- Bütçe
- 20000
- Marka Model Bilgisi
- tcl, samsung, toshiba, grundig
merhaba, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu forumdan haberdar oldum. bir televizyon almam gerekiyor ve buraya danışabileceğimi düşündüm.
an itibariyle bir arkadaşıma ait sony kd-55x89j kullanıyorum. bir buçuk ay sonra televizyonu alacak. kullandığım televizyondan genel olarak memnunum fakat farklı önerilere de açığım. salonumun yapısı gereği televizyon yandan da izleniyor bu sebeple yandan görüntüsünün de iyi olması benim için önemli bir husus. google tv olması tercihim olur. televizyonumun şu an olduğu üniteye 58" olanlar da sığabilir dolayısıyla sadece 55" ile kısıtlı değil baktıklarım. hatta ayaklar ortada olursa 65" dahi tercih edebilirim.
bütçem 20 bin lira civarı, biraz daha yukarı ya da aşağı olabilir. uzun süre kullanabileceğim beni üzmeyecek bir tv arayışım var. aşağıya ilgilendiğim modelleri bırakıyorum, burada yer almasa da benzer fiyat skalasında önerileriniz olursa değerlendirmekten memnun olurum.
Samsung 55CU7000 55" 138 Ekran Uydu Alıcılı Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV
Toshiba 55QL5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV
TCL 55P635 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV
Toshiba 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV
Grundig 55 GHU 8000 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV
an itibariyle bir arkadaşıma ait sony kd-55x89j kullanıyorum. bir buçuk ay sonra televizyonu alacak. kullandığım televizyondan genel olarak memnunum fakat farklı önerilere de açığım. salonumun yapısı gereği televizyon yandan da izleniyor bu sebeple yandan görüntüsünün de iyi olması benim için önemli bir husus. google tv olması tercihim olur. televizyonumun şu an olduğu üniteye 58" olanlar da sığabilir dolayısıyla sadece 55" ile kısıtlı değil baktıklarım. hatta ayaklar ortada olursa 65" dahi tercih edebilirim.
bütçem 20 bin lira civarı, biraz daha yukarı ya da aşağı olabilir. uzun süre kullanabileceğim beni üzmeyecek bir tv arayışım var. aşağıya ilgilendiğim modelleri bırakıyorum, burada yer almasa da benzer fiyat skalasında önerileriniz olursa değerlendirmekten memnun olurum.
Samsung 55CU7000 55" 138 Ekran Uydu Alıcılı Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV
Toshiba 55QL5D63DT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV
TCL 55P635 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV
Toshiba 58UA3D63DT 58'' 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV
Grundig 55 GHU 8000 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV