Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 32 inç android tv tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sinner_54

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
5-15
Marka Model Bilgisi
Onerilen
Ufak oturma odama 32 Inc android bir tv almak istiyorum.goruntu kalitesi güzel,oled olmayan Birtane kaliteli,Birtane fiyat performans ürünü önerir misiniz?teşekkürler

Ufak oturma odama 32 Inc android bir tv almak istiyorum.goruntu kalitesi güzel,oled olmayan Birtane kaliteli,Birtane fiyat performans ürünü önerir misiniz?teşekkürler
Vestel 32FA9500 - 32FA9510
Toshiba 32LA3B63DT

Sunny Axen Onvo Awox Strong gibi markaların 32 inçleri genellikle HD Ready (720p) ve lisanslı android değil.

Aşağıda 10 En iyi 32 inç Tv Kalite Sıralaması yapılmış televizyon modellerini görebilirisiniz...
1Philips 32PFS6805Kaliteli Ses Sistemi10/9.8
2Regal 32R604HDüşük Enerji Tüketimi10/9.7
3Woon WN32DEG13Smart TV10/9.5
4Toshiba 32LL3B63DTBluetooth Desteği10/9.8
5Philips 32PHS5505Pixel Plus HD Görüntü Motoru10/9.8
6Samsung 32T5300Tizen İşletim Sistemi10/9.7
7Vestel 32H8500İnce Tasarım10/9.8
8Regal 32R4020HUygulama Desteği10/9.6
9Sunny Sheen SH32DAY04Kaliteli Görüntü10/9.5
10Yumatu 32SMT3201Smart TV Desteği

Fiber için mi DSL için mi?
Murat Bey sorunuza cevap gelmemiş ama ben size bir soru sorsam. Bana hesaplı (axen olur woon olur...) 32 inç android tvlerin içinden hız olarak en iyi ve yazılımı sorunsuz tvöreneği verebilir misiniz lütfen? Ekran kalitesi dahi aslında benim için önemli değil. Bana android olacak hesaplı olacak. Hatta 32 inçten küçük daha hesaplı küçük ekranlı varsa o da olur. Mutfağa kuracağım. Bazı android tvler sorun çıkarıyor yazılımda. Mümkün mertebe sorun çıkarmasa yeter.Yukarıdaki 32 inç Vestel tvpahalı benim için:(

Murat Bey sorunuza cevap gelmemiş ama ben size bir soru sorsam. Bana hesaplı (axen olur woon olur...) 32 inç android tvlerin içinden hız olarak en iyi ve yazılımı sorunsuz tvöreneği verebilir misiniz lütfen? Ekran kalitesi dahi aslında benim için önemli değil. Bana android olacak hesaplı olacak. Hatta 32 inçten küçük daha hesaplı küçük ekranlı varsa o da olur. Mutfağa kuracağım. Bazı android tvler sorun çıkarıyor yazılımda. Mümkün mertebe sorun çıkarmasa yeter.Yukarıdaki 32 inç Vestel tvpahalı benim için:(
32FA9510 pahalı geliyorsa benim başka önereceğim 32 inç televizyon yok maalesef. 32 inç grubunda L1 Android lisanslı ürün bulmanız çok zor. Ucuz bir televizyon alıp iyi bir Android box alacaksınız

32FA9510 pahalı geliyorsa benim başka önereceğim 32 inç televizyon yok maalesef. 32 inç grubunda L1 Android lisanslı ürün bulmanız çok zor. Ucuz bir televizyon alıp iyi bir Android box alacaksınız
Murat Bey lisanslı olması şart değil benim için.Netfliz falan izlemem ben.Bana çok kasmayan android tv gerek.

Merhaba, forumda yeniyim,
Mutfak için 32 inç kaliteli panelli olup tv box ile kullanabileceğim tv almak istiyorum. Yakın mesafeden izleneceği için 1080p olması önemli
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri