Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 20000 TL'ye kadar TV tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

eskici

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Fark etmiyor
Merhabalar,
Birkaç haftalık araştırmalarım sonucunda ihtiyaçlarımı ve bütçemi belirledim. Bu doğrultuda;
  • Android işletim sistemli,
  • Servisi konusunda güvenilir,
  • Maç ve sinema ağırlıklı içeriklerin seyrine uygun,
  • 50-55 inç boyutlarında, fiyatı en fazla 20.000 TL olan bir televizyon arayışı içerisindeyim.
Bu özellikler dışında şunları da belirteyim: Birincisi, yerli veya yabancı markalardan önerilere açığım. İkincisi, araştırmalarımda TCL markasının modellerine pek çok kez rastladım fakat markanın Türkiye piyasasında yaklaşık 3 senedir var olmasından ötürü, gerek servisi gerek kullanıcı memnuniyetleriyle alakalı kuşkularım var. Eğer bu markaya ait önerileriniz varsa bu endişelerimi giderecek şekilde yanıt verebilirseniz sevinirim.
Açıkçası, şu an yakın olduğum seçenek Vestel'in 55QA9700 modeli. @Vesteloji ve @Adem Helvacı beyefendilerin ilgili model üzerinde yaptıkları incelemeleri değerlendirdiğimde ürünün beni cezbettiğini söyleyebilirim. Aklıma takılan tek sorun, serinin 50" modelinde 12 COF kullanılırken 55" modelde bu sayı yarıya düşmüş. Ekran boyutundan ödün verip 50" modelde karar kılsam bu sefer de LG yerine HKC panel tercih etmiş olacağım. Sözün kısası tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

55UA9090 ya da 55QA9700 alabilirsiniz. Google TV olsun derseniz 55UG9630 alabilirsiniz.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz modellerdeki panellerde de 6 adet COF bulunuyor, 55" bir televizyon için bu yeterli midir? Çünkü Adem Bey'in videolarında ve forumdaki inceleme yazılarında, bu büyüklükteki bir ekran için bu COF sayısının yetersiz olduğu yönündeki görüşleri hatırlıyorum. Açıkçası bu durum beni panelin ömrü konusunda düşündürüyor. Önerebileceğiniz başka bir marka (TCL de olabilir) veya model varsa yazabilirseniz memnun olurum.

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz modellerdeki panellerde de 6 adet COF bulunuyor, 55" bir televizyon için bu yeterli midir? Çünkü Adem Bey'in videolarında ve forumdaki inceleme yazılarında, bu büyüklükteki bir ekran için bu COF sayısının yetersiz olduğu yönündeki görüşleri hatırlıyorum. Açıkçası bu durum beni panelin ömrü konusunda düşündürüyor. Önerebileceğiniz başka bir marka (TCL de olabilir) veya model varsa yazabilirseniz memnun olurum.
E tabi ömrünü etkiler 6 COF olması. En fazla 20.000 TL fiyata TCL'de düzgün televizyon yok. 55C645 derim ama bütçenizi aşar.

E tabi ömrünü etkiler 6 COF olması. En fazla 20.000 TL fiyata TCL'de düzgün televizyon yok. 55C645 derim ama bütçenizi aşar.
Hocam 55C645 modelinin (veya 50C645 modelinin) panel bilgileri mevcut mudur? Yakın tarihli bir konuda henüz elinize geçmediğini dile getirmiştiniz diye hatırlıyorum.

Hocam 55C645 modelinin (veya 50C645 modelinin) panel bilgileri mevcut mudur? Yakın tarihli bir konuda henüz elinize geçmediğini dile getirmiştiniz diye hatırlıyorum.
Evet 2023 model C serisi televizyonların panel kodları daha gelmedi ama yakındır gelmesi.

Hocam merhaba, yeni konu açmak istemedim aynı şekilde bana da tavsiye verir misiniz? 12 cof maksimum 20 bin bütçeyle 50 55 inç her markadan tavsiyeleriniz benim için değerli.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri