Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55inç veya 50 inç

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

omeryldrm.33

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
10.000-13.000
Marka Model Bilgisi
PEAQ
Hocam merhabalar lütfen mesajıma cevap verirseniz çok sevinirim Media Markttan PEAQ 55 İNÇ 139 cm almayı düşünüyordum size sormak istedim sizce nasıl veya öneriniz ne var ne alsam
Grundig mi alsam Grundig 55 ghu 8000
Ne alayım
bütçem 10bin 13 bin arası

Sunny'nin ürettiği Peaq'yu önermem. Arçelik üretimi olan Grundig ve benzerlerinin hiçbir şekilde panel bilgilerini veremedikleri için önermiyoruz. Ayrıca sahip olduğum TV 3 yıllık garantisinin bitmesinden 4 ay sonra led barları bozulduğu için kişisel olarak da önermiyorum. Beklentim en azından 5 yıla yaklasmasiydi.

Bunlar yerine Vestel üretimi bir ekonomik bir ürün öneriyorum. Aşağıdaki ürünler Vestel üretimidir. Daewoolar 3 yıllık garantilidir ve satıcısı Hepsiburada; Techwoodlar 2 yıllık garantilidir ve satıcısı Vestel 'in kendisidir.

Gözünüzün tuttuğu bir ürünü yeniden üstadlara danışmak için yeniden bu başlık altına sorabilirsiniz.

Sunny'nin ürettiği Peaq'yu önermem. Arçelik üretimi olan Grundig ve benzerlerinin hiçbir şekilde panel bilgilerini veremedikleri için önermiyoruz. Ayrıca sahip olduğum TV 3 yıllık garantisinin bitmesinden 4 ay sonra led barları bozulduğu için kişisel olarak da önermiyorum. Beklentim en azından 5 yıla yaklasmasiydi.

Bunlar yerine Vestel üretimi bir ekonomik bir ürün öneriyorum. Aşağıdaki ürünler Vestel üretimidir. Daewoolar 3 yıllık garantilidir ve satıcısı Hepsiburada; Techwoodlar 2 yıllık garantilidir ve satıcısı Vestel 'in kendisidir.

Gözünüzün tuttuğu bir ürünü yeniden üstadlara danışmak için yeniden bu başlık altına sorabilirsiniz.

Yardımcı olup uğraştigin için teşekürler
Peki ya TCL 55 P735 nasıl

Yardımcı olup uğraştigin için teşekürler
Peki ya TCL 55 P735 nasıl
Tcl'i ve bazı modellerini üstadlar donanımdan ötürü öneriyorlar. Forumda ararsanız bulabilirsiniz. Ama ben kişisel olarak önermiyorum. Çünkü servis kalitesini oturtamadılar hâlâ. O yüzden güven vermiyor. LED TV söz konusu ise en azından LED bar değişimi gerekli olacak.En azından bunun için servis ile muhatap olacaksınız.Mesela sizin oradaki servis kaliteli, iyi eğitimli, tamir gerekirse sorun çıkarmayacak bir servis olabilir ama benim oradaki keyfi davranıp sorun çıkartabilir. Vestel de prosedürü ve servisleri daha oturmuş halde. Ben elimdeki seçenekler içinde tüketici hakem heyeti başvurma ihtimalimin en az olduğu seçeneği seçmeyi daha çok yeğlerim.

Tcl'i ve bazı modellerini üstadlar donanımdan ötürü öneriyorlar. Forumda ararsanız bulabilirsiniz. Ama ben kişisel olarak önermiyorum. Çünkü servis kalitesini oturtamadılar hâlâ. O yüzden güven vermiyor. LED TV söz konusu ise en azından LED bar değişimi gerekli olacak.En azından bunun için servis ile muhatap olacaksınız.Mesela sizin oradaki servis kaliteli, iyi eğitimli, tamir gerekirse sorun çıkarmayacak bir servis olabilir ama benim oradaki keyfi davranıp sorun çıkartabilir. Vestel de prosedürü ve servisleri daha oturmuş halde. Ben elimdeki seçenekler içinde tüketici hakem heyeti başvurma ihtimalimin en az olduğu seçeneği seçmeyi daha çok yeğlerim.
11bine düşmüş fiyatı iyi değilmi sence reisim tcl 55 P735

11bine düşmüş fiyatı iyi değilmi sence reisim tcl 55 P735
Ben her zaman oturmuş bir servisli markadan yanayım.Ama en son kararı tartarak siz vereceksiniz.

Tv'yi sormak için başka bir konu açmişsiniz. Tcl konusunda daha iyi bilen üstadların o konu başlığı altında cevap vereceklerine eminim. Ama benim önerdiklerim arasından da bir model seciverin ve cevap veren üstada karşılaştırmasını rica ediverin. Daha iyi kafanıza oturur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri