Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Airfryer tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Özlem Can

Meraklı
Yeni Üye
Merhabalar arkadaslar deneyimleriginix veya önerdiginiz kaliteli uygun fiyatları hacim olarak 2 kisiyiz ama orta hacimli cok kücük olmayan airfryer tavsiyesinde bulunur musunuz acaba?

Cosori marka kullanıyoruz 5.5 Lt kapasiteli 1700w

Aktif olarak kullanıyoruz hanım gayette memnun

İki çocuklu evde bize en büyük avantajı sıvı yağ konusunda oldu parasını fazlasıyla çıkardığını düşünüyorum

Biz patates biber patlıcan sosis şinitzel nugget vs kızartma ürünler çok tüketiyoruz bunlarin çoğu bir kere yağ kullanıldığı zaman diğerine tadı geçtiği için yağ tüketimi çok fazla oluyor

Airfry da çok fazla yağ ihtiyacı olmuyor

Hatta bir boy büyük olan tavuk vs çevirebilen modelini almadığıma hala pişmanım :)

Temizlik konusunda da pratik koca tepsi veya yağlı tava işi olmadığı için o yönden de avantaj sağlıyor

Schafer ürünleri denedim , philips de kullandım. Test için bize yollanan onvo yu kullanıyorum şu an. Genel çerçevede bakacak olursak hepsinin farklılıkları var.fiyat olarak bakarak olursak ozellıkle lt bazlı içlerindeki en iyi fiyat performans olanı onvoydu.ancak en iyi mühendislik ise Philips di. Burada sizin tercihiniz önemli ancak mesela schafer İn marka sattığını söyleyebilirim o fiyatı etmezdi bence.
Pişirme anlamında aralarında farkları olmadığını söyleyebilirim.sonuc odaklı bakarak olursak litre avantajını da göz önünde bulundurursak onvo nun iyi tercih olabileceğini düşünüyorum

Merhabalar arkadaslar deneyimleriginix veya önerdiginiz kaliteli uygun fiyatları hacim olarak 2 kisiyiz ama orta hacimli cok kücük olmayan airfryer tavsiyesinde bulunur musunuz acaba?
xiaomi
telefon app inden farklı tariflere göre pişirme şekline otomatik başlatma olayı var derece vs bilgisini kendisi gösteriyor
bizde 2 tane var

airfry özellikli ankastre fırınlar çıktı artık...ankastre alacak yada fırın değiştirecek arkadaşların bu ürünlere de bakmasını tavsiye ederim. sonuçta airfry ların lt kapasitesi belli fırınlar bu bağlamda daha çok işe yarayacaktır.

Markaya aldanıp Amazondan Zwilling marka aldım. Gözümde marka kalitesini yansıtmıyordu. Büyük ihtimalle ürettirip logo basıp satmakta.
Cosori marka Amazon'da indirime giriyor takip edebilirsiniz kullanıcı yorumları iyi.
Philips'e karşı genelde ön yargım mevcut ( evde elektrik süpürgesi ve bir kaç eşya philips olmasına karşın.) fakat alt tabanındaki vorteks şeklindeki yapı nedeniyle büyük ihtimalle homojen pişirmede epey başarılı. En küçük hacimlilerdense ihtiyaç olmasa bile orta ve büyük hacimliler pişirmedeki porsiyon ve homojenlik açısından daha efektif çalışıyor.
Cosori veya Philips tercihi üzmez diye düşünüyorum.

Schafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz, çok fonksiyonlu bir ürün, kullanıyoruz çokta memnunuz.​

Ekli dosyalar

• 110000212337161.jpg
    110000212337161.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 4
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri