Tek kişi kullanacağım. Uygun fiyatlı, temizleme zorluğu olmayan ve basit bir şey yeterli benim için.
Hepsiburada'da şunu gördüm. Bu civarda başka ürünler de var.
Hepsiburada'da şunu gördüm. Bu civarda başka ürünler de var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KatılıyorumTek kişide olsanız bu gelince şaşırırıp oyuncak sanabilirsiniz. Bence daha 5lt altını asla almayın derim. Markayla ilgili bilgim yok lakin öncüleri Philips,Cosori ve Xiaomi.
Usta sen de kervana katılacakmısın yoksa?Aha Air frayer imi buldum
![]()
Russell Hobbs 26520-56/RH 5.5L Satisfry Air Grill Çok Amaçlı Pişirici Airfryer Fiyatı ve Özellikleri
Russell Hobbs 26520 56 RH 5.5L Satisfry Air Grill Çok Amaçlı Pişirici Airfryer fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Russell Hobbs 26520 56 RH 5.5L Satisfry Air Grill Çok Amaçlı Pişirici Airfryer en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Usta bunun kapak sökülüp genel temizlik olayı bence daha basit görünüyor en azından cihazı komple sökmekten iyidir.Usta sen de kervana katılacakmısın yoksa?![]()
Eeeee? Tesla ustamızdan bir inceleme geli rmi dersin?Usta bunun kapak sökülüp genel temizlik olayı bence daha basit görünüyor en azından cihazı komple sökmekten iyidir.
Onvo'nun var 2 bin lira civarlarına onlar güzel göründü gözüme.Bu ürüne bir marka algısı oluşturmanın yanı sıra aslında dış gövde büyüklüğü ile pişirme haznesindeki kapasite ile ilgili de bir orantısızlık var gibi gördüm.
Ben de yanılmış olabilirim.
Bize Goldmaster çift haznelisi de geliyor incelemeye. Sanırım önümüzdeki hafta elimize ulaşır.Onvo'nun var 2 bin lira civarlarına onlar güzel göründü gözüme.
İncelemesini görmeden inanmayız değil mi @İlteriş YılmazBen hanıma elektrolux aldım gayet memnun bir bak derim
Hemen bir inceleme yapılsın.İncelemesini görmeden inanmayız değil mi @İlteriş Yılmaz![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.