Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon 8000-15000 Arası Televizyon Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

UcanHollandali

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, anneanneme televizyon almak istiyorum ama türk markalara çok güvenemiyorum bu fiyat aralığında fiyatının hakkını veren iyi televizyon var mıdır? Samsung M7 düşünüyordum ancak pek sıcak bakmıyor kendisi ‘bilindik’ servisi olanlardan kullanırım diye tutturdu ama arçelik servisini bozmuş vestel’de saçma sapan yerlerden panel getiriyormuş. Evine internet bağlattık, smart TV özelliği akıcı olsun istiyorum. Bu yüzden Samsung Tizen veya Androidden şaşmamak gerekiyormuş. Bir öneriniz var mıdır?

Editleyemedim, yanlardan izlenecek ve en çok akşam üzeri kullanılacak o yüzden VA panel tercihimdir

Hocam yandan izleyeceksen VA senin için yanlış tercih olacaktır. Ölçü olarak ne düşünüyorsun ? Ona göre bir ürün bulalım.
Merhaba yandan dediğim 15-20 derece yine de etkiler mi? Sürekli gece kullanılacağı için VA demiştim . 43 inçe karar verirsek kesinlikle samsung alacağız o yüzden şu an aradığım opsiyonlar 50-55 arası. 12000 liraya Vestel 58U9510 bulduk ama brnim içim pek ısınmadı vestel smart olduğu için. Siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba yandan dediğim 15-20 derece yine de etkiler mi? Sürekli gece kullanılacağı için VA demiştim . 43 inçe karar verirsek kesinlikle samsung alacağız o yüzden şu an aradığım opsiyonlar 50-55 arası. 12000 liraya Vestel 58U9510 bulduk ama brnim içim pek ısınmadı vestel smart olduğu için. Siz ne düşünüyorsunuz
Bütçenizdeki Android-Google TV işletim sistemli televizyonlar kasma donma yapabilir donanım zayıf olduğu için. O yüzden Smart alıp Android işini dışarıdan ekstra bir Android kutu takmak daha güzel bir çözüm olur. Biraz bütçe arttırarak Vestel 55Q9900, 55QA9700; Grundig 55GHU9000 ve 55GHU8000 modellerine bakın derim. Grundig'in Google-Android işletim sistemli televizyonları Vestel'e göre daha stabil o yüzden Vestel önerilerim genelde Smart versiyonlardan olur.

Bütçenizdeki Android-Google TV işletim sistemli televizyonlar kasma donma yapabilir donanım zayıf olduğu için. O yüzden Smart alıp Android işini dışarıdan ekstra bir Android kutu takmak daha güzel bir çözüm olur. Biraz bütçe arttırarak Vestel 55Q9900, 55QA9700; Grundig 55GHU9000 ve 55GHU8000 modellerine bakın derim. Grundig'in Google-Android işletim sistemli televizyonları Vestel'e göre daha stabil o yüzden Vestel önerilerim genelde Smart versiyonlardan olur.
55QA ile Q arasındaki fark nedir

Anladım. 23 bine kadar önerebileceğiniz gerçekten fiyatının hakkını veren kaliteli bir şey var mı? Q9900u gördüm bugün gerçekten güzel cihaz ama fiyatı pahalı. Cuma spotçuya gidip oradan seçim yapmayı planlıyorum. Başka Türk marka önerileriniz varsa hepsinin bir listesine atıp adamdan fiyat çıkarmasını isteyebilirim

Anladım. 23 bine kadar önerebileceğiniz gerçekten fiyatının hakkını veren kaliteli bir şey var mı? Q9900u gördüm bugün gerçekten güzel cihaz ama fiyatı pahalı. Cuma spotçuya gidip oradan seçim yapmayı planlıyorum. Başka Türk marka önerileriniz varsa hepsinin bir listesine atıp adamdan fiyat çıkarmasını isteyebilirim
Spotçulardan almayın garanti açısından sorun olabilir.

Spotçulardan almayın garanti açısından sorun olabilir.
Spotçu değilmiş. Yetkili bayide hasarlı ürün olarak gösterip sonra çalışan indirimi yapıyorlarmış. Bu 9900 ve 9700 içinde yapabilirler mi diye sordum bakıcaz artık ne çıkarsa. 43 samsungu gördüm bu gün gerçekten çok kaliteli bir panel ama kadın 3 metreden izliyor o yüzden kalite pahasına büyük ekrana geçmeye çalışıyorum. 58 vestel CHOT veya PANDA panel yazıyor forumda. Hayatımda hiç duymadığım üreticiler, sizin bir deneyiminiz var mı?

Piyango oynamaya gerek yok satıcıdan seri numarasını alın ürünün bakarız hangi panel var ona göre alırsınız.
Hocam online bayi olduğu için vermiyorlar. Bende kargo geldiğinde büyük ihtimalle burada olmayacağım o yüzden dedim. Panda olmadığını sürece sıkıntı yok gibi. Bir de bu dediğim bime gelecek olan Senna SN50F950 hakkında düşünceniz nelerdir. Garanti uzatma yaptırsak bile başımız ağrır mı? Ankara Çankaya servisliyle görüştüm, işinin ehli gibi gözüküyorlar ama telefondaki adam pek ilgisizdi sanki

Piyango oynamaya gerek yok satıcıdan seri numarasını alın ürünün bakarız hangi panel var ona göre alırsınız.
55QA9700 hala tek panel mi bir bakabilir misiniz? Birde 50Q9900 deki HKC VA ile LG IPS de bu modeldeki LG IPS de yine hep QLED değil mi? HKC VA LG IPS den saha kalitesizdir diyebilir miyiz? Yüksek kontrasta sahip olması ve panel ömrünün daha iyi olması (cont yüzünden) biraz ona itiyor da beni. Yarın alacağız o yüzden bu kadar yazıyorum yanlış algılamayın lütfen

55QA9700 hala tek panel mi bir bakabilir misiniz? Birde 50Q9900 deki HKC VA ile LG IPS de bu modeldeki LG IPS de yine hep QLED değil mi? HKC VA LG IPS den saha kalitesizdir diyebilir miyiz? Yüksek kontrasta sahip olması ve panel ömrünün daha iyi olması (cont yüzünden) biraz ona itiyor da beni. Yarın alacağız o yüzden bu kadar yazıyorum yanlış algılamayın lütfen
1- 55QA9700 tekil değil.

2- 50 inç grubunda IPS ve türevlerini bulamazsınız. VA ve türevleri çıkar.

3- IPS ve VA farketmeksizin seri komple QLED.

4-LG IPS mi yoksa HKC VA mı sizin kullanım senaryonuza göre değişir. IPS panellerde renk canlı olur yan açılarda renklerde solmaz olmaz. VA panellerde ise kontrast daha yüksek olur, siyah renk başarımı daha iyi olur fakat yan açılarda renklerde solma olabilir.

1- 55QA9700 tekil değil.

2- 50 inç grubunda IPS ve türevlerini bulamazsınız. VA ve türevleri çıkar.

3- IPS ve VA farketmeksizin seri komple QLED.

4-LG IPS mi yoksa HKC VA mı sizin kullanım senaryonuza göre değişir. IPS panellerde renk canlı olur yan açılarda renklerde solmaz olmaz. VA panellerde ise kontrast daha yüksek olur, siyah renk başarımı daha iyi olur fakat yan açılarda renklerde solma olabilir.
Hocam peki olan paneller hangisi, sitede tekil yazıyor. Bıktım bu türk üretici saçmalığından. HKC kötü bir marka mı?

Hocam peki olan paneller hangisi, sitede tekil yazıyor. Bıktım bu türk üretici saçmalığından. HKC kötü bir marka mı?
Sitedeki yazı yazıldıktan sonra değişiyor maalesef işler. Bizde yetişemiyoruz firmaların garipliklerine. Onlarda kendilerince haklı yanları vardır temin sıkıntısı yaşanmasın diye farklı üreticilerle anlaşıyorlar. HKC kötü bir marka değil. Çok iyi bir marka da değil. orta seviye iş görecek ürünleri olan bir firma.

Merhaba, anneanneme televizyon almak istiyorum ama türk markalara çok güvenemiyorum bu fiyat aralığında fiyatının hakkını veren iyi televizyon var mıdır? Samsung M7 düşünüyordum ancak pek sıcak bakmıyor kendisi ‘bilindik’ servisi olanlardan kullanırım diye tutturdu ama arçelik servisini bozmuş vestel’de saçma sapan yerlerden panel getiriyormuş. Evine internet bağlattık, smart TV özelliği akıcı olsun istiyorum. Bu yüzden Samsung Tizen veya Androidden şaşmamak gerekiyormuş. Bir öneriniz var mıdır?
merhaba akakçe de 40 inç bir samsung var işini görür diye düşünüyorum bir incele

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri