Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 40 Bin TL bandında Buzdolabı tavsiyesi (israil markası olmamalı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YALCİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

YALCİN

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40-42
Marka Model Bilgisi
arçelik bosh vestel
Dondurucu altta no-frost , yer 82.5 cm genişliğinde , 5 kişilik bir aile için 40 -42 bin bandında israile ait olmayan herhangi bir marka buzdolabı tavsiyesi alabiilrimiyim , Yılbaşından sonra zam var diye tüm stoklar tüketilmiş media markette arçelik hiç yok vestel sitesinde vestel-nfk60112-ex-gi-pro-wifi-533-lt-no-frost-buzdolabi-p-2965 böyle bir şey buldum sadece genişliğine bakarak bu genişlikte başka bi seçenekte yok zaten
bu 278552-ei-buzdolabi arçelik için bu sitede şöyle bir yorum beni vazgeçirdi
2 defa 278551 EI 2 defa 278552 EI model dolap eve girdi 4. gelen dolapta sıkıntı olunca artık yeter dedim paramı iade aldım.
bu yorumu görmeseydim arçelik web sitesinden siparişi vermiştim bile yarın üsküdar - yada kadıköye gidip bu işi bitirmem gerek mümkünse tavsiye alabilirmiyim

İsraile ait olan bir beyaz eşya markası mı varmış Türkiye'de? Yabancı olan her markaya bilinçsiz trollerce İsrail ürünü gibi bir damga yapıştırılıyor zaten son zamanlarda. Alman, Hint, Amerikan, İngiliz, Fransız, Japon, Çin ve daha diğer ülke kökenli markalara İsrail ürünü yazıp yazıp paylaşıyorlar. Bir de hakaretler küfürler, sahte görsellerle. Firmalar bu sayfalara, paylaşanlara dava açsa ne olur kimse düşünmüyor.

Buzdolabı dediğimiz cihazın kompresör ve elektronik kısımlarında mutlaka İsrail patentli, geliştirilmesinde Yahudi biliminsanlarının çalıştığı teknolojiler vardır. O yüzden en iyisi tel dolap + buz kalıbı kullanmak.

Kimse dile getirmemiş bu israil malı konusunu ve bilinçsizce damga yapıştırmamak adına böyle bi başlık açtım herhangibir marka vermedim , eyer varsa bu konuda ben hassasım ve öğrenmek istedim hepsi bu

Kimse dile getirmemiş bu israil malı konusunu ve bilinçsizce damga yapıştırmamak adına böyle bi başlık açtım herhangibir marka vermedim , eyer varsa bu konuda ben hassasım ve öğrenmek istedim hepsi bu
Hassasiyetiniz olabilir bu tamamiyle doğal ama yerli markalarımızı bile yalan yanlış bir şekilde İsrail markası diye boykot listelerine koyup milletin aklını karıştıran karaktersizler var o yüzden uyarıda bulunmuş arkadaşlar.

15 Yılın üzerine buzdolabım bozulunca buzdolabı almak adına ulaştım bu foruma , beyaz eşya bayisi yada satıcısı değilim , bu konuda herhangi bir uzmanlıığımda yok , google'mak iyi bir fikir gibi gelsede
Kod:
yerli markalarımızı bile yalan yanlış bir şekilde İsrail markası diye boykot listelerine koyup milletin aklını karıştıran karaktersizler yüzünden

burda uzmanı varken kaynağı berlli olmayan bir yere güvenmeyeyim diye ,
israil markası olmamalı diye sadece parantez açımış soru bile sormamış birine,
İsraile ait olan bir beyaz eşya markası mı varmış Türkiye'de? şeklinde yanıt verilmez, keza bu bir uyarı değil bir soru . Bir kaç tespit ve birazda tehdit içeriyor neyse eminim iyi bir insandır .
az önce aldım bi simens çokda önemli değil
Siemens KG76PAWC0N alınabilir.

bu kalmamış stokda yokmuş bi alt modelimi nedir aldım bi tane gitti
kıymetli vaktin ve değerli yanıtın için teşekkür ederim. minnettarım.

15 Yılın üzerine buzdolabım bozulunca buzdolabı almak adına ulaştım bu foruma , beyaz eşya bayisi yada satıcısı değilim , bu konuda herhangi bir uzmanlıığımda yok , google'mak iyi bir fikir gibi gelsede
Kod:
yerli markalarımızı bile yalan yanlış bir şekilde İsrail markası diye boykot listelerine koyup milletin aklını karıştıran karaktersizler yüzünden

İsraile ait olan bir beyaz eşya markası mı varmış Türkiye'de? şeklinde yanıt verilmez, keza bu bir uyarı değil bir soru . Bir kaç tespit ve birazda tehdit içeriyor neyse eminim iyi bir insandır .

Aldığınız modeli paylaşırsanız ve dolap kurulunca deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz hayırlı olsun.

Kod:

Havadan nem kapmışsınız.

İsraile ait olan bir beyaz eşya markası mı varmış Türkiye'de? Yabancı olan her markaya bilinçsiz trollerce İsrail ürünü gibi bir damga yapıştırılıyor zaten son zamanlarda. Alman, Hint, Amerikan, İngiliz, Fransız, Japon, Çin ve daha diğer ülke kökenli markalara İsrail ürünü yazıp yazıp paylaşıyorlar. Bir de hakaretler küfürler, sahte görsellerle. Firmalar bu sayfalara, paylaşanlara dava açsa ne olur kimse düşünmüyor.
Kaynağı belli olmayan sosyal medya hesaplarının paylaştığı boykot listelerine körü körüne inanan ciddi bir kesim var. Yerli bir deterjan markasını o listede gördüğü için saplantı derecesinde inanmış bir kadın vardı. Kimse ikna edememiş. O listeye güveniyormuş. İnternete girip araştırmak zor geliyor. Elindeki telefonu kır o zaman denildiğinde aldık bir kere diyor, kısaca yemiyor. Firmalar marka değerini düşürmekten ve yalan bilgiyi alenen yaymaktan dava açabilir ama şu hassas dönemde kurum imajını zedeler düşüncesiyle yapmıyorlardır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri