Et, tavuk, balık. Her türlü ızgara işi bizde. Bana bırak. Ben sana yapacak iş bulurum.Yalnız BARETLİNİN YERİ de tutar. Bilinmedik duyulmadık. Sadece ne yapacağımız önemli. @İlteriş Yılmaz artık yapar tavukları ben de masa kurarım en fazla![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Et, tavuk, balık. Her türlü ızgara işi bizde. Bana bırak. Ben sana yapacak iş bulurum.Yalnız BARETLİNİN YERİ de tutar. Bilinmedik duyulmadık. Sadece ne yapacağımız önemli. @İlteriş Yılmaz artık yapar tavukları ben de masa kurarım en fazla![]()
Tabi tabi, hemen test edelim.Ooooo biz Sarıyer böreğini çok güzel test ederiz değil mi @İlteriş Yılmaz![]()
Ne demişler mm şey.. Partner in crime@Yelda Helvacı siz ikiniz tehlikelisiniz.![]()
Sen beni Yelda Helvacı mı zannettin ki ben post kasayımTabi tabi, hemen test edelim.
Yalnız her mesajı tek tek yanıtlayıp post kasan admin mi olur.![]()
Mesaj sayısını artırıp ödül almaya çalışıyor olabilir, az gibi duruyor çünkü "yalnızca" dört basamaklıTabi tabi, hemen test edelim.
Yalnız her mesajı tek tek yanıtlayıp post kasan admin mi olur.![]()
Sen kendi mesaj sayına baktın mı?Mesaj sayısını artırıp ödül almaya çalışıyor olabilir, az gibi duruyor çünkü "yalnızca" dört basamaklıBen birkaç tane ödül almışım öyle çok şirin
![]()
Naptınız kızın msj ayarlarınla oynamışsınız ?10 bin küsür ?Sen kendi mesaj sayına baktın mı?![]()
Ya kendi kastığı postlara bakmadan ana laf etmiş bu GızNaptınız kızın msj ayarlarınla oynamışsınız ?10 bin küsür ?
Üüüff ben bu forumu ele geçiririm artık kimse tutamaz beniSen kendi mesaj sayına baktın mı?![]()
Yelda abla 5 basamaklı olmuşum herkeşlerden çokNaptınız kızın msj ayarlarınla oynamışsınız ?10 bin küsür ?
Ay kıyamam ne de çok sevinmiş. Yalnız neye sevindiğini anlayamadım ben, Hangi basamaklar?Yelda abla 5 basamaklı olmuşum herkeşlerden çok![]()
Piiii göklerdeyken, güm diye yere çakıldımAy kıyamam ne de çok sevinmiş. Yalnız neye sevindiğini anlayamadım ben, Hangi basamaklar?
Ben az önce kendime laf etmiştim, konu nereye geldi puhahahahahaBu arada attığım her bir mesajımda alnımın teri , gözümün nuru, elimin emeği vardır, 4525 diyorsa, 4525 mesajı tek tek yazmışımdır anadın mı![]()
Zuhahahahahaha ben de bana laf ettin zannettim loooooBen az önce kendime laf etmiştim, konu nereye geldi puhahahahaha![]()
Benim güzel kardeşime KADİM ÜYE olmak yakışır.Piiii göklerdeyken, güm diye yere çakıldım![]()
Canım abim yaaaBenim güzel kardeşime KADİM ÜYE olmak yakışır.
Aramıza hoşgeldin diyelim.
Mesaj sayını gerçek haline aldım ama seni de Kadim Üyeler grubuna aldık, yeter ki yüzün gülmeye devam etsin![]()
17 yıl önce donanımhaber de wp da yazışır gibi arkadaşlarla sohbetdeydik .Adem de başka bir konuda bundan bahsetmiş benim için.Donanımhaber dışında ilk kez foruma düzenli bir şkeilde uğruyor,sohbet ediyorum. Aile ortamı gibi olsun istiyoruz kavgasız hoş sohbetlerle devam edelim inşallah.Canım abim yaaasıfatlar gelip geçici, onlar önemsiz şeyler. Önemli olan sohbet edebilmek, keyif alabilmek. Ve hatta iletişimi sevmek.
Ben şimdiye kadar kim bilir kaç forumda üyeydim. Hiçbir foruma adımı yazmadım. Hiçbir forumda da aktif olmadım. Uzaktan izleyen sessiz tipler olur ya. Onlardan olurdum. En fazla merak ettiğim bir durumda kişiye özel mesaj atardım. Ha bu arada, sizleri daha önce başka forumda görmedim, gördüysem de dikkat etmemiş olabilirim. Youtube videolarından gelenlerdenim
Yazarken hiçbir zaman demedim ki "Dur düşüneyim, doğru şey yazayım, aman yanlış olmasın, yapay da olsa karşımdakilere göre konuşayım." Öyle bir samimiyet hissettim ki, yanlış da olsa yanlış düşünmüş hata yapmış olabilirim ama çözeriz. Abi-kardeş, abla-kardeş, arkadaş, dost ilişkisi gibi hissettim hep. Tek isteğim var, kimseyi kırmamak![]()
Var ol kardeşim. Aynı samimiyetler içerisinde yazıyoruz.Canım abim yaaasıfatlar gelip geçici, onlar önemsiz şeyler. Önemli olan sohbet edebilmek, keyif alabilmek. Ve hatta iletişimi sevmek.
Ben şimdiye kadar kim bilir kaç forumda üyeydim. Hiçbir foruma adımı yazmadım. Hiçbir forumda da aktif olmadım. Uzaktan izleyen sessiz tipler olur ya. Onlardan olurdum. En fazla merak ettiğim bir durumda kişiye özel mesaj atardım. Ha bu arada, sizleri daha önce başka forumda görmedim, gördüysem de dikkat etmemiş olabilirim. Youtube videolarından gelenlerdenim
Yazarken hiçbir zaman demedim ki "Dur düşüneyim, doğru şey yazayım, aman yanlış olmasın, yapay da olsa karşımdakilere göre konuşayım." Öyle bir samimiyet hissettim ki, yanlış da olsa yanlış düşünmüş hata yapmış olabilirim ama çözeriz. Abi-kardeş, abla-kardeş, arkadaş, dost ilişkisi gibi hissettim hep. Tek isteğim var, kimseyi kırmamak![]()
ilteriş ve diğer arkadaşlar ile anıtkabir gezimizden sonra waffle isteğimiz üzerine Ankarada şahane bir yere götürmüştü bizi. valla o günden beri doğru düzgün waffle yemedim desem yeridir.o masada sohbet esnasında seydikemer de oturduğunu öğrendikVar ol kardeşim. Aynı samimiyetler içerisinde yazıyoruz.
Bizler Donanımhaberin çok eski yıllarını bilen ve hakikaten forum olduğu yıllardan bu ortama aşina olan kişiler olduğumuz için içimizde hep bir özlem vardı buna dair.
Çok uğraştık, mücadeleler verdik ancak nihayet böyle bir ortamda aynı keyifli güzel sohbetleri sizler sayesinde yakalayabildik.
Düşün ki ben DH de Boldshark diye bir arkadaş ile tanışmıştım hatta Yeldoş da tanır aynı forumdan, bugün kendisi ile halen telefonda görüşürüz. Daha yüz yüze tanışmadık, 2007 lerden beri sohbetimiz vardır, hiç görüşmedik ama hiç de kopmadık.
Buradaki diyaloglar çıkar ilişkisiz, o nedenle güzel saf ve temiz.
@aeronics Okan kardeşimizle de böyle böyle tanıştık mesela, Geçen sene ziyaretimize geldi ne güzel
Biz sevgili @İlteriş Yılmaz ile aramızda birkaç sokak fark ile aynı yerde yaşıyormuşuz ama forumun Anıtkabir buluşmasında tanıştık mesela düşün![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.