Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55pml9008 - 65pml9008

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ylmz3414

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Philips
Philips 55PML9008 serisini tavsiye eder misin? 30bin bandına 120hz miniled, f/p olarak düşünüyorum. 120hz olması benim için mühim. En az 55 inç olmak şartıyla fiyat fiyat tavsiyelerine açığım. 30-40-50-60bin bandına tek tek tavsiye ettiğin ürünler nelerdir? Teşekkürler

Philips 55PML9008 serisini tavsiye eder misin? 30bin bandına 120hz miniled, f/p olarak düşünüyorum. 120hz olması benim için mühim. En az 55 inç olmak şartıyla fiyat fiyat tavsiyelerine açığım. 30-40-50-60bin bandına tek tek tavsiye ettiğin ürünler nelerdir? Teşekkürler
Hocam Philips satış sonrası hizmet anlamında kötü bir marka ama sıkıntı yaşamayabilirsiniz tabi o da şans işi
Pml serisi iyi değil deniyordu sanki ama forumdaki diğer arkadaşların da fikirlerini almak lazım

Bir önce ki serisi olan 9507 yi kullanıyorum memnunum genel anlamda.
9008 in en büyük eksisi işletim sistemi bana kalırsa onun dışında f/p denebilir evet.

30-35k fiyat bandında 55pus8848 de mevcut. LG tarafından 55qned816 var. Az daha bütçeyi zorlarsam Samsung 55qn85c aklıma yatıyor. Ürünlerin sağlamlığını ve uzun ömürlülüğünü de düşündüğümüzde hangilerini tavsiye edersiniz? Adem Bey, bana da yardımcı olabilir misiniz?

30-35k fiyat bandında 55pus8848 de mevcut. LG tarafından 55qned816 var. Az daha bütçeyi zorlarsam Samsung 55qn85c aklıma yatıyor. Ürünlerin sağlamlığını ve uzun ömürlülüğünü de düşündüğümüzde hangilerini tavsiye edersiniz? Adem Bey, bana da yardımcı olabilir misiniz?
Bu şekilde bakarsanız karar vermeniz çok zorlaşır önemli kriterlerinizi belirleyin Android önemlimi ? Ambilight ne kadar önemli sizin için ? Mesela saydıklarınızdan LG yi elerdim.

Bu şekilde bakarsanız karar vermeniz çok zorlaşır önemli kriterlerinizi belirleyin Android önemlimi ? Ambilight ne kadar önemli sizin için ? Mesela saydıklarınızdan LG yi elerdim.
Miniled teknolojisi ve 120hz benim için kritik nokta. Amblight teknolojisi benim için çok da şart değil. Açıkçası philips kullanıcılarından da hatırı sayılır şikayet okudum. 55qn85c 40k bandında aklıma baya bir yatıyor. Fiyatını daha da kelepir görürsem 55qn90c'yi de düşünebilirim. 55qn85c'nin f/p olduğunu düşünüyorum.

Miniled teknolojisi ve 120hz benim için kritik nokta. Amblight teknolojisi benim için çok da şart değil. Açıkçası philips kullanıcılarından da hatırı sayılır şikayet okudum. 55qn85c 40k bandında aklıma baya bir yatıyor. Fiyatını daha da kelepir görürsem 55qn90c'yi de düşünebilirim. 55qn85c'nin f/p olduğunu düşünüyorum.
Pml serisinin diğer versiyonu olsa Philips derdim ama 9008 biraz kırpılmış model. İşletim sistemi ve Ambilight çok elzem değilse qn85c güzel seçenek güvenli liman gibi duruyor.

Bütçeniz el veriyorsa yine Samsung marka bir Soundbarla çok güzel set olabilir tavsiye ederim.

Pml serisinin diğer versiyonu olsa Philips derdim ama 9008 biraz kırpılmış model. İşletim sistemi ve Ambilight çok elzem değilse qn85c güzel seçenek güvenli liman gibi duruyor.

Bütçeniz el veriyorsa yine Samsung marka bir Soundbarla çok güzel set olabilir tavsiye ederim.
55qn85c 40k bandında, 55qn90c 50k bandında. Takribi 10k farka değecek bir fark görüyor musunuz? Rica etsem bu ikisini de fiyatlarını da göz önüne aldığımızda kıyaslayabilir misiniz?

Merhaba hocam 65pml9507 kullanıcısı olarak ambilight isteğimden dolayı tercih ettim. Tv ambilight arızasından dolayı 2 kez servise gitti. Sonra değişim kararı çıktı Tv'yi vatan bilgisayara teslim ettim. 1 yıllık kullanım süresinde yaklaşık 3 ay tvden mahrum kaldım. Yani şans demekten başka birşey gelmiyor elden. Şuan bana 65pml9008'i yerine önerdi vatan kabul etmiyeceğimi ilettim. Çünkü bayağı kırpılmış model benim tv ile kıyasladığımda. Eğer ki 65pml9008 serisi tercih ederseniz şu sıralar geceleri sık sık vatan bilgisayarda indirime giriyor 38 bin bandına iniyordu galiba takip edip o indirim sırasında almak faydalı olur gibi. Evimde 13 yıldır philips tv kullanıyordum hiç br sorun yaşamadığım ve memnun olduğum için yine philips tercih ettim. Şansıma böyle bir olayla karşılaştım. Forumu incelerseniz ya da şikayet var sayfasına bakarsanız sadece philips değil, LG ve Samsungtanda bir hayli muzdarip olan tüketici mevcut. Genel bir deyimle elktronik tamamiyle şans işi (Ben bir arkadaşımdan görüp aldım onda hiç sorun yok, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı onlarda hiç bir sıkıntı yaşamadı.) ama ambilighta alışınca diğer tvler pek keyif vermiyor film ve oyunda cidden zevk katıyor kullanıma, bir kullanıcı olarak yorumum.

Merhaba hocam 65pml9507 kullanıcısı olarak ambilight isteğimden dolayı tercih ettim. Tv ambilight arızasından dolayı 2 kez servise gitti. Sonra değişim kararı çıktı Tv'yi vatan bilgisayara teslim ettim. 1 yıllık kullanım süresinde yaklaşık 3 ay tvden mahrum kaldım. Yani şans demekten başka birşey gelmiyor elden. Şuan bana 65pml9008'i yerine önerdi vatan kabul etmiyeceğimi ilettim. Çünkü bayağı kırpılmış model benim tv ile kıyasladığımda. Eğer ki 65pml9008 serisi tercih ederseniz şu sıralar geceleri sık sık vatan bilgisayarda indirime giriyor 38 bin bandına iniyordu galiba takip edip o indirim sırasında almak faydalı olur gibi. Evimde 13 yıldır philips tv kullanıyordum hiç br sorun yaşamadığım ve memnun olduğum için yine philips tercih ettim. Şansıma böyle bir olayla karşılaştım. Forumu incelerseniz ya da şikayet var sayfasına bakarsanız sadece philips değil, LG ve Samsungtanda bir hayli muzdarip olan tüketici mevcut. Genel bir deyimle elktronik tamamiyle şans işi (Ben bir arkadaşımdan görüp aldım onda hiç sorun yok, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı onlarda hiç bir sıkıntı yaşamadı.) ama ambilighta alışınca diğer tvler pek keyif vermiyor film ve oyunda cidden zevk katıyor kullanıma, bir kullanıcı olarak

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri