Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima 27m2 Salona Klima Konumlandırma ve Klima Tavsiyesi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Benim easy pro'dada yok ama öyle düşünme bence o işi çözmek çok basit ortalama 200 ile 500 arasında bir wi-fi priz ile çözersin.
Klima güzel olsunda ölçmek kolay.
lg alsan kompresör kalorisi düşük birde hemen hemen aynı fiyatlara geliyor vs sen daha karlısın
Tcl alsan oda midea üretimi gmcc kompresör ama mideanın orjinal ürünleri gibisi yok.
Wifi priz ile ilgili bir link atarmısın,inceleyeyim.Bende yıllar önce aldığım bu cihaz var.Bununla evdeki cihazları ölçerek eğleniyordum kendimce🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20240716_230120.jpg
    IMG_20240716_230120.jpg
    146.7 KB · Görüntüleme: 3
Wifi priz ile ilgili bir link atarmısın,inceleyeyim.Bende yıllar önce aldığım bu cihaz var.Bununla evdeki cihazları ölçerek eğleniyordum kendimce🤣

Bu watt gösteriyor mu

Yapar yapmasına ama Klimayı fiş ile prize bağlamam ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum.Sorun olmaz diye düşünüyorum ama🤔 @Adem Helvacı abide aynı sekilde test ediyor.

Yapar yapmasına ama Klimayı fiş ile prize bağlamam ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum.Sorun olmaz diye düşünüyorum ama🤔 @Adem Helvacı abide aynı sekilde test ediyor.
Aynen yıllardır adem abi öyle test yapıyor 3 yıldırda aynı şekilde ben kullanırım sorun olmaz yeterki ekipmanlar sağlam olsun kablo 3x2.5 iyisinden olsun fişin iyisinden olsun sıfır sorun

Vade farksız 6 taksit bunu aldım.Çok mutluyum yaw😬

Benim bu klimayı almama vesile olan konuyu açan @hakancinik arkadaştan,
@Adem Helvacı abiden,
Konya Midea Satış Bayi @toptanklima.com Yavuz Adak abiden,
@deLLyici kardeşimden,ismini sayamadığım tüm forumdaslardan Allah razı olsun.🥰😘
Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Hocam kablolar bile çeşit çeşit kaliteli bir marka olursa yeterli gelir tâbi.
üzerinde 3x2.5 yazan markası bellisiz bir kablo ile hes kablo karşılaştırması yaptım aradaki fark inanılmaz.
Sonuç resimdeki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 17913
İşyerinde de arkadaşım dediğini söyledi.Resimdende belli zaten.Eline sağlık 👏
Akıllı priz ne güzel bir şeymiş ya.Okumak için yanına gitmem gerekiyordu.Bunda anlık Elektrik Tüketimide var.Valla şuan nasıl sevindim bilemezsin 😬🤣

https://app.hb.biz/Pc2LxRveXqLS

İşyerinde de arkadaşım dediğini söyledi.Resimdende belli zaten.Eline sağlık 👏
Akıllı priz ne güzel bir şeymiş ya.Okumak için yanına gitmem gerekiyordu.Bunda anlık Elektrik Tüketimide var.Valla şuan nasıl sevindim bilemezsin 😬🤣

https://app.hb.biz/Pc2LxRveXqLS
Ben hazırda watmetren var diye öneri vermek istemedim olurda almak istersen forumda çeşit çeşit wi-fi priz kullnanan arkadaşlar var beğendiğin birini alırsın

İç üniteyi tam tv üzerine yapmasan iyi olur.
İç üniteler bazen su damlatabiliyor veya temizlemek istediğinde tvye su gelmesini istemezsin.

Bende eşimde koltuk üzerinde olursa daha uygun olur diye düşündük ama servis neder bilemiyorum.
Daha önce iki farklı evde klima kullanmış biri olarak önerim. Klima karşısında kapı veya yemek masası olsun. Koltuk veya tv olursa tv yi bozabilir direk vurursa koltukta da otururken açamazsın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri