlikle uygun değildir. Ağırlık merkezinin toplandığı ve gerildiği / gerdiği nokta yuvarlak parçadır, bu da tv nin arkasına vidalanıyor.
Klasik metal askı aparatı en sağlıklı olanı.
Yarın montajı yapan servise gideceğim, değişim için bakalım 75 inç olanı var mı öğrenip yazarım.
Büyük televizyon için elbet farklı askı aparatı vardır tutup 43 inç askıya asmazlae o televizyonu.

Benim TV de dün teslim edildi. Servis arkadaşım olduğundan kutuyu açıp kendim kurulum yaptım. 75QN90C den sonra görüntü biraz düşük gelsede aradaki fiyat farkına göre gayet tatmin edici. Televizyon da ışık sızması çok az var ama canımı sıkan 4 adet ölü piksel çıkması oldu. Olmazsa değişim talep edeceğim.

Not: sesini beğendim gayet tatmin edici

Ekli dosyalar

• IMG_20240225_134321.jpg
    IMG_20240225_134321.jpg
    85.4 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20240225_134510.jpg
    IMG_20240225_134510.jpg
    38.9 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20240225_134600.jpg
    IMG_20240225_134600.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20240225_134617.jpg
    IMG_20240225_134617.jpg
    63.8 KB · Görüntüleme: 101
kutuyu açamadım için televizyonu merak ediyorum,internette televizyonun fazla resmi yok,televizyonun fotoğraf vs paylaşmanız mümkün olabilir mi ,teşekkürler
telefonda yakından çektiğim 1 adet resim vardır,onu paylaşayım. Görüntü olarak şık ve kibar bir tv, ince çerçeve. Salon içerisinde 4-4,30 mt den izliyoruz,ben burdayım diyor tv:)Eve gelen misafirler hayranlıkla izlediler. Şunu da belirtmekte fayda var,Tv ne kadar iyi olursa olsun,karasal yayın için iyi bir decoder yada uydu yayını şart.
Bizim binada Next&Nextstar var 2016 kurulumu, toplamda 4 daire kullanıyoruz, kalitesi gayet yeterli derecede,Tv de de kendini belli ediyor.

Ekli dosyalar

• TV resmi.jpg
    TV resmi.jpg
    63.2 KB · Görüntüleme: 96
telefonda yakından çektiğim 1 adet resim vardır,onu paylaşayım. Görüntü olarak şık ve kibar bir tv, ince çerçeve. Salon içerisinde 4-4,30 mt den izliyoruz,ben burdayım diyor tv:)Eve gelen misafirler hayranlıkla izlediler. Şunu da belirtmekte fayda var,Tv ne kadar iyi olursa olsun,karasal yayın için iyi bir decoder yada uydu yayını şart.
Bizim binada Next&Nextstar var 2016 kurulumu, toplamda 4 daire kullanıyoruz, kalitesi gayet yeterli derecede,Tv de de kendini belli ediyor.
Resime 100 ekran gibi çıkmış 🤣

teşekkürler

Şuan hemen her sitede 38 bin tl bandında ürün, indirime girdiği tarihler oluyor mu? 28 bine 32 bine aldım diyenleri okudum, 38 vermek yerine tabiki daha azını vermek isterim.

Şuan hemen her sitede 38 bin tl bandında ürün, indirime girdiği tarihler oluyor mu? 28 bine 32 bine aldım diyenleri okudum, 38 vermek yerine tabiki daha azını vermek isterim.
Dün gece indirime girmişti mediamarkt site üzerinden 32300 du galiba aliyodum banka satın alma işleminde sitenin güvenlik ağını bahane gosterip izin vermedi.

Aldığım ilk hafta tvdeki standart ayarlar ile arka ışık 100 de gelmişti hiçbir ayar yapmadan 75 inç tvyi arka ışık komple açık şekilde izleyince gözlerim bozuluyor gibi oldu az daha doktora gidiyordum :) Arka aydınlatmayı kısmayı unutanlar dikkat etsinler

Alabilirsin dostum problemi ayarlardan çözdük artık 120 hz görüntü alabiliyoruz hdmi 2.0 da ayarlı geliyormuş tv ayarlarından hdmi 2.1 yapınca tv 120hz olup fiyatıyla tüm piyasayı tokat manyağı yaptığını tescillemiş oldu :)
Hocam, ayarı nasıl yaptığınızı detaylıca yazabilir misiniz,Ayarlar menüsünden bulamadım.

Vatan bilgisyarda %25 indirime girdi Grundigler, geçen hafta %20 indirimle almıştım 30300 'e, şimdi 28500 ' e düştü:sneaky: alacak olanlar kaçırmasın..

28.500 TL çok iyi fiyat. Alacak olanlar kaçırmasın. Ben şahsen geçen hafta indirim kovalamaktan yorulunca Arçelik'in sitesinden 2024 model PARIS 75 GHU 9055 modelini aldım. Arada teknik olarak ne fark var bilmiyorum. Epey'in sitesinde geçen hafta 9000 modeli için 62 teknik puanı yazıyordu. 9055 modeli 67 teknik puandaydı. Bu hafta 9000 modeli 68 puan olmuş. Eski model TV nin teknik puanı nasıl yenisinden fazla oluyorsa artık. Her neyse TV gelince artık bakacağım. Televizyonu kullanmadan yorum yazmak erken olsa da, TV'ye fazla para harcamamak gerektiğini düşündüğüm için Grundig tercih ettim. Daha önce başka ünlü bir markaya ait 55 inch OLED 'im vardı. Garantiden bir kez panel değişmişti, son olarak da tv arıza verince panel değişimi için 30.000 TL istediler. Bu sebeple 3 yıl garantisi olan yerli markaların fiyat avantajı ile birlikte artık tercih sebebi olduğunu düşünüyorum. OLED falan bana kalırsa para verilebilecek bir ürün değil ülkemiz şartlarında. 75 inç 120 hz ips panel bu tv nin gayet mutlu edeceğini tahmin ediyorum. Alan herkese hayırlı olsun.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri